Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομολογία του κατηγορουμένου ότι πριν από το φόνο προηγήθηκε πάλη με το θύμα. Υστερα από προτροπή της εισαγγελέως ο Μουρτινέλι κινήθηκε προς το μέρος της διερμηνέως και έδειξε με μία λαβή πώς άρπαξε τον ηθοποιό και τον έριξε κάτω. Δεν κατάφερε, όμως, να δώσει πειστικές εξηγήσεις στο εύλογο ερώτημα γιατί πάνω στο σώμα του θύματος δεν ανιχνεύθηκαν σημάδια ότι είχε προηγηθεί πάλη:- Εισαγγελέας: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε κανένα σημείο πάλης. Το θύμα δεν είχε μώλωπες. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που γεννήθηκε το ΄52 να μην είχε μώλωπες από έναν παλαιστή;
- Μουρτινέλι: Οταν λέω «παλέψαμε», μάλλον τον χτύπησα. Για την ακρίβεια, δεν μπορώ πω τίποτα, ήμουν σε κατάσταση άμυνας.
Νωρίτερα στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν κάποια πειστήρια που αποτελούσαν προσωπικά αντικείμενα του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η επίδειξη έγινε κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία αναφέρθηκε στις αντιλήψεις περί ηθικής του μέσου ανθρώπου και τόνισε ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να συναινέσει σε αυτή τη μορφή πορνογραφίας.
Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής.
Πηγή:www.freegossip.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια περνάνε πρώτα από ένα μικρό έλεγχο πριν από την δημοσίευση τους.
!!!!! ΚΑΝΤΕ like ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ !!!!!