Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Αυτό ήταν...Σήκωσε τα χέρια ψηλά για τους μετανάστες και η Frontex....Απροθυμία από παντού για ενίσχυση των συνόρων..

Η Διεθνής Υπηρεσία Frontex δηλώνει ότι αδυνατεί να ελέγξει τα περάσματα στα ελληνικά σύνορα! Ήρθαν στην Ελλάδα για να μας «φυλάξουν» από τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που περνούν τα σύνορα, και τώρα με επίσημο έγγραφό τους, τονίζουν ότι υπάρχει «απροθυμία των ευρωπαϊκών κρατών που είχαν την πρωτοβουλία για τη σύσταση της Υπηρεσίας, να υποστηρίξουν περαιτέρω την επιχείρηση» φύλαξης των ελληνικών συνόρων.

Σιγά-σιγά αρχίζουν και .....
μας αφήνουν μόνους μας! Εγκαταλείπουν με κάθε πρόφαση το «σκάφος» που λέγεται Ελλάδα…

Και ο Παπουτσής κάνει ακόμα δηλώσεις με περηφάνια για το τείχος που ΘΑ χτίσει του αγίου Π....ου ανήμερα...

Δεν τα ανοίγετε τελείως τα σύνορα να πάει στο διάλο λέω ΄γω.. Γιατί είναι κοροϊδία να είναι ανοιχτή η είσοδος και κλειστή η έξοδος..Γιτί πρέπει να κάνουμε εμείς τα καλά παιδιά της Ευρώπης..και έχουμε γίνει χωματερή ανθρώπων και ονείρων....Να σώσουμε ποιούς? Αυτούς που μας βιάζουν με τα spread και μνημόνια?Αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και για κανέναν εκτός από τους εαυτούς τους?
Για αυτούς που μας έριξαν και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για να έχουν οι ίδιοι ήσυχο το κεφαλάκι τους και εμείς να είμαστε υπο διάλυση σε όλα τα επίπεδα?
Βάλτε εκεί πέρα  ένα εισιτήριο διοδίων πχ 300 ευρώ το άτομο (να μην τα παίρνουν οι δουλέμποροι αλλά το Ελληνικό κράτος) για να περνάνε απ ευθείας εις τας  ευρωπαϊκάς χώρας (των τοκογλύφων ΜΕΡΚΟΖΙ) που είναι και ο μεγάλος τους πόθος.Και ας μας βγάλουν από την Σέγκεν.Και τι έγινε?
Θα χάσει η Βενετιά βελόνι?

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/18/2011 9:07 μ.μ.

  Ο Παπαδήμος τι έχει να πεί γι'αυτο. Γιατί κανένας δεν αναφέρει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ούτε καν το ΛΑΟΣ. Όλοι τους ξεπουλήθηκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/19/2011 7:41 π.μ.

  ξεπουληθηκαν ολοι τουσ .και γιφτα ολα φτεη ο τσιπρασ .....?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/19/2011 6:36 μ.μ.

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;; ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ 2.000.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΕΡΙ ΛΟΥΓΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΒΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή