Header Ads

Επίθεση του ΚΚΕ στον δήμαρχο Καλαμάτας επειδή ζήτησε την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την πόλη του!!!

Το ΚΚΕ Πελοποννήσου, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με αφορμή την επιστολή του στην αστυνομία και την εισαγγελία, με την οποία ζητά την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που δημιουργούν πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης.

Το ΚΚΕ Πελοποννήσου σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι, «ο δήμαρχος Καλαμάτας συνδέει -κατά την προσφιλή τακτική της ΝΔ, των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και της "Χρυσής Αυγής"- την άνοδο της εγκληματικότητας και τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών με την παρουσία των μεταναστών- προσφύγων προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις». Προσθέτοντας πως, «το αίτημά του είναι συνέχεια της άθλιας επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" με την οποία έχει εξαπολυθεί ένα άγριο κυνηγητό σε βάρος των μεταναστών με το επιχείρημα της "ανακατάληψης της πόλης" και της "εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας"».

Υπογραμμίζει επίσης ότι, «η συγκυβέρνηση και οι Δημοτικές Αρχές που είναι στην ίδια γραμμή (και ο δήμαρχος Καλαμάτας) κάνουν επίδειξη απανθρωπιάς στα θύματα της μετανάστευσης».

Επιπλέον το ΚΚΕ Πελοποννήσου, απευθυνόμενο στους εργαζόμενους, τους καλεί, «να παλέψουν για:

- Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδός τους προς τα κράτη που επιθυμούν. Να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα.

- Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες.

- Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. κατά των λαών της Αφρικής και της Ασίας. Να μη συμμετέχει η χώρα με κανέναν τρόπο στις επεμβάσεις και στον πόλεμο στη Συρία.

- Να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, είτε αυτό διαπράττεται από μετανάστες είτε από ντόπιους».
enikos

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/13/2012 9:17 μ.μ.

  Πάντα προδότες ήταν αυτοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος8/13/2012 9:47 μ.μ.

  «Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες.»

  Αν αναλάβει το ...κόμμα (ένα ειν' το κόμμα...), το κόστος δημιουργίας και συντήρησης των ...αξιοπρεπών χώρων φιλοξενίας, της ποιοτικής (και όχι «δωρεάν», διότι «δωρεάν» σημαίνει «πληρώνει ο μαλάκας, δηλαδή ο φορολογούμενος») σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τότε το συζητάμε ξανά...

  ...Άντε με τον κάθε αυθαίρετο και αυτόκλητο νταβατζή, πάνω στο κεφάλι μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/13/2012 11:15 μ.μ.

  μιλησε και το Κομμα Καθυστερημενων Ελληνων (ΚΚΕ).
  ρε αντε στα τσακιδια κοπριτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος8/14/2012 6:36 π.μ.

  Προτείνω να ψηφίσουμε ΚΚΕ.. Έτσι θα γλυτώσουμε από τους λάθρο.. Αφού γίνει κυβέρνηση, μετά θα τους πυροβολεί (βλέπε Ανατολική Γερμανία) μόλις πάνε να το σκάσουν από τη χώρα και σύντομα δεν θα μείνει κανείς τους ζωντανός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος8/14/2012 10:26 π.μ.

  Άμα ξαναμπεί στην Βουλή γράψε μου...
  Εδώ λένε ότι θα κλείσουν τα σύνορα για τους Έλληνες, θα τα αφήσουν ανοιχτά να τους στείλουμε εμείς όλοι την βρώμα των λάθρο...
  Ότι να 'ναι εντελώς όμως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος8/14/2012 5:46 μ.μ.

  Το ΚΚΕ εκφράζει ένα 4,5% κι αν το εκφράζει και αυτό στο συγκεκριμένο θέμα. Ελάχιστη αξία λοιπόν έχει η ανακοίνωσή του, γιατί η πλειοψηφία του κόσμου λέει να φύγουν όλοι οι παράνομοι. Δεν θα λύσει η Ελλάδα το παγκόσμιο πρόβλημα της φτώχειας και των πολέμων. Αρκετά με αυτό το θέμα. Πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, και όποιος δεν το έχει ακόμα καταλάβει πρέπει να είναι πολύ κουτορνίθι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.