Header Ads

Απίστευτο βίντεο: Αυτοί είναι οι Έλληνες ναυτικοί και ναυτεργάτες - Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν γίνονται αυτά!!!


Ένα απίστευτο βίντεο που πραγματικά προκαλεί σοκ και φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων...


Δείτε πως το πλοίο Αδαμάντιος Κοραής επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Ψάθης Κιμώλου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2013, ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ. Τα τεράστια κύματα, όχι απλά «λούζουν» τη μικρή προβλήματα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή μετατρέποντας σε ποτάμι τον παραλιακό δρόμο.

Δείτε με ποιον τρόπο κατάφεραν να δέσουν το πλοίο στο λιμάνι, οι Λιμενικοί και οι καβοδέτες, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή και κάνοντας «χειμερινό μπάνιο», αφού τα κύματα τους σκεπάζουν και λίγο έλειψε να τους παρασύρουν.

Δείτε επίσης, κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η έξοδος και η είσοδος οχημάτων και επιβατών (έτρεχαν πανικόβλητοι μέσα στα νερά), οι οποίοι έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.  

Η όλη επιχείρηση, ήταν ναι μεν επιτυχημένη λόγω της ικανότητας και του ηρωισμού του καπετάνιου και των λοιπόν προαναφερόμενων και εμπλεκόμενων, ωστόσο, ο δε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος ήταν πολύ μεγάλος. Κι αυτές οι εικόνες μόνο σπάνιες δεν είναι. Αντίθετα, συμβαίνουν συχνά, ίσως και σχεδόν καθημερινά τη χειμερινή περίοδο, σε πολλά από τα νησιά των Κυκλάδων.  

 
ΠΗΓΗ: plektani.gr

Αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε ολόκληρο και ειδικά τα τελευταία 5 λεπτά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο απο το cyclades24.gr6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος3/30/2013 1:24 π.μ.

  HΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/30/2013 1:41 π.μ.

  Αυτά να τα βλέπουν οι πολιτικοί που εξομοιώνουν τους υπόλοιπους στεριανούς Έλληνες με τους νησιώτες. Οι εικόνες που είδατε είναι αληθινές και συχνές. Η λαθροκυβέρνηση του Πασόκ κατάργησε όλες τις φοροαπαλλαγές και γενικα τις φορολογικές ελαφρύνσεις που είχαμε εμείς οι κατοικοι των μικρών νησιών, κατάργησε υπηρεσίες, έκοψε επιδοτήσεις κλπ..... σε εμάς που φυλάμε Θερμοπύλες χωρίς γιατρούς και χωρίς πολλά άλλα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος3/30/2013 12:37 μ.μ.

  ειναι κ αυτοι απο του αντιπαραγωγικους ενστολους τις ΕΛλαδας.. που τους εχουν ξεφτηλισει οικονομικα.. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος3/30/2013 2:56 μ.μ.

  Καλά ρε ελληνάκο. Εάν σου επιστρέψουν τις φοροαπαλλαγές θα έχεις γιατρό μετά; Μάθε να ζητάς ποιότητα ζωής ρε και όχι κοκκαλάκια εξουσίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος3/30/2013 10:26 μ.μ.

  Οταν μοίραζε η ΕΟΚ δάνεια για ανάπτυξη κάποιοι σαπιοκοιλιάδες χτίζαν βίλες και τα τρώγαν με ιερόδουλες και γγαίη σε μπάρ.
  Επιτρέπεται να κινδυνεύουν ζωές, να βρέχονται επιβάτες επειδή πρέπει ἤ θέλουν να ταξιδέψουν;
  Επιτρέπεται να στηρίζονται στην "παλικαριά του καπετάνιου και την αυτοθυσία των λιμενεργατών;
  Σε κάθε νησί πρέπει να γίνει έλεγχος που πήγαν τα εκατομμύρια που δανίστηκαν για λιμάνια και τα κατασπάραξαν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος3/30/2013 11:06 μ.μ.

  Τελευταίε ανώνυμε, αν πρόσεξες δεν αναφέρονται μόνο οι φοροαπαλλαγές που κόπηκαν από τα νησάκια με πληθυσμό κάτω των 2000 κατοίκων, αλλά και άλλα πράγματα. Όλα αυτά συνιστούν ποιότητα ζωής και όχι "κοκκαλάκια εξουσίας" όπως πολύ άστοχα επισημαίνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.