Τον βρήκαμε! Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997 (Βίντεο)

Σήμερα άρχισαν οι Πανελλήνιες. Και μπορεί οι μαθητές που παλεύουν για μια θέση στα Πανεπιστήμια να ήταν αγέννητοι 19 χρόνια πριν, όμως οι ατάκες ενός αγοριού το 1997, έγιναν σλόγκαν και έμειναν στην ιστορία.


- 16 Μαΐου 2016
Συγκριμένα ο μαθητής της Γ' Δέσμης, τα βρήκε σκούρα και έσπευσε να το δηλώσει αυτό στις τηλεοπτικές κάμερες, χρησιμοποιώντας πρώτη φορά μια σειρά από λέξεις και φράσεις, όπως:

«Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS», «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι' αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Πώς είναι σήμερα όμως αυτό το αγόρι που πριν από 19 χρόνια είχε γίνει Νο1 θέμα και το video με όλα όσα είπε εξακολουθεί να αποτελεί viral έχοντας ξεπεράσει τα 1.220.000 views;Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Βασίλη Γκαραμέτση, ο οποίος σύμφωνα με το Womantoc γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, αλλά σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών που δεν έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα.Ο Βασίλης Γκαραμέτσης σήμερα

Ο Βασίλης Γκαραμέτσης σήμερα
Πηγή: athensmagazine.gr
Τον βρήκαμε! Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997 (Βίντεο) Τον βρήκαμε! Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997 (Βίντεο) Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 9:25:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.