Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Βίντεο και μετάφραση της ομιλίας του Αδόλφου Χίτλερ στην νεολαία!!! (Τόσα χρόνια δείχνουν και δείχνουν τα ΜΜΕ σκηνές από ομιλίες του αλλά ΠΟΤΕ δεν μας ενημέρωσαν για το τι λέει...)


Αναρτήθηκε από ΕΘΕΛ Συνάδελφος:

Παραθέτεται παρακάτω αυτούσιο το κείμενο της ομιλίας του Adolf Hitler στη Νεολαία του, όπως παρουσιάστηκε στην ταινία της Leni Riefenstahl "Η δύναμη της θέλησης" (The Triumph of the Will). Μια άκρως συγκινητική ομιλία, παρά το μικρό του μεγέθους της, και πλούσια σε μηνύματα, τόσο για το τότε, όσο και για το σήμερα. 

Ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ομιλίας είναι διττός:
Πρώτον, είναι συγκινητικό το πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάφερε να μεταδώσει το όραμα που τον ενέπνευσε, τις αξίες και τις αρετές που τον διακατείχαν, και την Ιδέα που ζει γύρω μας, μέσα μας και μας παροτρύνει να συνεχίσουμε στο δρόμο που χάραξε 80 χρόνια πριν.Σ'αυτή την προσπάθεια δεν ήταν μόνος, είχε στο πλευρό του επιφανείς προσωπικότητες του ιδεολογικού μας ξεκινήματος, άλλους που "έφυγαν" νωρίς, κι άλλους που τον συνόδευσαν μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του και της κυβέρνησης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος. 
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πλέον όπως και τότε στη Γερμανία, έτσι και σήμερα στην Ελλάδα χρειάζεται ένας πραγματικός Ηγέτης με όραμα, με πίστη, με ανιδιοτέλεια, με ιδανικά και μια γερή καρδιά, που θα εμπνεύσει και μέσα μας το κουράγιο να αντισταθούμε στους σύγχρονους δυνάστες μας, είτε αυτοί είναι τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά του τραπεζικού συστήματος, είτε οι εγχώριοι ακόλουθοί τους ως ανεξάρτητες προδοτικές προσωπικότητες. 

Είναι παροιμιώδης ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά το κοινό στα συγκινητικά λόγια των ομιλητών και πρωτοφανής ο τρόπος με τον ποίο αποδέχονται τα μηνύματα που τους μεταδίδουν.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτό το κοινό ήταν πράγματι ικανό να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα που "χρεώνονται" αναλαμβάνουν, ηθικά και πρακτικά, κι ως ένας λαός συμπαγής, και με καθολική αποδοχή, επωμίζονται από κοινού τα βάρη της νέας κοινωνίας που άνθιζε στο μέλλον τους. 

Σήμερα στην Ελλάδα πού είναι αυτό το κοινό, έτοιμο να πετάξει κάθε σκουπίδι από τη ζωή του, και να παλέψει για όσα θέλει να κατακτήσει, να πασχίσει για να δημιουργήσει και να κοπιάσει για να προοδεύσει; 
Και πάνω απ'όλα, σήμερα στην Ελλάδα, πού είναι αυτός ο Ηγέτης που θα αναλάβει να μας πει την αλήθεια και μόνο αυτήν, αλλά στο τέλος να μας "αναστήσει" από τα αποκαΐδια που άφησαν οι παρελθοντικές γενιές; 

Ο μόνος ο οποίος μέχρι τώρα κατάφερε να βγάλει στους δρόμους εκατομμύρια ανθρώπων και να τον πιστέψουν σαν πραγματικό ηγέτη του λαού μας, ήταν ένας προδότης, δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον παγκόσμιο Εβραϊσμό που έκανε την αρχή του τέλους για το έθνος μας και το κράτος της Ελλάδος, μέχρι ο γιος του να βάλει και την ταφόπλακα. 

Απαιτούμε διαφάνεια, πίστη, αφοσίωση, πειθαρχία, ανιδιοτέλεια, όραμα, ιδανικά, αξίες, εκτίμηση, σεβασμό, εγωισμό και αλήθεια. Έννοιες-αρετές προ πολλού ξεχασμένες, τόσο απ'το λαό μας, όσο κι απ'τους πολιτικούς της χώρας. Ήρθε ο καιρός να παραδειγματιστούμε από αυτούς που έκαναν πράξη τα όσα πίστευαν.. 

Ακολουθεί η μετάφραση των ομιλιών (εισαγωγική ομιλία του Baldur von Schirach, κι η κύρια ομιλία του Adolf Hitler), και το βίντεο-απόσπασμα από την ταινία "Η δύναμη της θέλησης". Στο βήμα έρχεται ο Baldur von Schirach, ο Reichjugendführer (Αρχηγός της Νεολαίας του Reich) παρουσιάζοντας τον Adolf Hitler


“Αρχηγέ μου! Συναγωνιστές μου!

Ζούμε πάλι αυτή τη στιγμή, η οποία μας κάνει υπερήφανους και ευτυχείς.

Όπως διέταξες, Αρχηγέ μου, στέκεται εδώ μπροστά σου η νεολαία σου, μια νεολαία που δεν γνωρίζει κοινωνικές τάξεις ή κάστες. Η νέα γενιά του λαού μας σε ακολουθεί.

Όπως εσύ επιδεικνύεις τη μεγαλύτερη αυτοθυσία για αυτό το έθνος, έτσι ακριβώς αυτή η νεολαία επιθυμεί να επιδείξειανιδιοτέλεια. Όπως μας ενσαρκώνεις την έννοια της πίστης, πιστεύοντας σε εμάς, εκ τούτου θέλουμε να είμαστε πιστοί σε εσένα.

Θα μιλήσει ο Adolf Hitler, η ηγέτης της Γερμανικής Νεολαίας!“


Το κοινό υποδέχεται τον Adolf Hitler με ενθουσιασμό, φωνάζοντας δυνατά και συντονισμένα το όνομά του και χαιρετώντας τον.

“Γερμανική μου νεολαία,

Έπειτα από έναν χρόνο, σας χαιρετώ ξανά εδώ. Βρίσκεστε σήμερα σε τούτο το μέρος, αντιπροσωπεύοντας αυτό που συμβαίνει γύρω μας σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Γνωρίζουμε ότι εσείς, τα Γερμανόπουλα, αγόρια και κορίτσια, έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας ό,τι επιθυμούμε να δούμε από τη Γερμανία.

Θέλουμε να είμαστε ένας ενωμένος λαός, και εσείς, η νεολαία μου, πρόκειται να γίνετε αυτός ο λαός. Δεν θέλουμε να δούμε άλλες ταξικές διασπάσεις, κι εσείς δεν πρέπει να αφήσετε αυτές τις ιδέες να αναπτυχθούν μεταξύ σας.

Θέλουμε να δούμε μια Αυτοκρατορία (Reich) κάποτε, κι εσείς πρέπει να την προετοιμάσετε. Θέλουμε ο λαός μας να είναι πειθαρχημένος, κι εσείς πρέπει να επιδεικνύετε πειθαρχία.

Θέλουμε ο λαός μας να αγαπά την ειρήνη, όμως πρέπει να είναι και γενναίος. Πρέπει να είστε ειρηνόφιλοι (στμ: εδώ οι ακροατές ξεσπούν σε ενθουσιώδεις επευφημίες, μην αφήνοντας τον Hitler να συνεχίσει την ομιλία του για αρκετά δευτερόλεπτα), αλλά να είστε ειρηνόφιλοι και θαρραλέοι ταυτοχρόνως (στμ: και πάλι οι ακροατές επιδίδονται σε ενθουσιώδεις επευφημίες διακόπτοντας την ομιλία).

Θέλουμε ο λαός μας να παραμείνει δυνατός. Θα είναι δύσκολο, και πρέπει να σκληραγωγηθείτε στη νιότη σας, για να είστε έτοιμοι. Θα πρέπει να μάθετε να υποστείτε στερήσεις χωρίς να καταρρεύσετε, ούτε μία φορά.

Ό,τι κι αν δημιουργήσουμε εμείς σήμερα, ό,τι κι αν κάνουμε, κάποτε θα πεθάνουμε, αλλά η Γερμανία θα ζει μέσα σε εσάς. Όταν δεν θα υπάρχει τίποτα πια από εμάς, τότε θα πρέπει να κρατήσετε ψηλά τα λάβαρα τα οποία υψώσαμε εμείς από το τίποτα. (στμ: ξανά οι ακροατές επιδίδονται σε ενθουσιώδεις επευφημίες διακόπτοντας την ομιλία.).

(Στμ: φανερά συγκινημένος συνεχίζει:) Ξέρω πως δεν γίνεται αλλιώς, διότι είστε σάρκα από τη σάρκα μας, και αίμα από το αίμα μας. Στα νεανικά μυαλά σας βρίσκεται το ίδιο φλεγόμενο πνεύμα που κυβερνά κι εμάς. Δεν μπορεί να είστε τίποτα άλλο παρά ενωμένοι μαζί μας.

Όταν οι μεγάλες φάλαγγες του κινήματός μας παρελαύνουν θριαμβευτικά σε ολόκληρη τη Γερμανία σήμερα, γνωρίζω ότι θα προσχωρήσετε σε αυτές τις φάλαγγες.

Και ξέρουμε (στμ: ξανά οι ακροατές επιδίδονται σε ενθουσιώδεις επευφημίες διακόπτοντας την ομιλία, επιδοκιμάζοντας τα λόγια τουHitler) ότι η Γερμανία βρίσκεται μπροστά μας, η Γερμανία φλέγεται μέσα μας, και η Γερμανία ακολουθεί πίσω μας!”


Ακολουθεί ένα λεπτό ενθουσιασμού και φανατικής αποδοχής του Adolf Hitler, καθώς εκείνος τελειώνει την ομιλία του και αποχωρεί περνώντας μέσα από το κοινό.

ΜετάφρασηΕλίνα ΓΚ


Και ο σύνδεσμος της αρχικής ανάρτησης στο youtube, από το προφίλ του  NatSoz88 (το βίντεο ανέβηκε αυτούσιο στο ιστολόγιο, σε περίπτωση που χαθεί από την αρχική του πηγή).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου