Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Ο κ. Πρωθυπουργός ξαναμπλόφαρε και ξαναεκβιάζει


   Δεν μας ενδιαφέρει εάν αυτό το άρθρο το διαβάσουν 5, 100, 500 ή κοντά 10.000 που διάβασαν ένα προηγούμενο μας ΕΔΩ. Εμείς το χρέος μας το πράξαμε και την αλήθεια είπαμε. Γιατί εδώ και μόνο ΕΔΩ θα διαβάστε, απλά, για το τι έκανε ο κ. Παπανδρέου ακριβώς.
   Μεθαύριο ή του χρόνου θα το αντιληφθούν και οι επαγγελματίες μεγαλο - δημοσιογράφοι που λόγω του προχωρημένου της ώρας τώρα πιθανότατα κοιμούνται ή διασκεδάζουν , ζωή νάχουν.

Α) ΞΑΝΑΜΠΛΟΦΑΡΕΙ

   Όταν μπλοφάρει με τους Ευρωπαίους με τα πιστόλια στα τραπέζια δεν του βγαίνει του κυρίου και καταποντίζει την Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά όταν μπλοφάρει με τους Έλληνες με τα λεφτά που δήθεν έχουμε, ή, ψηφίστε Μπουταροκαμινηδες ειδάλλως οδηγώ τη χώρα σε εκλογές και χάος π.χ. του βγαίνει του κυρίου έως τώρα άψογα.

   Το γεγονός : Πήγε μεγαλοπρεπώς στον Πρόεδρο και μετά μίλησε για συναίνεση. Τη συναίνεση τη βρήκε με ΟΡΟΥΣ που ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, και φάνηκε προς στιγμήν καλώς κακώς ότι το θέμα δρομολογείται.
ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ : όλα μπλόφα ήταν και από το πρωί ήξερε ο κύριος τι θα δηλώσει το βράδυ, ο,τι και να άκουγε, ο,τι λύσεις και να του προτείνανε !
Η μαγνητοσκοπημένη δήλωση του θα μπορούσε να είχε γραφτεί και από χθές, αν ΤΟ ήθελε !

   Κοντολογίς και για οικονομία χώρου : Οργάνωσε ένα θέατρο το πρωί για να δώσει μια προκάτ δήλωση τα βραδάκι ότι ζητά ψήφο εμπιστοσύνης. Το έχει ξανακάνει ο κύριος, γι αυτούς που έχουν απλή μνήμη άλλες 3 φορές τον τελευταίο καιρό σαν κλωνοφωτοτυπία! 

Το κίνητρο και ο σκοπός του ήταν η δήλωση του το βράδυ για ψήφο εμπιστοσύνης.


ΞΕΧΑΣΤΕ όλα τα άλλα… Θέατρο Κλουζώ ήταν !

Και τώρα…


Β) ΞΑΝΑΕΚΒΙΑΖΕΙ

   Με την ψήφο εμπιστοσύνης (αν την πάρει, και πιθανότερο είναι να την πάρει)
συνεχίζει τότε και κάνει ο,τι θέλει με τα μυαλά του και τα σχέδια του !
Ταυτόχρονα βέβαια και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα γερή !
Ο νέος εκβιασμός του ; Ή πάλι εγώ ή χάος… Διερωτάται κανείς βέβαια ακόμα κι αν το χάος είναι καλύτερη λύση από τούτον τον κύριο, θα το αναλύσουμε τούτο παρακάτω.

Φυσικά βέβαια βγαίνει και δηλώνει :
 
"Ζήτησα η προσπάθεια αυτή να πάρει τα χαρακτηριστικά μιας κοινής, εθνικής προσπάθειας. Το καθήκον είναι εθνικό, όχι κομματικό.
Έκανα συνεχείς προτάσεις συνεργασίας προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σήμερα επανήλθα με νέες προτάσεις προς τους αρχηγούς όλων των κομμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαία εθνική συνεννόηση. Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου από αξιώματα."

Και το προκατασκευασμένο αποτέλεσμα του; 

ΤΕΛΕΙΩΣ Αντίθετο με αυτά που δηλώνει επειδή πάντα του φταίνε φυσικά οι άλλοι.

Κύριε Παπανδρέου: Είσαστε 20 μήνες στην εξουσία. Λεφτά στήριξης έστω και τοκογλυφικά λάβατε.
Τι κάνατε ;
  Αναξιοκρατικές περικοπές, Αναξιοκρατικούς φόρους (και διαλύσατε περισσότερο την οικονομία) .

