Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου (και βρήκαν μια περιουσία...)

http://1.bp.blogspot.com/-Cmy9HDzPgIw/Te6WO-VjVDI/AAAAAAAACIk/ZCcrsWVLQSs/s400/images.jpgΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και..... δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα....

-600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
-Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
-Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
-Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
-30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
-Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
-Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.

-Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
-Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
-Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
-Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
-50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
-12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολύτιμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
-100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
-200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
-25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
-40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
-Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
-Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
-Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
-Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
-Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
-Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβότερη στον κόσμο.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
-Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
-Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
-Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
-Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
-Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
-Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου ...
Θεέ μου σχώρα με!!!

πηγή

 

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Όπως υποσχέθηκα και σε σχόλιο στην ανάρτηση για την περιουσία του Χριστόδουλου,θα υπάρξει άρθρο σχετικά με ότι νεώτερες πληροφορίες έχουμε σχετικά με το θέμα.Το θέμα έχει ξεκινήσει από το 2007 και έχει εξελιχθεί σε κύμα spam email για να ξαναβγεί στην επικαιρότητα.Οι λόγοι γνωστοί,
πρέπει μετά τον στρατό και την αστυνομία να διαλύσουν και την εκκλησία.Στόχος να διαλύσουν τα πάντα και να επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με πολύ εύκολο τρόπο.

Κύμα κακοηθειών κατά Χριστόδουλου

Η προβοκάτσια ανθεί! Το «όπλο» αυτό της σπίλωσης και της συκοφαντίας, το οποίο σήμερα επεκτείνεται παντού…
Εδώ και δέκα περίπου μέρες κυκλοφορεί, μέσω e-mail, κακόηθες κείμενο εναντίον του Χριστόδουλο με τίτλο:"ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"


Η πηγή του κειμένου, σύμφωνα με τους αποστολείς, είναι κάποιο περιοδικό «Ιερά Παρακαταθήκη».
Διάβασα που λέτε ότι ο Μακαριστός φορούσε παπούτσια μάρκας sebago aξίας 1000 ευρώ και είπα μέσα μου:"λες να είναι αλήθεια? Δεν μπαίνω στην ιστοσελίδα της εταιρίας να δω ενδεικτικά τιμές"? Ε λοιπόν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα. Το ακριβότερα παπούτσι δεν ξεπερνά τα 130 , 140 δολλάρια!!

Ας δούμε και τιμές από τα ομολογουμένως πανάκριβα ιερά άμφια τα οποία πολλές φορές, συμφωνώ και εγώ, τρέφουν την ματαιοδοξία των αρχιερέων και θα έπρεπε να γίνουν λιτά και απέριττα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Αυτή είναι η αληθεια για την περιουσία του Χριστόδουλου

Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

28 σχόλια :

 1. Ανώνυμος7/03/2011 1:39 μ.μ.

  Μας απογοητεύσατε. ΄Οτι μ....α γράφει το EL.GR. εσείς
  την αναδημοσιεύετε; Κρίμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/03/2011 2:12 μ.μ.

  Ακομα τον τρεμετε σκουλικια γεννιτσαροι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/09/2016 11:58 μ.μ.

   τρεμουμε τον μαλακα

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος7/03/2011 2:16 μ.μ.

  Ελα καλε πιστευετε οτι ο αγιος αυτος ανθρωπος ηταν τοσο ματαιοδοξος που να θελει ΜΟΥΣΕΙΟ με εκθεματα χρυσαφικα και δωρα που του ειχαν κανει κ.τ.λ πολλααααααααα αντι ενα ιδρυμα....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...!
  Ομως μας εχουν ζαλισει μερικοι ο καλυτερος αρχιεπισκοπος που περασε ποτε απο την Ελλαδα...ΔΗΛΑΔΗ ο χειροτερος τι θα ζηταγε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το άρθρο είναι για να υπάρχει πλήρη ενημέρωση.Το EL.GR ισχυρίζεται αυτό που μόλις διαβάσατε.Αν υπάρξει κάτι άλλο ή είναι φούμαρα όλο το άρθρο και πάλι θα το δημοσιεύσω.
  Για την ώρα αυτό το δημοσίευμα δεν έχει διαψευστεί από κανέναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος7/03/2011 2:53 μ.μ.

  Δεν τα λέτε όλα. Σε μια γωνιά του δωματίου βρέθηκαν επιμελώς κριμένα και δύο Jet falcon 900lx.
  Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος7/03/2011 3:09 μ.μ.

