Header Ads

Αντεξουσιαστές δημοσιεύουν στο διαδίκτυο λίστα με ονόματα και διευθύνσεις ελεγκτών του Μετρό και τους απειλούν για «φάπες»

Αλωνίζουν οι αντιεξουσιαστές - Μετά τις επιθέσεις με βαριοπούλες σε σταθμούς του Μετρό..τώρα έδωσαν ξανά ονόματα ελεγκτών..
Με νέα ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνει στη δημοσιότητα και πάλι ονόματα ελεγκτών του Μετρό μαζί με τις διευθύνσεις κατοικίας τους.


- 21 Απριλίου 2016
Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε σήμερα αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις σε σπίτια ελεγκτών της ΣΤΑΣΥ, το περασμένο Σάββατο, όπου έγραψαν στον τοίχο υπαλλήλου της εταιρίας «Ρουφιάνα ελέγκτρια μένει εδώ. Έξω από τη γειτονιά»

Αναλαμβάνουν επίσης την ευθύνη για «τα σαμποτάζ και επιθέσεις σε ακυρωτικά μηχανήματα και εκδοτήρια εισιτηρίων σε σταθμούς μέσων μεταφοράς έχουν λάβει χώρα μέσα στο μητροπολικό ιστό από πρωτοβουλίες συντρόφων-ισσών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Στην ανάρτησή τους σημειώνουν επίσης ότι...
«αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγούν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπεση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο».


Να σημειωθεί πως η νέα ανάρτηση έρχεται μετά την δημοσιοποίηση λίστας, στην ίδια ιστοσελίδα, με 125 ονόματα ελεγκτών αλλά και επιθέσεων με βαριοπούλες σε σταθμούς στο Μοναστηράκι και τον Κεραμεικό.


Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κειμένου σε γνωστή ιστοσελίδα:  

Το τελευταίο διάστημα σαμποτάζ και επιθέσεις σε ακυρωτικά μηχανήματα και εκδοτήρια εισιτηρίων σε σταθμούς μέσων μεταφοράς έχουν λάβει χώρα μέσα στο μητροπολικό ιστό από πρωτοβουλίες συντρόφων-ισσών. Ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τις φάπες που έχουν δεχθεί ελεγκτές κατά την διάρκεια της “δουλειάς” τους. Με αφορμή την δημοσιοποίηση των ονομάτων 125 ελεγκτών από ομάδα συντρόφων παρατηρήσαμε μια καμπάνια απονοηματοδότησης από τη μία, των επιθέσεων αυτών, όσο και από την άλλη μια λυσσαλέα προσπάθεια να μεταμορφωθεί ο ελεγκτής ως ένα χρήσιμο κοινωνικό υποκείμενο. Γελιούνται όμως τα παπαγαλάκια των media αν νομίζουν ότι μέσα στην κοινωνία επικρατεί αμνησία σε σχέση με τον σκοπό που επιτελούν οι ομάδες των ελεγκτών.

-Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν το τι πραγματικά είναι ένας ελεγκτής, καθώς και το “θεάρεστο” έργο του:

Ο ελεγκτής είναι αυτός που στην πραγματικότητα ασκεί τον “άτυπο” ρόλο του μπάτσου εντός των μέσων μεταφοράς. Είναι αυτός που κόβει το πανάκριβο πρόστιμο για όποιον δεν έχει χρήματα για εισιτήριο, για όποιον δεν πρόλαβε επειδή βιαζόταν να πάει στην δουλειά, ή απλώς το ξέχασε ή αδιαφόρησε για την έκδοσή του. Είναι αυτός που θα εξευτελίσει όποιον πιάσει χωρίς το “μαγικό” χαρτάκι ειρωνευόμενος για το “βαρύτατο” του παραπτώματος. Είναι αυτός που θα ασκήσει πρακτικές κοινωνικού αυτοματισμού μεταξύ των επιβατών, λέγοντάς σου: “οι άλλοι δηλαδή κορόιδα είναι που κόβουν εισιτήριο, και εσύ όχι;”. Είναι αυτός που θα πάει τρέχοντας για έλεγχο μόλις δει μετανάστες, σίγουρος για την μεγέθυνση του μπόνους του στο τέλος του μήνα. Είναι αυτός που θα εισέλθει στο βαγόνι ή στο όχημα ως καμουφλαρισμένος επιβάτης και μόλις κλείσουν οι πόρτες, όλος χαρά, θα ξεκινήσει να μοιράζει πρόστιμα λέγοντας σου ενώ φεύγεις : “νόμιζες ότι θα ξεφύγει;”. Είναι το σκουλήκι που θα σου προτείνει να του δώσεις τα μισά του προστίμου στο χέρι, δηλαδή στην τσέπη του, για να μην αναγκαστείς να πληρώσεις τα διπλά. Είναι αυτός που θα σε πάει για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα.

Είναι εμπόδια στις μετακινήσεις μας.

Είναι αντικοινωνικός ο ρόλους τους.

Είναι γλοιώδης η φιγούρα τους.

Είναι απεχθής η συμπεριφορά τους,

είναι, είναι, είναι...

και γιαυτό θα αντιμετωπίζονται ανάλογα..

- Αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγούν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο.

- Ας καταλάβουν πως ιδίως στους καιρούς που ζούμε, η ασυδοσία γυρίζει μπούμερανγκ , καθώς τα αισθητήρια μας παραμένουν ιδιαιτέρως οξυμένα.

Έξω από τα σπίτια διάφορων ελεγκτών γράφτηκαν συνθήματα με σκοπό την διαπόμπευση τους στην κάθε γειτονιά.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΗς ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΣΑ.

ακολουθούν με την σειρά,

Σε αυτό το σημείο στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο αναγράφονται τα ονόματα των ελεγκτών.

Αίνιγμα: Σημαδεύουν σπίτια φορώντας κουκούλα... Τι είναι;

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/22/2016 9:11 π.μ.

  ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/22/2016 7:46 μ.μ.

  ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΚΕΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/23/2016 12:15 π.μ.

  Όχι απλώς νεοναζί τά καθάρματα...........ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ότι χειρότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος5/24/2016 6:26 μ.μ.

  αμα σας βγαλει κανενα πιστολι φιλος συγγενεις του ελεγχτη και πατε να βρειτε τον μαλακα τον φυσσα θα σας πω εγω.ζωα!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.