Γερμανός Επίτροπος στην Ε Ε δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να στείλει κυανόκρανους στην χώρα μας , δια να εισπράξουν φόρους και να εκποιήσουν την Ελληνική περιουσία .

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ο Γερμανός Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Günther Oettinger, δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να στείλει κυανόκρανους δια να αναλάβουν τον έλεγχο του ελληνικού συστήματος είσπραξης των φόρων και να την ρευστοποίηση των περιουσιακά στοιχείων του Ελληνικού κράτους.
Και καλύτερα να είναι και καλά οπλισμένοι.

Μια ακόμη τακτική πίεσης του "τέταρτου Ράιχ" για να αναγκάσει την Ελλάδα να....
υποκύψει στις απαιτήσεις της ΕΕ-ΔΝΤ δια περαιτέρω λιτότητα .


Ο Günther Oettinger είναι αυτός που επίσης είχε σκεφτεί το ότι η Ελλάδα και η Ιρλανδία , θα πρέπει να φέρουμε μεσίστιες τις σημαίες μας όσο θα παραλαμβάνουμε χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα λεγόμενα bailout.

Πληροφορίες για αυτό στο τέλος της αναφοράς Günther Oettinger στην wiki εδώ :

http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnther_Oettinger

Günther Oettinger σκέφτεται λοιπόν , ότι εμείς και η Ιρλανδία θα πρέπει να φέρουμε τη σημαία μας στο μεσίστια , αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να σκεφτεί ότι η γερμανική σημαία θα έπρεπε σήμερα να γυαλίζει τα παπούτσια των Ελλήνων, μετά τα φρικιαστικά εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν στην χώρα μας οι συμπατριώτες του κατά την περίοδο της κατοχής .

Εντάξει ο Öttinger είναι περίγελος στη Γερμανία εδώ και χρόνια, ειδικά από τότε που διακήρυξε ότι ο καθένας πρέπει να μιλάει αγγλικά για να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον κόσμο , αλλά ας μην ξεχνάμε όμως ότι τώρα τελευταία οι εγκάθετοι της BILDERBERG προσπαθούν να αποσιωπήσουν την ιστορία μας .
Διότι ως γνωστόν , η ιστορία μας διδάσκει ότι οι Γερμανοί ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ με τον Adolph Hitler , ο οποίος ακριβώς έτσι , κατάφερε και οδήγησε μια ολόκληρη χώρα κατά της Ευρώπης .
Η απαίτηση του «τετάρτου ράιχ» ότι ο Ελληνικός λαός πρέπει να φέρει την σημαία του μεσίστια ώστε να προσδιορίζουμε τους εαυτούς μας ως “ χρεωμένη χώρα " είναι σαν τα εβραϊκά αστερία που επέβαλε το τότε τρίτο ράιχ στους Εβραίους . Η Γερμανοί δεν αντέδρασαν καθόλου κατά τη διάρκεια της εξουσίας του Αδόλφου Χίτλερ , και δεν ήταν κανένας άλλος , παρά η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών , εκείνοι που προκάλεσαν τον τρόμο σε ολόκληρο τον κόσμο , κατά το εν λογω χρονικό διάστημα , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Και μια που συνεχίζεται στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο η δίκη για το Δίστομο , Σας ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ , να γίνεται έστω και μια διαδήλωση υποστηρίξεως τούτου του δικαίου αιτήματος .

Αν όμως επρόκειτο για αλβανούς και πακιστανούς , τζαμιά και τεμένη , πάρα πολλοί ρουφιανοι και προδότες θα ήταν πρόθυμοι να διαδηλώσουν .

Υπάρχει κάποιος που Θα μας πει τι συμβαίνει πραγματικά;
Ίσως αυτό να είναι και ένα κατασκεύασμα πίσω από τα παρασκήνια.
Ώστε μετά εβδομήντα χρόνια να υποδουλώσουν και πάλι τους λαούς της Ευρώπης , αναγκάζοντας τους να εγκαταλείψουν την εθνική τους κυριαρχία για χάρη ενός κομματιού ψωμιού .

Διότι όπως ήδη έχουμε αντιληφθεί : Όλα είναι σχετικά με το ποιος οφείλει , πόσο , και σε ποιον !

Λογω του ότι όλα τα χρήματα ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ προορίζονται για τους μετόχους των κερδών.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην χώρα μας , και αυτός είναι ο λόγος που υπογράφηκε αυτό το παράλογο ΜΝΗΜΟΝΙΟ "διάσωσης".

Ποιος είναι όμως αυτός που θα διασωθεί; Είναι η Ελλάδα ;
Όχι .
Είναι οι ομολογιούχοι δισεκατομμυριούχοι των οποίων η επένδυση πήγε στραβά .

Είμαστε ΜΗΠΩΣ οι ηλίθιοι Έλληνες που δανειζόμαστε τεράστια χρηματικά ποσά με ακόμη πιο τεραστίους τόκους για να τα δώσουν πίσω στους επενδυτές που απέτυχαν ;
( ; )

b)Μια ανεξάρτητη Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ : ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ .

Η Ελλάδα ΔΕΝ θα μπορούσε ποτέ να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από μια τέτοια εγγύηση, και τώρα βρισκόμαστε βυθισμένοι στο βούρκο , συνεπεία της προδοσίας των πολίτικων μας .

Η Ελλάδα μπαίνει στο ράφι προς πώληση , επειδή τους οι κάτοχοι των ομολόγων θέλουν τα χρήματά τους πίσω , μετά υψηλών τόκων μάλιστα .

Εξάλλου αυτό το δήλωσε τόσο ανερυθρίαστα και ο ΤΖΕΦΡΥ «προέχει η εξασφάλιση των επενδυτών» .αποφασίζοντας αυτός και τα δεκανίκια του που τον υποστηρίζουν στην βουλή , ότι πρέπει να καταστρέψουν την Ελλάδα παρά να επιτρέψει να χάσουν οι ομολογιούχοι .

Είναι καιρός Έλληνες να αρχίσουμε να αποκαλούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους με το όνομά τους: ΚΛΕΦΤΕΣ !
Πρόκειται για καθαρή κλοπή από τον Ελληνικό λαό και το κράτος , με το πρόσχημα των κυβερνήσεων.
Αιματοβαμμένα χέρια γκάνγκστερ που πολλά από αυτά τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους.

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. (1)
Έλληνες : Ας Επαναστατήσουμε όσο είναι καιρός ακόμη , ενάντια στην κυβέρνηση, τράπεζες, ελίτ, κλπ.
Ας Πάρουμε πίσω τη χώρα μας , ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Διαφορετικά δεν χρειάζεται να είναι κάποιος σοφός για να αντιληφτεί ότι , όλη η Ελλάδα θα γίνει μια γερμανική αποικία.

Υ.Γ. (2) Και μια οικονομική είδηση για κάποιους που μπορεί να ενδιαφέρονται :
Η Παραίτηση της του Jürgen Stark στην Ευρωπαϊκή Κεντρική, στερεί μια γερμανική ψήφο εμπιστοσύνης στον τομέα της διαχείρισης της ΟΝΕ , που μας προειδοποιεί οτι η ευρωζώνη δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στη διάλυση της ΟΝΕ.

Ο Δρ Stark δεν είναι απλώς ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ. Είναι ο φύλακας της νομισματικής φλόγας της Bundesbank.

Και κάτι επίσης , όπως ο κ. Deo προειδοποιεί : η έξοδος μιας χώρας από την ΟΝΕ δεν θα είναι τόσο ανώδυνη. Οι Νομισματικές ενώσεις δεν χωρίζουν ελαφρά τη καρδία. Η λύση συνήθως συνεπάγεται κοινωνική αναταραχή, ακόμη και πολέμους.
Και πάλι HEIL GAP ( or mind the GAP ) -16-09-2011-


πηγη:http://logia-tou-aera.blogspot.com/

Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. oneiropagida

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια :

 1. Ανώνυμος9/16/2011 3:52 μ.μ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/16/2011 3:52 μ.μ.

  Αστα να πάνε.Πολύ γέλιο http://www.youtube.com/watch?v=iUo0O-29jSE&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/16/2011 4:20 μ.μ.

  From HEIL GAP ( or mind the GAP )
  ΠΡΟΣ Eglimatikotita : Σας ευχαριστώ δια την ανάρτηση .

  ΑπάντησηΔιαγραφή