Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

CIA: Η λιτότητα εγκυμονεί κινδύνους πραξικοπήματος στην Ελλάδα!

H έκθεση δημοσιεύτηκε στη Γερμανική Bild

Την κλιμάκωση των επεισοδίων ακόμη και στο σημείο εκδήλωσης επανάστασης και στρατιωτικού πραξικοπήματος, βλέπει ως πιθανό κίνδυνο για την Ελλάδα η CIA, λόγω των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων λιτότητας, που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με έκθεσή της, που δημοσιεύτηκε στο γερμανικό περιοδικό “Bild" η CIA προειδοποιεί, πως οι συνεχείς διαδηλώσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται στο πλαίσιο αυτών στην “χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα”, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γενικευμένη έξαρση βίας, κατά την οποία η κυβέρνηση θα χάσει τον έλεγχο της κατάσταση.

Το δημοσίευμα αναφέρεται εκτενώς στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και τη συνεχή πίεση από την Τρόικα, για άμεση εκτέλεση των αποκρατικοποιήσεων από τη μία και για επίτευξη συναίνεσης για τα μέτρα από την άλλη.
“Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μέχρι στιγμής αρνούνται να προσφέρουν συναίνεση στην πολιτική της κυβέρνησης, ενώ η ανακοίνωση των νέων μέτρων αυτήν την εβδομάδα, προκάλεσε την εκδήλωση ακόμη μεγαλύτερης αντίδρασης, κινητοποιήσεων και επεισοδίων”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

“Εν τω μεταξύ, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, διεμήνυσε σε Γερμανία, Φινλανδία και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ, ότι η χώρα του δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα, εάν η κυβέρνηση αποτύχει να υιοθετήσει νέα μέτρα λιτότητα".
thebest.gr

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος7/01/2011 7:06 π.μ.

  Κάποτε υπήρχε ένα κόμμα...
  Που ενέπνευσε εκατομμύρια Έλληνες...
  και είχε ιδέες και ιδανικά...
  που αφορούσαν όλους του Έλληνες και την Ελλάδα...
  και το πίστεψαν πολλοί...
  και αγωνίστηκαν πολλοί...
  μα ήρθε μια μέρα που όλα άλλαξαν....
  γιατί το κόμμα αποδείχτηκε ένα ιστορικό λάθος.....
  μέγα λάθος.....
  ένα καρκίνωμα της Ελλάδας μοιραίο.....
  που το πληρώνουν πολλές γενιές ταυτόχρονα.....
  μα πιο πολύ οι νέοι της.....
  και οι υπερασπιστές,οι υπέρμαχοι,οι άνθρωποι του.......
  απεδείχθησαν ανάξιοι,ανίκανοι,δημαγωγοί,απατεώνες,τυχοδιώκτες.....
  ρήμαξαν την Ελλάδα και τους Έλληνες....
  τους διέφθειραν...
  τους αλλοτρίωσαν....
  τους μετάλλαξαν....
  και ταυτόχρονα απογύμνωσαν την ίδια τη χώρα...
  από ιδανικά,από ιδεολογία,από συστατικά στοιχεία που τη διέπουν....
  που της έδινε συνοχή..
  και την οδήγησε στην αγχόνη των εγκληματιών....
  το σφαγείο των ληστών....
  τους μεταπράτες ψυχών και σωμάτων...
  σε τοκογλύφους και ξεδιάντροπους...
  την οποία σήμερα βιάζουν ασύστολα και ανερυθρίαστα...
  και ακόμη παίζουν τον άχαρο ρόλο του σωτήρα...
  μιας λεηλατημένης πατρίδας...
  την οποία πουλάνε....
  και μοιράζουν τα ιμάτια της και επι τον ιματισμό της βάζουν κλήρο...
  κι αυτό το κόμμα ονομάζεται ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος7/01/2011 8:55 π.μ.

  Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
  Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
  Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
  Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
  Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
  Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
  Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

  ΑπάντησηΔιαγραφή