Άρθρο του Φαήλου  Κρανιδιώτη​​ για όλα τα απαράδεκτα «σκηνικά» που συμβαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά !!!

Περί τις 7.500 μουσαφιραίοι ζουν το «ευρωπαϊκό όνειρο» ανάμεσα στα κάγκελα του ΟΛΠ και το μαύρο λιμανίσιο νερό που αγνάντεψαν γενιές και γενιές μάγκες και ντερβίσια, ανάμεσα τους ο παππούς κι ο πατέρας μου. Εν ολίγοις το αυτοσχέδιο κάμπινγκ με συνθήκες Τζατζικιστάν εκτείνεται στις Θύρες 2 και 3. Από την Θύρα 1 αποχώρησαν.


- 09 Απριλίου 2016
Ανάμεσα τους είναι πολλές Σύριες κι Αφγανές μάνες με παιδιά, που οι άντρες τους είναι ήδη στην Γερμανία. Υπάρχει μάνα 25 χρονών με 4 ανήλικα, υπάρχει και μάνα με μωρό πέντε ημερών, ακόμη με το «μανταλάκι» του μαιευτηρίου στον αφαλό. Οι υπόλοιποι είναι άντρες, Σύριοι, αλλά και Αφγανοί, πολλοί Αφγανοί, Πακιστανοί και λίγοι Κούρδοι. Άλλοι άνθρωποι κατατρεγμένοι, που άνετα τους μιλάς και τους συμπονάς και άλλοι που θα το σκεφτόσουν να τους πλησιάσεις στα 5 μέτρα.

Ανάμεσα τους κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Διακινητές και μεσάζοντες, που ψάχνουν για πελάτες, Ιαχωβάδες, Αντβεντιστές της Έβδομης Μέρας, που μοιράζουν πλαστικά καλαμάκια και κουταλάκια (!), ένα (1) μπισκότο και τον βίο του Ιησού στα αραβικά, σαλεμένοι «αλληλέγγυοι», σκέτοι σαλεμένοι, άσημοι εκπρόσωποι της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Ράστα Χασικλήδων «Ο Όσιος Χαράλαμπος Μάρλεϋ», ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μεμονωμένα φρικιά, περίεργοι, δημοσιογράφοι που έβαζαν πρόσφυγες και λαθραίους να φωνάζουν συνθήματα και άλλα καλόπαιδα. Οι Λιμενικοί παρά τα τρελά που γίνονται κατά καιρούς, ειδικά με Αφγανούς που ανακαλύπτουν τα μπερεκέτια του αλκοόλ, δεν τολμούν να συλλάβουν κανέναν πρόσφυγα ή κατσαπλιά λαθρομετανάστη όταν εκτρέπεται, διότι μπορεί να προκληθούν σαν πυρκαγιά γενικευμένα επεισόδια, ενώ ταυτόχρονα κάνουν και baby sitting, διότι τα απειράριθμα πιτσιρίκια, όπως απανταχού της Γης, τρέχουν και παίζουν και μερικά τα βουτάνε στο τσακ πριν πέσουν κατά λάθος στην θάλασσα του Πειραιά, που απ’ όλες είναι πιο γλυκιά.

Οπουδήποτε θα ήταν καλύτερα από το τσιμέντο της προβλήτας, δίπλα στην υγρασία και με τόσα αυτοκίνητα και φορτηγά να μπαινοβγαίνουν. Γιατί όμως δεν δέχονται να μετακινηθούν οι άνθρωποι αυτοί;

Πρώτον, διότι μια Συντονιστική Κάτι, από αυτούς τους περίεργους με περίεργους πόρους και προθέσεις, με φυλλάδιο στα Αγγλικά, τους έλεγε εν ολίγοις πως αν πάνε στα Κέντρα, θα τους συλλάβουν και θα τους στείλουν στην Τουρκία και πως δεν πρέπει να φύγουν από το λιμάνι, μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα. Φυσικά τους καλούσε επίσης να αγωνιστούν ενάντια στους πολέμους, στον ιμπεριαλισμό κλπ. Love and world peace, που λένε κι οι γκόμενες στα καλλιστεία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι πολλοί αυτοί που θέλουν τους μουσαφιραίους μας που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ορντινάτσα του, πρόσφυγες και μη, στο λιμάνι.

Πρώτον, οι «αλληλέγγυοι» για να μπορούν να κάνουν εύκολα βρώμικο παιχνίδι και χειραγώγηση, με τα ΜΜΕ γύρω τους να παίζουν την προπαγάνδα τους. Στον Περαία φτάνεις εύκολα από την παραλιακή, ροβολάς την Πειραιώς ή παίρνεις τον Ηλεκτρικό κι είσαι εκεί στο πιτς φυτίλι. Που να τρέχεις στου διαόλου την μάνα, ειδικά άμα έχεις πιει και κανά τρίφυλλο, για να παίξεις «αλληλεγγύη»;

Δεύτερον, τους θέλουν εκεί οι διακινητές ώστε να ψωνίζουν πελάτες για τα δίκτυα του trafficking. Είναι πολλά τα λεφτά.

Τρίτον, θέλουν να είναι εκεί οι ίδιοι οι πρόσφυγες και λαθραίοι, παρά τις άθλιες συνθήκες, γιατί έχουν μασήσει την προπαγάνδα των «αλληλέγγυων», φοβούνται πως στα Κέντρα θα γίνουν αόρατοι, πως θα απελαθούν και νομίζουν πως η πίεση που ασκούν με την μαζική παρουσία τους στο λιμάνι θα ανοίξει δήθεν τα κλειστά σύνορα. Και φυσικά, διότι έχουν πιο εύκολη επαφή με τους διακινητές/δουλέμπορους.

Στην ουσία πρόκειται για ένα ακόμη σύμπτωμα του failed state, στο οποίο όμως ελλοχεύει τεράστιος κίνδυνος.

Το σίγουρο είναι πως αυτές οι χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν στο λιμάνι για πολλούς λόγους: συνθηκών διαβίωσης, υγιεινής, ασφάλειας. Με τόσα μωρά και πιστσιρίκια και τόσα ΙΧ και φορτηγά επιβατών είναι εύκολο να γίνει το ατύχημα.

Εδώ όμως είναι τώρα το δισεπίλυτο πρόβλημα, που δημιούργησε η καταστροφική ιδεοληψία και κουτοπονηριά των συριζαίων ψιλοκομμισαρίων.

Εάν αυτές οι χιλιάδες νοματαίοι πεισθούν να μπουν στα λεωφορεία και να πάνε όπου υπάρχουν οι στοιχειωδώς κατάλληλοι χώροι, οκ.

Αν όχι; Πως συλλαμβάνεις με το ζόρι 7.500 θυμωμένους ανθρώπους, ανάμεσα τους πολλά γυναικόπαιδα; Θα ρίξεις δακρυγόνα και κρότου λάμψεις στο σωρό; Θα στείλεις τα ΜΑΤ να ρίξουν ένα μπερντάχι; Στον πανικό που θα προκαλέσει η παραμικρή αψιμαχία μπορεί να υπάρξουν θύματα, το πλήθος να ποδοπατήσει μωρά και παιδιά που ίσα που έμαθαν να περπατούν. Κι όλο αυτό να γίνεται στην προβλήτα, λίγες δεκάδες μέτρα από τα βαθιά νερά του λιμανιού. Θα πρόκειται για αστυνομική επιχείρηση χωρίς προηγούμενο, αφού άλλο να διαλύεις διαδήλωση κι άλλο να πρέπει να συλλάβεις και μεταφέρεις ολόκληρη «διαδήλωση» με χιλιάδες μάνες και παιδιά. Κινδυνεύουμε να γίνουμε διαβόητοι στην υφήλιο.

Σημειώστε δε πως οι υποκινητές, όλος αυτός ο συρφετός από τους φευγάτους κι υστερικούς «αλληλέγγυους», καραδοκούν κι επιθυμούν διακαώς την ένταση, διότι ως γνωστόν η μαλακία κι η «επανάσταση» πάνε πακέτο. Άλλωστε οι ίδιοι χειραγωγούν τις πορείες, το κλείσιμο δρόμων και σιδηροδρομικών γραμμών, όπου είδαμε και Πακιστανούς να κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων σε Έλληνες οδηγούς, κατά την παρακώλυση συγκοινωνιών! Φαίνεται πως ο εκεί Εισαγγελέας είναι πολύ μερακλής και διεθνιστής.

Σημειώστε επίσης πως αυτές οι χιλιάδες εκεί κάτω, επικοινωνούν μέσω κινητών με τους άλλους στα Hot Spot, στην Βόρειο Ελλάδα, στα νησιά κι αν γίνει κάτι, θα είναι σαν πυρκαγιά στα ξερά χόρτα, ήτοι μαζικές ταραχές ανά την Ελλάδα, όπου η εγχώρια και η εισαγόμενη αλητεία των ΜΚΟ, «αλληλέγγυων» φρικιών, επαναστατών του γλυκού νερού κλπ, θα ρίχνουν βενζίνη.

Κι όλο αυτό είναι δωράκι του ΣΥΡΙΖΑ και του ακομβίωτου στρατάρχη στην Πατρίδα και στον κατάκοπο ελληνικό λαό, που τρίβει πλέον τα μάτια του, με όλα τα τρελά που συμβαίνουν και το ξεχαρβάλωμα της χώρας.

«Ο κήπος είναι ανθηρός», που έλεγε χλευαστικώς η θρυλική Καλουτά στην γνωστή ταινία.

antinews.gr
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 σχόλια :

 1. Ανώνυμος4/09/2016 9:29 π.μ.

  αργα για δακρυα θα δρεψουμε οτι σπυραμε ο καθε λαος εχει τους ηγετεσ που αξιζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/09/2016 2:08 μ.μ.

  Κρανιδιωτη ο φιλος σου ο Σαμαρας ανοιξε τα συνορα το 1990 και γεμισαμε εγκληματιες αλβανους....
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το μονο ελληνικο κομμα στην ελλαδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/12/2016 3:54 μ.μ.

   Οχι ηλίθιε δεν τα άνοιξε ο Σαμαράς. Επι Σημιταρά μπήκαν 1 εκ Αλβανοί έτσι για αρχή.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος4/09/2016 10:21 μ.μ.

  αναρχοκομουνιστες φονιαδες ειναι
  οτι κανουν το κανουν οχι απο αγαπη προς τους λαθρο ουτε για τα λεφτα αλλα απο μισος προς τους ελληνες προς καθε τι εθνικο και ελληνικο προς τον ελληνικο λαο προς την ελλαδα και τον ελληνικο πολιτισμο.
  βαλτε το ολοι καλα μεσα στο μυαλο σας και μαθετε επιτελους τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη ποανουκλα και πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!
  οι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση και εχουν προσχωρησει με τους ισλαμιστες τους οποιους προτρεπουν να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο.
  οποιος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο δεν εχει κατανοησει τιποτα απολυτως στη ζωη του και ειναι ενας λουζερ χριστιανοδεξιουλης-αστουλης της καρπαζιας....
  ολοι οι ελληνες λοιπον ενωμενοι εναντιον των αναρχοκομουνιστων και των λαθρο τους!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος4/10/2016 1:35 π.μ.

  ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή