Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή - Δεν τους πειράζουν τα φακελάκια, τους πειράζει ο διάλογος μαζί μας!!!


Απάντηση από το γραφείο τύπου της Χ.Α σχετικά με την απόφαση καθαίρεσης της διευθύντριας του Παναρκαδικό Νοσοκομείου... δείτε εδώ το σχετικό θέμα..

Είναι θλιβερό ένα κράτος που ανέχεται την παρανομία, από αλλοδαπούς μέχρι φακελάκια, στα δημόσια νοσοκομεία να στοχοποιεί ανθρώπους που "τόλμησαν" να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με το θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση όλων των προβλημάτων της χώρας.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΜΗΝΥΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α:
Το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στοEmail της διαχείρισης. . Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook

Υ.Γ...Τα ελληνικά είναι μια υπέροχη γλώσσα. Μην την τσακίζετε με τα greeklish!.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/2013 9:53 π.μ.

    ΟΤΑΝ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/2013 5:28 μ.μ.

    Το φαινόμενο αυτό έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος και τίθεται, εκτός του οικονομικού, ζήτημα άμεσου κινδύνου της ζωής των ασθενών από τις τυχάρπαστες "νοσοκόμες" οι οποίες δεν έχουν ιδέα της δουλειάς ούτε καν κάποιο πτυχίο νοσηλευτικής.  Οι μαϊμού νοσοκόμες και παράνομες αλλοδαπές δηλώνουν τάχα συγγενικά και συνοδοί των ασθενών και επισημαίνουν ότι δεν πληρώνονται, όμως καλύπτονται από τις ίδιες τις διοικήσεις των νοσοκομείων οι οποίες τις προτείνουν μάλιστα στους ασθενείς (!!!!!) και πρόκειται πασιφανώς περί κυκλωμάτων και συμμοριών που κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα . Με την κατάσταση αυτή το κράτος χάνει τεράστια ποσά, αφού τα ποσά που δίνονται στις αλλοδαπές εργαζόμενες είναι "μαύρα" και εντελώς αφορολόγητα.  Την ίδια στιγμή χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες νοσηλευτές, δεν έχουν καν δουλειά και αναγκάζονται να μεταναστεύουν. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει άμεσα και θα σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Breaking NEWS

 
Copyright © 2014 Eglimatikotita.gr
Design by FBTemplates | BTT