Σοκαριστικό βίντεο!! Με βασανιστήρια απειλεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Γερμανίδα καγκελάριος.

Ένα φοβερό, ανατριχιαστικό video ντοκουμέντο. Μέχρι και με βασανιστήρια απειλεί τον Έλληνα
Πρωθυπουργό η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η απίστευτη χυδαία και προκλητική επίθεση της Μέρκελ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου μέσα στο Γερμανικό κοινοβούλιο.
Σας το παρουσιάζουμε με πόνο ψυχής..

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεοhttp://koniortos.blogspot.com
Σοκαριστικό βίντεο!! Με βασανιστήρια απειλεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Γερμανίδα καγκελάριος. Σοκαριστικό βίντεο!! Με βασανιστήρια απειλεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό η Γερμανίδα καγκελάριος. Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 9:12:00 π.μ. Rating: 5

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/19/2010 10:43 π.μ.

  μακάρι να ήταν αλήθεια αυτά που λέει η Μέρκελ για το πουλημένο τομάρι τον ΓΑΠ, αλλά δυστυχώς άλλα λέει η γερμανίδα κι άλλα περνάνε για υπότιτλοι, ωραίο το μοντάζ πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/21/2010 3:33 π.μ.

  ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αξιότιμε κύριε

  Δεν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να σας ανταποδώσουμε τους τίτλους «μαλακισμένε» αλλά τουλάχιστον από εμάς, καθόσον γνωρίζουμε, δεν φέρετε τον κίνδυνο να έχετε εσείς το τίτλο του «κερατά». Είμαστε καταρχάς λοιπόν Αθώοι σε τυχόν οικογενειακά ζητήματα που ενδέχεται να έχετε.

  Αθώοι είμεθα και για την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της ειδήσεως εφόσον δεν αποτελεί αποκλειστική πηγή του παρόντος Ιστολογίου.

  Η Διαχείριση έκρινε σκόπιμη την ανάρτηση, καλώς ή κακώς, σε ένα συμβατικό πλαίσιο ψυχαγωγικής παράστασης, παραπολιτικής τέρψης.

  Η εμμονή και επιμονή σας μονόπλευρα Δε, στο να διαγράψουμε την ανάρτηση είναι καταχρηστική και απαράδεκτη:

  Α) Το ψυχαγωγικό τηλεοπτικό μέσο καταδεικνύει αμέσως τη ψυχαγωγική του φύση. Όποιος θέλει το παρακολουθεί ή όχι.

  Β) Ως προς την εικόνα δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό.

  Γ) Ως προς την αναφορά της Γερμανικής Ιστορίας δεν υπάρχει τίποτε το αναληθές. Ρωτήστε και Γερμανούς φίλους αν έχετε, θα σας προτείναμε με κομψότερο λεξιλόγιο, αν θέλετε να συνεχίσετε να τους έχετε φίλους.

  Δ) Οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται προσδιορίζουν το τηλεμορφικό αυτό μέσο ως ένα σκωπτικής φύσεως και ψυχαγωγικής μορφής τηλεοπτικό αστειολόγημα. Τίποτε παραπάνω.

  Ε) Το να απαιτείται υβριστικά να περάσει η δική σας άποψη δίνει εικόνα χειρότερη και από παρόν τηλεοπτικό ψυχαγωγικό μόρφωμα ακόμα και εάν χαρακτηρισθεί από μερικούς απαράδεκτο.

  Ήτοι, θα σας παρακαλούσαμε, εάν θέλετε να πάτε βρίσετε, να βρίσετε άλλη φορά κάποιους που αξίζουν να φέρουν τις ιδιότητες που αναφέρετε και όχι εμάς.

  Σας ευχαριστούμε για τις απόψεις σας αλλά ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.