....................

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Δολοφόνος του Σπύρου Θεοδώρου ο Ουκρανός ληστής

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=179279&w=400&h=300&q=80Ο κακοποιός που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 30χρονου αστυφύλακα Σπύρου Θεοδώρου, πριν από έναν χρόνο στην Κυψέλη, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών χθες βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Ουκρανό ληστή, ο οποίος επιχείρησε μαζί με μία συνεργό του να ληστέψει το σούπερ μάρκετ Lidl, όντας εφοδιασμένος με όπλα και χειροβομβίδες.

Ο Ουκρανός ήταν παράλληλα και ο πρωταγωνιστής της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα από τα όπλα που είχε στη κατοχή του χθες ο ληστής ήταν το CZ που είχαν κλέψει ο ίδιος και ο αδελφός του από τον 34χρονο Γιώργο Αναγνωστόπουλο, τον αστυφύλακα που ήταν μαζί με τον Σπύρο Θεοδώρου τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009 στην Κυψέλη. Επίσης, στο αυτοκίνητο του δράστη και της συνεργάτιδός του βρέθηκε και το makarov με το οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο αστυνομικό της νεοσύστατης τότε ομάδας Δέλτα.


Το σκηνικό της δολοφονίας 
στην Κυψέλη
Το σκηνικό της δολοφονίας στην Κυψέλη
Η δολοφονία του αστυνομικού

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009, οι δύο αστυνομικοί, μέλη της Δέλτα μετέβησαν στην Κυψέλη για να ερευνήσουν καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου, κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Οι δύο αστυφύλακες, ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου και ο 34χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος, πλησίασαν να ελέγξουν ύποπτο άτομο στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Σκόκου.

Tον άγνωστο άνδρα πλησίασε ο 34χρονος, ενώ ο έτερος αστυφύλακας έμεινε πιο πίσω για να παράσχει κάλυψη στον συνάδελφό του.

Μοιραίος αποδείχθηκε τη στιγμή εκείνη ο ρόλος 50χρονης περιοίκου. Παρενέβη στον έλεγχο βρίζοντας και φωνάζοντας στους αστυνομικούς ότι ο ύποπτος είναι γνωστός της, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο.

Η γυναίκα απέσπασε την προσοχή των αστυνομικών με αποτέλεσμα ένα δεύτερο άτομο, την παρουσία του οποίου δεν είχαν αντιληφθεί οι αστυνομικοί, να πυροβολήσει από πίσω στο κεφάλι και σχεδόν εξ επαφής τον 30χρονο Σπύρο Θεοδώρου.

Το δεύτερο άτομο, στο οποίο οι αστυνομικοί δεν είχαν προλάβει να περάσουν χειροπέδες, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον 34χρονο αστυφύλακα στο κεφάλι.

Ο Σπύρος Θεοδώρου κατέληξε μετά από άνιση μάχη που έδινε επί δύο μήνες στο νοσοκομείο.

Το θρίλερ στο Πέραμα

Στις 12 Φεβρουαρίου 2010, εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ στο Πέραμα. Μετά από πληροφορίες πολίτη ότι ένοπλος εισέβαλε σε ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Παλούκια-Σαλαμίνα πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο αδελφός του Ουκρανού ληστή, ο οποίος επίσης ήταν παρών στο επεισόδιο στην Κυψέλη.

O δεύτερος κακοποιός κατάφερε να διαφύγει τότε από τους Αστυνομικούς. Εκείνη την ημέρα είχε βρεθεί στην κατοχή του συλληφθέντα και το όπλο USP που είχαν αφαιρέσει τα δύο αδέλφια από τον Σπύρο Θεοδώρου.

zougla
-

1 σχόλια:

Τα σχόλια περνάνε πρώτα από ένα μικρό έλεγχο πριν από την δημοσίευση τους.

!!!!! ΚΑΝΤΕ like ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ !!!!!