  θα ηταν καλο να βγαλετε και την περιουσια του καπεταν φλωρακη οταν πεθανε.αυτου του σεμνου κομμουνιστη.αυτουνου που παραμυθιαζε το λαο για ισοτητα στα πλουτη και ηταν κατα της πλουτοκρατιας.τουλαχιστον ο χριστοδουλος ενωνε τους Ελληνες.ο καπεταν Γιωτης τους εσφαξε και τους παραπλανησε.αν θελετε να τα λετε ολα δημοσιευστε και αυτο λοιπον....να ξεσκεπαστουν τα καθαρματα κομμουνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ που γνωρίζεις ποιά ήταν η "αμυθητη" περιουσία του Φλωράκη γιατί δεν την δημοσιεύεις να τη μάθουμε κι εμείς. Ο αντικομμουνισμός σας έχει καταντήσει σαν το σλόγκαν της κόκα κόλα :"Πάει με όλα " και πάει παντού. Λοιπόν, περιμένω τα στοιχεία της "έρευνάς" σου με αγωνία!

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος7/03/2011 3:18 μ.μ.

  Απο μαλακίες άλλο τίποτα. Αυτό το άρθρο βγήκε περίπου ένα χρόνο μετά το θάνατο του Χριστόδουλου και ξεπηδάει ανα ατακτα χρονικά διαστήματα σαν νέο και καλά... Τον έφαγαν απο νωρίς γιατί είχε απήχηση στο λάο και σήμερα δε θα καθόταν σαν κότα. Το ψεύτοάρθρο είναι για να σπιλώσουν την φήμη του μετα θάνατον, ως γνωστόν, οι νεκροί δεν κάνουν διάλογο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος7/03/2011 3:34 μ.μ.

  Οξω ιουδαιοχριστιανοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος7/03/2011 3:58 μ.μ.

  ...Και γιατί άνοιξαν το δωμάτιο μετά από τόσον καιρό; Περίμεναν να τα....φυτέψουν πρώτα; Λέω εγώ τώρα....Τον έφαγαν εν ψυχρώ τον άνθρωπο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος7/03/2011 4:51 μ.μ.

  Δεν αληθεύει ρε παιδιά αυτό. Το εν λόγω είχε δημοσιευθεί αρκετά χρόνια πριν από μια φυλλάδα η οποία δεν είχε καμία σχέση με την εκκλησία και είχε δημιουργηθεί για να υποβοηθήσει τον αλβανογενή Ιερώνυμο Λιάππη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μας δουλευεις ρε μεγαλε;;;

  Η συγκεκριμενη παπαρια-hoax mail γυρναει στο Ιντερνετ απο το 2008 κι εσυ τη βαζεις τωρα ως "ειδηση";;;

  Ελεος με τον καθε ανωμαλο που τουν ενοχλει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο Χριστοδουλος!

  Κι επειδη καποιοι θα βρισουν,ας ξεστραβωθουν:

  Σεμνά, λιτά και ταπεινά… – Η αμύθητη περιουσία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο φως

  Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008

  http://www.pare-dose.net/?p=371

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μεσσήνιος7/03/2011 6:06 μ.μ.

  Δεν είμαι φανατικός χριστιανός (για την αλήθεια πιστεύω ελάχιστα) αλλά όλα αυτά είναι ψεύδη.
  Δυστυχώς έχουμε έναν Αλβανό για Αρχιεπίσκοπο. Ο Καλλίνικος του Πειραιά θα έπρεπε να ηγείται της Εκκλησίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος7/03/2011 6:36 μ.μ.

  έλεος, πάλι το ίδιο μούσι 3 χρόνια μετά;
  τα sebaco των 1000 ευρώ.

  όχι άλλη μούφα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος7/03/2011 6:49 μ.μ.

  Ηθελε και παπουτσια sebago ο εκπροσωπος του θεου...λες και τα ειχε και στο χωριο του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος7/03/2011 7:02 μ.μ.

  βεβαια ολα αυτα γραφονται εν γνωσει της αναληθειας τους, αλλα για αυτο θα καταστραφούμε, γιατι ο λαος αποτελειται απο απατεωνες που λενε οτι τους ερθει και ανοητους που ειναι προθυμοι να τα πιστεψουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος7/03/2011 7:23 μ.μ.

  Σαχλαμάρες.. ξερετε ποιοι το δημοσιεύουν και το ξαναδημοσιεύουν.... εδω και 2-3 χρονια..
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.. ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ....
  ΕΛΕΟΣΣΣΣ.. ΟΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ??? ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒlOG.. ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΑ lINK ΤΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΣΙΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ..

  ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος7/03/2011 7:23 μ.μ.

  δεν το ηξερα πως ειστε και εσεις χριστιανομαχοι, καλα κανατε και μου αποκαλυψατε το αληθινο σας προσωπο, ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αυτή είναι η αλήθεια για την περιουσία του Χριστόδουλου
  http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_2670.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος7/03/2011 8:05 μ.μ.

  Αυτή η χιλιοειπωμένη παπαριά που δημοσιεύετε, αποτελεί μέτρο για την κρίση της "ανεξαρτησίας" και της "αντικειμενικότητας" των διαφόρων μπλογκ, όπως το δικό σας. Τι νομίζετε ότι είναι η δημοσιογραφία ρε ερασιτέχνες της φακής; Αναδημοσίευση της κάθε ηλιθιότητας που θα βρείτε στο διαδίκτυο ή έρευνα για τις πηγές; Τι θα πει "το δημοσίευσε το "EL. GR"; Δικαιολογία είναι αυτή;
  Επί της ουσίας αποδεικνύετε το επίπεδο του μυαλού που κουβαλάτε, αλλά και το πόσο σας πείραζε, ακόμα και η αναφορά του ονόματος του μακαριστού Χριστόδουλου. Ούτε νεκρό δεν τον αφήνετε ήσυχο. Αυτό δείχνει πόσο καλή δουλειά έκανε καθώς και πόσο λίγος είναι ο παρών Αρχιεπίσκοπος, τον οποίο ούτε καν τον αναφέρετε. Εντεταλμένοι εγκάθετοι... Ρε ουστ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μεσσήνιος7/03/2011 9:03 μ.μ.

  Ας σβηστεί καλύτερα το θέμα αυτό και να μείνει το άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος7/03/2011 9:19 μ.μ.

  Καλά πόσα τετραγωνικά ήταν αυτό το δωμάτιο και πως χώρεσαν όλα αυτά ? Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα δεί τον αείμνηστο Μακαριστό Χριστόδουλου να λάμπει μέσα σε τόσο χρυσό και διαμάντια.- Πάντως ήταν από τους λίγους που είχε την Ελλάδα στη ψυχή και το μυαλό του και με το λόγο του βλέπαμε ότι ενοχλούσε πολύ τους σημερινούς νεκροθάφτες της Πατρίδος μας.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 8:05-Είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ και ΠΑΝΙΒΛΑΞ.
  Εμείς βάλαμε ανάρτηση που αποκαθιστά την αλήθεια και θα διαγράφαμε αυτή που είναι φούμαρα.Ένας λόγος που δεν την βγάζουμε τώρα είναι για να διαβάσεις την απάντηση που σου πρέπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος7/03/2011 9:50 μ.μ.

  βρεθηκαν και παπουτσια SEVLACO αξιας 98.574,67 δολλαριων ΗΠΑ , που περπατανε μονα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλο θα ειναι να προσεχετε τι ανεβαζετε.
  Δοξα τω Θεω,το Ιντερνετ προσφερει απλοχερα δυνατοτητες αναζητησης ολων των θεματων,ετσι ωστε να καταλαβουμε αν αυτα που μας στελνουν ειν αι αληθεια ή οχι.
  Διαφορετικα,ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
  Ειναι κριμα να αναπαραγεται εδω μεσα ενα εμετικο εβραιοαριστερο κειμενο,που προθυμα ανακυκλωνουν συνεχως τα γνωστα κοπρανα της "προοδου".
  Γιατι πολυ απλα,ο Μακαριστος Χριστοδουλος τους χαλασε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ την νεοταξικη τους σουπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ανώνυμος7/04/2011 1:33 μ.μ.

  Πολύ σωστά Hellas-Orthdoxy, έτσι ακριβώς είναι, όπω είπα κι εγώ παραπάνω, τον φάγανε.....
  Αγγέλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος1/29/2013 5:23 μ.μ.

  Απαράδεκτο το δημοσίευμα. Τόσες αναλήθειες... έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή