Ανατριχίλα με το νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών! Απειλούν να... ανατινάξουν όλη την Ευρώπη

- Εμφανίζονται Βέλγοι τζιχαντιστές που μιλούν στα γαλλικά
- "Τα αδέρφια μας έσπειραν τον τρόμο και σκότωσαν τους άπιστους”
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


 - 25 Μαρτίου 2016
Eίναι το δεύτερο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου..

Ανατριχίλα προκαλεί το δεύτερο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών του Ιράκ, οι οποίοι αναλαμβάνουν την ευθύνη για το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες και... πανηγυρίζουν!

Μιλώντας στα γαλλικά, Βέλγοι μαχητές αναφέρουν ότι “τα αδέρφια μας έσπειραν τον τρόμο και σκότωσαν τους άπιστους”, ενώ απευθυνόμενοι στους Βέλγους λένε "είστε ταπεινωμένοι".

Το βίντεο, διάρκειας 7 λεπτών και 43 δευτερολέπτων, αρχίζει με εικόνες από επιθέσεις στη Συρία και συνεχίζει με το μακελειό στο Βέλγιο, κάποια στιγμή η εικόνα παγώνει και εμφανίζεται η φράση "η ταπείνωση των σταυροφόρων της Ευρώπης".

Λίγο αργότερα δείχνουν όλο το χάρτη της Ευρώπης, το Βέλγιο ανατινάζεται, με τους τζιχαντιστές να στέλνουν μήνυμα ότι θα... ανατινάξουν όλη τη Γηραιά ήπειρο!

Δείτε το βίντεο - Σκληρές εικόνεςΠηγή: newsit.gr
Ανατριχίλα με το νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών! Απειλούν να... ανατινάξουν όλη την Ευρώπη Ανατριχίλα με το νέο βίντεο προπαγάνδας των τζιχαντιστών! Απειλούν να... ανατινάξουν όλη την Ευρώπη Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:46:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.