Τίποτε άλλο κύριε.

Δεν θίξατε επουδενί την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αδικία : Οι 18 μισθοί που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. 17 μισθοί στον ΟΠΑΠ. Φωτόπουλοι συνδικαλιστές να σας εκβιάζουν. Αυτό είναι το άβατο, το βαθύ ΠΑΣΟΚ που δεν ακουμπήσατε. Και εδώ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Μετά :
Ο εποικισμός από την ανεξέλεγκτη εισβολή από Ισλαμιστές εισβολείς ακάθεκτος συνεχίζεται με εικονικούς φράκτες.


Η Κάθαρση στον δημόσιο τομέα είναι εφικτή απλώς λογιστικά εάν υπάρχει βούληση δίχως να θιγούν οι πραγματικά ευπαθείς ή τίμιες ομάδες αλλά μόνο οι απατεώνες.
20 μήνες ΟΜΩΣ και δεν κάνατε τίποτα εν μέσω οξύτατης κρίσεως για τα παραπάνω και γι αυτό και τα νέα δανειακά ξαναφαγωθήκανε κύριε.

   Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο παρασιτικός Δημόσιος τομέας και αυτό το γνωρίζουν όλοι που στοιχειώδεις, δίχως πάσης φύσεως αγκυλώσεις γνώσεις έχουν.
Υπάρχουν υπάλληλοι που παίρνουνε 3, (και) 60 και φτύνουν αίμα και ταυτόχρονα υπάρχουν νομοθετημένοι νόμιμοι απατεώνες που έχουν μηνιαίως ακόμα και πάνω από 10.000 ευρω και δεν κάνουν ακόμα και τίποτα ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ.


Έχουνε δε καταφέρει, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και οι αριστερίστικες προβοκατόρικες συντεχνιακές δυνάμεις να φέρουνε σε σύγχυση και ιδεολογική ισοπέδωση τον λαό έτσι όλοι έντιμοι , με συνωμότες ΜΑΖΙ να διαδηλώνουνε ή διαμαρτύρονται μαζί !

Χέρι χέρι λοιπόν ΟΛΟΙ αχταρμάς αγανακτισμένοι: Μαζί λοιπόν ως παράδειγμα ο κλητήρας του Υπουργείου Οικονομικών που έχει απολαβές συνολικά πάνω από 5.000 ευρω μηνιαίως (και του κόβουν του φουκαρά τα 600) με τον αντίστοιχο κλητήρα ενός άλλου Υπουργείου που του κόβουνε από τα 1.200 ευρω Του που αμείβεται και συνεχίζουν διαδηλώνουν ως ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Έτσι φυσικά μόνο άκρη δεν βγαίνει. Και φυσικά οι πάσης φύσεως βολεμένοι αυτό είναι που  θέλουν και οσο τραβήξει.

Καλές και οι διεκδικήσεις μας από τους λοιπούς Ευρωπαίους όπου και εκεί δεν έγινε τίποτα. Διεκδικούμε δίκαια ή άδικα π.χ. Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ; Που είναι η «dream team» ομάδα νομικών που οφείλατε να συστήσητε για να δούμε τι θα γίνει με τη μάχη που θα δώσουν (χάσουμε κερδίσουμε) ; Πουθενά και τίποτα και παντού κύριε των...  20 μηνών μαχητή Πρωθυπουργέ.

Αλλά το πρόβλημα μη το μεταθέτουμε στους κακούς ξένους. Ξένοι είναι και κοιτάνε στη ζούγκλα της πολιτικής να μας κατασπαράξουν. Αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα σε όλο τον πλανήτη Γη.

Και εάν...

Εάν δεν καταφέρουμε εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ να αποβάλουμε τον διεφθαρμένο εαυτό μας που μας μπολιάσανε οι σειρήνες της αμαρτωλής πολιτικής και πολιτικών μας, αργά ή γρήγορα , έτσι η αλλιώς

            ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ έχουμε.


δις...

ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ έχουμε.


Όσο για εσάς, κ Γ. Παπανδρέου ; Μόνο Μπλοφαδόρος κι εκβιαστής είσαστε, κατά τα άλλα μηδέν, είστε ή όχι ; , και προς το παρόν μόνο ο Θεός πλέον βοηθός. Αμήν.

Team Apopsis

15 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/16/2011 3:33 π.μ.

  Ισως ενα απο τα πληρέστερα άρθρα που δεν υπάρχει και ουσιαστική αντεπιχειρηματολογία να το παλέψει.

  Φυσικά εδω στην Ελλάδα υπάρχουν 100000 τρόπη φίμωσης.
  Θα σπέυσουν μεσα σε 5 λεπτα 100 ελληναράδες να βρίσουν και φυσικά θα κανουνε και άλλες 100 δημοσιεύσεις απο πανου του για το τι δήλωσε η παρθένα αλεξανδράτου η η Λούκα για να χαθει σαν καρφίτσα στ αχηρα.

  Και το χαος συνεχίζτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/16/2011 5:41 π.μ.

  Απλή κοινή λογική που τόσο έχουμε ανάγκη...Εύγε !!!

  Η αναδημοσίευση απο πλευράς μου , μονόδρομος.

  http://temple-of-truth.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6/16/2011 10:30 π.μ.

  Ευχαριστούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος6/16/2011 1:27 μ.μ.

  Συμφωνω, αλλα για να ειναι καποιος κλητηρας του Υπ. Οικονομικων σημαινει μεγαλη προϋπηρεσια, γνωσεις, κτλ. Γιατι να μην παιρνει 4000-5000 ευρω; Το θεμα δεν ειναι να μειωσουμε τους μισθους ολων στα 500 ευρω για να μην γκρινιαζει κανεις οτι παιρνει περισσοτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος6/16/2011 2:08 μ.μ.

  Ο ΓΑΠ στερείται στοιχειώδους πολιτικής δεξιότητας αλλα υπερτερεί σε πονηρια και υστερόβουλες ενέργειες .
  Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος6/16/2011 2:40 μ.μ.

  16 Ιουνίου 2011 1:27 μ.μ.

  Εξήγησε μου τότε

  α) Γιατί δεν τα παίρνει τόσα ο κλητήρας του Υπ. Αμύνης ; Χαμηλότερες γνώσεις ή προσόντα ;
  Γιατί ένας λέκτορας καθηγητής Πανεπιστημίου παίρνει γύρω στα 1.500 ;; Χαμηλότερες γνώσεις ή προσόντα ; κι εδώ ;

  β) Πόσα θα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα ένας κλητήρας με τα ίδια προσόντα του κυρίου των άνω των 5.000 ευρώ;

  γ) Θα φτάσουμε με αυτή την αντεπιχειρηματολογία μέχρι και 100 όχι 500 ευρώ να παίρνουν όλοι μέχρι να καταλάβουμε ότι πρέπει να υπάρχει και ένα όριο ανέχειας και ΑΝΟΧΗΣ όχι μόνο ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ αλλά και ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

  Όταν μιλάμε για τέρατα μορφώσεως και παραγωγής, ήτοι, για κλητήρες αμοιβής άνω των 5000 ενός Υπουργείου και όχι για την πρόσληψη του Αινσταιν ή του Βέρνερ φον μπράουν στο ερευνητικό κέντρο της Ελληνικής ΝΑΣΑ... τότε μάλλον πρέπει να υποκρινόμαστε και λιγάκι για τους πολύ κάτω μισθούς επειδή ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ τους έχουν όχι κατεβάσει αλλά ΛΙΑΝΙΣΕΙ. Τα κουκιά είναι μετρημένα και φυσικά η Αναξιοκρατία πάει σύννεφο.

  Το να συζητάμε τώρα ή χθες το να παίρνει ο κάθε, Ο ΚΑΘΕ δημόσιος υπάλληλος 5.000 και 6000 ευρώ είναι μια από τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ ναι ή όχι ;

  Προκαταβολικά συμφωνώ κι εγώ αρκεί να μας αποδείξει
  α) πως θα βρεθούν τα λεφτά
  β) Θα ανοίξει τα πλούσια ταμεία του Περισσού ;
  γ) Τι κάνει και παράγει έργο - λειτούργημα - ηρωικό και λεβέντικο ένας κλητήρας τη σήμερον ημέρα που πτωχεύουμε που πραγματικά να αξίζει 5.000 ευρώ ; Έχει μήπως και επίδομα ταχείας μεταφοράς εγγράφου ;

  Πότε επιτέλους ως λαός θα πάψουμε να υποκρινόμαστε ;
  Όταν γίνουμε Ρουάντα έεεε τότε θα είναι αργά ακόμα και για τα 500 ευρώ. Ως τότε το ξανα...συζητάμε για να μη βγάλουμε άκρη ε ;

  Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική ΝΑΣΑ αλλά Ελληνική συνδικαλιστική του Δημοσίου ΜΑΣΑ.

  Παρεπιτόντως μάλλον ένα σηματικό λάθος που εγράφη χθες είναι ότι πιθανότερα να του ξαναπεράσει. Ίσως τελικά το πιθανότερο είναι αυτές τις μέρες να φύγει κανα βραδάκι για κανα ταξιδάκι, που του αρέσουνε και τόσο..

  Δ.Π.Γ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος6/16/2011 5:01 μ.μ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος6/16/2011 5:08 μ.μ.

  Ο Τζακ Νόρις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος6/16/2011 5:30 μ.μ.

  Όποτε γράφει ο team-apopsis τρέχει πολύ σάλιο στην οθόνη μου. Γιατί άραγε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος6/16/2011 5:33 μ.μ.

  Από παντού ξεφυτρώνουν οι ΜΑΣΟΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος6/16/2011 5:46 μ.μ.

  Αυτός που υπογράφει Πνευματική Επανάσταση είναι Luciferian κατά δηλωσή του http://temple-of-truth.blogspot.com/2011/05/blog-post_8282.html.

  Εγκληματικότητα = σφηκοφωλιά των σκοτεινών δυνάμεων
  μασόνων - νεοταξιτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος6/16/2011 5:57 μ.μ.

  Φυσικά όλοι αυτοί που προετοιμάζουν την νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να αποδομήσουν την παλαιά τάξη πραγμάτων. Τί πιό εύκολο;

  Αυτοί οι ίδιοι που δημιουργήσαν και εκμεταλλευθήκαν τον απλό κοσμάκη παγκοσμίως, τώρα αλλάζουν προσωπείο για να μας ξεφουρνίσουν την νέα τάξη πραγμάτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος6/16/2011 6:09 μ.μ.

  Όποτε γράφει ο team-apopsis τρέχει πολύ σάλιο στην οθόνη μου. Γιατί άραγε?

  Γιατί δακρύζει που έχει αφεντικό εσένα. Εναι πάντως Θαύμα κοιταξε να το εκμεταλευτείς.

  Από παντού ξεφυτρώνουν οι ΜΑΣΟΝΟΙ

  Αντιγραφή απο το τόμο ψυχιατρικών παθήσεων Ιntereg III στο τεύχος για τη σχιζοφρένεια :

  Τύποι σχιζοφρένειας : Συμφωνα με τα κρητήρια DSM - IV :
  ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :

  Έντονη ενασχόληση με μια η περισσότερες παραληρητικές ιδέες ή συχνές εμμονές και ψευδευσθήσεις.

  Να γιατί σαλιο βλέπετε σε οθόνες και να φυτρώνουν μασόνοι

  Ποιος μα(ς)ώνει τωρα ; Εσας ενας καλός ψυχίατρος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Χαχαχαχα δεν παίζεστε με τίποτα μερικοί.Δεν μας λες τώρα και πιο είναι το μπλογκ σου?Ή μήπως έχεις κανένα site και χάνεις κόσμο?
  Έχουμε ήδη αναφορές για το ποιοι τσιμπάνε θεματάκια μας και τα βάζουν για δικά τους χωρίς λινκ.
  Μην χαλιέσαι άδικα ο Αθανασιάδης που έστησε το eglimatikotita ξαναγύρισε και δεν έχει σκοπό να ξαναφύγει,από απειλές και ηλίθια σχόλια.

  Εδώ γράφουν ΕΛΛΗΝΕΣ πάνω από όλα.Και χριστιανοί και αντινεοταξικοί αλλά και λάτρεις τις αρχαίας Ελλάδας.
  Παρεμπίπτοντος να σε ενημερώσω πως σε λίγο καιρό θα ανοίξουμε άλλα 2 site.
  Κι αυτά δεν θα έχουν σχέση με ότι ξέρεις μέχρι τώρα,θα είναι τελείως πρωτότυπα για την Ελλάδα.
  Κι όλα αυτά χωρίς να ανήκουμε σε κόμματα,επιχειρηματίες και μαλακίες με μασονίες,δυνάμεις του σκότους και άλλα τέτοια που γράφεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος6/16/2011 6:52 μ.μ.

  Ποιος μα(ς)ώνει τωρα ; Εσάς οι μασόνοι;

  Νομίζω φίλε μου ότι είσαι σε λάθος δρόμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή