Header Ads

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ : ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑΡΤΗΣ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ..

Βράζει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την πλούσια εγκληματική δράση του 48χρονου Αρχιφύλακα που δήθεν προστάτευε τους πολίτες από το έγκλημα.


Ήταν άτομο υπεράνω υποψίας λένε, ενώ αρκετοί συνάδελφοι του Αστυνομικοί όλο αυτόν τον καιρό μιλούσαν για συκοφαντίες στο πρόσωπο του..


11ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ 48ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ Α.Τ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ κ.α.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Χαλκιδέος Αστυνομικός Δ.Γ., ο οποίος καταδικάστηκε με 11 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λιβαδειάς, πριν λίγες ημέρες.
Πρόκειται για 48χρονο Αρχιφύλακα που υπηρετεί στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας και πατέρα 3 παιδιών.
Από τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής & Βοιωτίας.
Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο ο Αστυνομικός συμμετείχε ( αρχηγικά) σε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, διαπράττοντας σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως απάτες ( τραπεζικές ), εκβιασμούς, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, ένοπλες ληστείες αλλά και απαγωγές.


ΒΙΝΤΕΟ..Μεταξύ άλλων η σπείρα διέπραξε ένοπλες ληστείες στο ΙΚΑ Λιβαδειάς, στα ΕΛΤΑ Βοιωτίας και στον όμιλο ΦΕΙΔΙΑΣ στην Αττική.
Τραπεζικές απάτες στην Alpha Bank Δόμβραινας και σε Τράπεζα της Χαλκίδας βοηθούμενοι απο γυναίκα υπάλληλο, η οποία καταδικάστηκε.
Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ήταν οι απαγωγείς ενός επιχειρηματία στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και ενός ανδρογύνου στην Χαλκίδα πριν 2 χρόνια.
Ο Αστυνομικός επίσης συνεργαζόταν με άγνωστους αλλοδαπούς οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια.
Στο κύκλωμα συμμετείχαν άλλοι έξι Ευβοιώτες και οι τρεις από αυτούς πήραν τον δρόμο για τις φυλακές μαζί με τον Αστυνομικό.

Συγκεκριμένα
-46χρονος Χαλκιδέος πρώην Μεσίτης καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη
-37χρονος Χαλκιδέος σε 11 χρόνια κάθειρξη
-26χρονος Χαλκιδεός σε 11 χρόνια κάθειρξη

Καταδικάστηκαν αλλά έμειναν εκτός φυλακής οι
-Γυναίκα υπάλληλος σε τράπεζα της Χαλκίδας καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απάτη.
Χρηματοδοτούσε την εγκληματική οργάνωση με χιλιάδες ευρώ, κάνοντας αναλήψεις από λογαριασμούς νεκρών καταθετών!

-Νεαρός άνδρας από την Νέα Λάμψακο, καταδικάσθηκε σε 4 χρόνια φυλακή με αναστολή, για ναρκωτικά & όπλα.( γκλοπς κ.α)

Ο μοναδικός που αθωώθηκε είναι ένας Ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου στην Αμάρυνθο.

Βράζει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας με την πλούσια εγκληματική δράση του 48χρονου Αρχιφύλακα που δήθεν προστάτευε τους πολίτες από το έγκλημα.
Ήταν άτομο υπεράνω υποψίας λένε, ενώ αρκετοί συνάδελφοι του Αστυνομικοί όλο αυτόν τον καιρό μιλούσαν για συκοφαντίες στο πρόσωπο του..

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ
Ο δικηγόρος θανάσης Τάρτης, ο οποίος είναι συνήγορος του νεαρού Χαλκιδέου που μπήκε στην Φυλακή με 11 χρόνια κάθειρξη, τονίζει αποκλειστικά στην eviazoom ότι οι ποινές είναι υπερβολικές και σημειώνει ότι στον δεύτερο βαθμό που θα εκδικαστεί η υπόθεση θα λάμψει η αλήθεια.
http://eviazoom.blogspot.gr/2013/06/48.html

Μια μικρή αναδρομή για το ποιος είναι ο δικηγόρος Τάρτης..«Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010 στις 10:02 μμ» στο άρθρο
«Σκοπιανοί παντού;»
{Είμαι ο Θανάσης ο Τάρτης από την Καστανερή και σε όποιον αρέσει! Σε κάθε περίπτωση είναι η ώρα που εμείς η γηγενείς μακεδόνες πρέπει πλέον να σηκώσουμε το κεφάλι GORA GLAVA TA DA NE SI PLASI TE εμείς θα συνεχίσουμε αν δεν θέλετε κύριε……..εσείς και οι όμοιοι σας μην έρχεστε δεν θα στεναχωρηθούμε!
ΘανάσηςΤάρτης}…

1 σχόλιο:

Από το Blogger.