Αυτοί είναι οι βίαιοι Αλβανοί εγκληματίες που οραματίζονται τη «μεγάλη αλβανία» μέσω αιματηρών ένοπλων ληστειών (Εικόνες Σοκ)

Λήστευαν, βασάνιζαν και συνεργαζόντουσαν με τους εγχώριους «αναρχικούς» ..για επιθέσεις εναντίων των ΜΑΤ σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας !!!
Δείτε τι ανέβαζαν στο facebook..για την «μεγάλη αλβανία»..               


www.eglimatikotita.gr - 27 Μαΐου 2016
Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των σκληρών ποινικών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να υιοθετούν ακραία εθνικιστική ιδεολογία υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας».
Πρόκειται για μία συμμορία πολλών ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για αιματηρές ληστείες σε σπίτια, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και μία επίθεση κατά 84χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στην Αθήνα από τα χτυπήματά τους.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα προφίλ ορισμένων εκ των δραστών στο Facebook, όπου διαπιστώθηκε –όπως έγραψε η ιστοσελίδα «Το Βήμα»- ότι κάποιοι από αυτούς αναρτούσαν εθνικιστικά σύμβολα υπέρ της «μεγάλης αλβανίας», όπως και φωτογραφίες από όπλα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους:


 • Α) (επ) MALO (ον) ARBEN του XHEVDET και της SOFIA , γεννηθείς 7-4-1965 στην Αλβανία
 • Β) (επ) PRIFTI (ον) OLIS του THOMA και της GEORGIA ή JORGIE , γεννηθείς 10-9-1979 στην Αλβανία
 • Γ) (επ) LAPI ή ZIKA (ον) KLITON ή ENEDIAN ή FESTIM του TOMI ή TONI και της KIMETE , γεννηθείς 19-01-1992 ή 28-11-1988 ή 12-12-1993 στην Αλβανία
 • Δ) (επ) NELAJ ή NELAY ή VELHZ (ον) VASILI ή MIREL του LEFTER ή LEFTE και της ZUBE ή ZYBE ή ZUBER ή ZOUBE ή ZUDE , γεννηθείς 15-11-1987 ή 1988 στην Αλβανία
 • Ε) (επ) LAPI ή LAMPI (ον) ENEDIAN ή KLITON ή KLINTION του TOMI ή TONI ή TOMIO και της ΚΙΜΕΤΕ, γεννηθείς 12-12-1993 στην Αλβανία
 • ΣΤ) (επ) HAZIZAJ (ον) FATION ή HYSNI του SPARTAK και της FELLEZA ή THLLEZA ή FLLEZE ή THELLEZA , γεννηθείς 7-2-1991 στην Αλβανία
 • Ζ) (επ) PILO ή KLEMO (ον) VARVARA του JORGO και της KRISANTHI , γεννηθείσα 07-06-1983 στην Αλβανία
 • Η) (επ) MALO (ον) FLORIDA του IDRIS και της ANISA ή JANISA , γεννηθείσα 04-05-1978 στην Αλβανία
 • Θ) (επ) ΚΟΝΟΜΙ (ον) ΑLΒΕRΤΙΝΑ του LUAN και της SHPRESA , γεννηθείσα 22-4-1994 στην Αλβανία
 • Ι) (επ) ΤΟDI ή NTONTI (ον) NIQIFOR ή NIKHFOR ή PANAJOTI ή ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ του LAZARO ή LLAZAR ή LLAXAR και της ANGJELIKI ή VANGELIKA ή ANGJLIKI , γεννηθείς 5-6-1973 στην Αλβανία
 • I Α) (επ) XHAFA (ον) LEONARD ή MARIGLEN του IDRIS ή MEITAD και της JENISHA ή INDRIT ή ANISHA , γεννηθείς 20-6-1983 ή 24-6-1980 στην Αλβανία
 • ΙΒ) (επ) META (ον) ARDIAN του QAMIL και της NADIRE , γεννηθείς 4-11-1990 στην Αλβανία
 • ΙΓ) (επ) KRASNIQI (ον) AGIM ή LUAN του HASAN και της AMIDE , γεννηθείς 13-7-1971 στην Αλβανία
 • ΙΔ) (επ) KUMANI (ον) GRAUKEL του BEQO και της VJOLICA , γεννηθείς 4-5-1989 στην Αλβανία
 • ΙΕ) (επ) MAHMUTAJ ή MAHMUTI ή GERALDO (ον) GERALDO ή MAMUTAJ του VLADIMIR ή LADIMIR ή LAVDRIM και της ZULKA ή ZYLKA ή ZILKE ή ZIRKA , γεννηθείς 31-10-1990 στην Αλβανία
 • ΙΣΤ) ΚΑΡΑΚΑΞΗ Αριστείδη του Ηλία και της Παρασκευής, γεννηθείς 30-5-1975 στη Γερμανία
 • Και για τον μη συλληφθέντα:
 • ΙΖ) επ) JAZAJ (ον) OLTJON του TOLEM και της ENGJELLUSHE , γεννηθείς 20-9-1984 στην Αλβανία


Το χρονικό
Μία από τις πιο βίαιες συμμορίες ληστών που εισέβαλλαν σε σπίτια και βασάνιζαν τους ιδιοκτήτες εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία στην Αττική.


Οι αστυνομικοί με τη σύλληψη των εν λόγω ατόμων εξιχνίασαν συνολικά πέντε ληστείες και 28 κλοπές. Σε μία από τις επιθέσεις της συμμορίας στην Αθήνα είχε χάσει τη ζωή της (είτε από το σοκ είτε από τα χτυπήματα των δραστών) μέσα στο σπίτι της μία 84χρονη από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα και μετρητά.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρικών συσκευών, δύο πυροβόλα όπλα, ένα αεροβόλο, πέντε μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των 2.846 ευρώ
Οι συλλήψεις έγιναν στις 17 Μαΐου 2016 σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παγκράτι, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Άγιος Παντελεήμονας) καθώς και στη Καλαμάτα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω συλληφθέντες από το 2014 είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες, με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο, καθώς και κλοπές από οικίες. Οι συλληφθέντες είχαν διακριτούς ρόλους (φυσικοί αυτουργοί, τσιλιαδόροι, κλεπταποδόχοι κλπ) και είχαν προμηθευθεί για την παράνομη δράση τους τα κατάλληλα μέσα (κουκούλες, γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία κλπ).
Ειδικότερα, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας οργάνωναν την δράση τους, εντοπίζοντας αρχικά, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οικίες, στις οποίες διέμεναν ηλικιωμένα άτομα. Στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτές, πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να βρίσκονται εντός τα θύματα τους και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τους ακινητοποιούσαν.
Ακολούθως, τους απειλούσαν με όπλα ή αιχμηρά αντικείμενα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ασκούσαν βία, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σκληρότητα, γρονθοκοπώντας τους στο κεφάλι και στο σώμα, προκειμένου να τους υποδείξουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος 84χρονης την οποία γρονθοκόπησαν, για να της αποσπάσουν τα τιμαλφή που έφερε πάνω της. Το θύμα, δύο μήνες αργότερα κατέληξε και ερευνάται αν ο θάνατός της προήλθε από τις επιπλοκές των χτυπημάτων που δέχθηκε.
Στις περιπτώσεις των κλοπών, οι δράστες εντόπιζαν συνήθως απομονωμένες εξοχικές κατοικίες που δεν διέθεταν συναγερμό ή θύρες ασφαλείας και στη συνέχεια, απογευματινές και νυχτερινές ώρες, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρικές συσκευές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κλοπής, δύο από τα μέλη της σπείρας παρέμεναν εξωτερικά της οικίας, επιτηρώντας τον χώρο ως «τσιλιαδόροι».
Σημειώνεται ότι οι δράστες, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, δεν δίσταζαν να κάνουν χρήση των όπλων τους, όπως συνέβη την 10-3-2016 στο Περιστέρι, όπου προκειμένου να αποφύγουν έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας.
Στην κατοχή τους, καθώς σε έρευνες σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 • Πλήθος κοσμημάτων
 • Πλήθος ηλεκτρικών συσκευών
 • Δύο (2) πυροβόλα όπλα
 • Ένα (1) αεροβόλο
 • Πέντε (5) μαχαίρια
 • Ένα (1) σπαθί
 • Το χρηματικό ποσό των -2.846- ευρώ
 • Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων
 • Έξι (6) αυτοκίνητα
 • Δύο (2) μοτοσυκλέτες
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών στην Αττική και στην Καλαμάτα, καθώς και είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών. Οι ληστείες διαπράχθηκαν:
 • Στις 5-3-2016 στην περιοχή των Μελισσίων, σε βάρος ηλικιωμένου ανδρόγυνου από τους οποίους αφαίρεσαν τα κοσμήματα που έφεραν στα χέρια τους.
 • Στις 15-5-2016 στην περιοχή του Ελληνικού, σε βάρος 73χρονης την οποία αφού φίμωσαν της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
 • Στις 23-2-2016 στον Αυλώνα Αττικής, σε βάρος 79χρονης ημεδαπής από την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και μία (1) τηλεόραση.
 • Στις 5-11-2015 στον Άλιμο, σε βάρος 74χρονης ημεδαπής από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα.
 • Στις 24-3-2016 στην Καλαμάτα, σε βάρος 63χρονου ημεδαπού από τον οποίο αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές.
Η πλειοψηφία των συλληφθέντων, έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Λήστευαν, βασάνιζαν και συνεργαζόντουσαν με τους εγχώριους «αναρχικούς» ..
Δείτε τι ανέβαζαν στο facebook..για την «μεγάλη αλβανία»
Αποθρασυμένοι πλήρως οι αλβανοί από την έλλειψη έστω και στοιχειώδους εθνικής ευαισθησίας από το «ελληνικό « κράτος, φροντίζουν να προκαλούν και να δείχνουν το μίσος τους για τν Ελλάδα, ακόμη και μέσα στην Πατρίδα μας.

 Έτσι, λοιπόν, «λαβράκι» φαίνεται  να προέκυψε ύστερα από την σύλληψη 15 αλβανών κακοποιών, οι οποίοι με ιδιαίτερη σκληρότητα διέπραξαν 5 ληστείες και 28 διαρρήξεις και κλοπές, πριν πέσουν τελικά στα χέρια της αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη συμμορία έχει και άλλες ασχολίες πέρα από το ποινικό έγκλημα , όπως δείχνουν οι αναρτήσει των μελών της στο facebook. Εκεί έχουν αναρτήσει φωτογραφίες για την "μεγάλη αλβανία", άλλες φωτογραφίες με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, αλλά και φωτογραφίες με όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά! Οι αλβανοί δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί στις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν. Υπέβαλαν σε κανονικά βασανιστήρια τα θύματα τους, προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, ενώ θεωρείται ότι ένα από τα θύματα τους έχασε και τη ζωή του εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη στα χέρια τους!


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν και οι φωτογραφίες με τα αλβανικά σύμβολα και ειδικά το λάβαρο της «Μεγάλης Αλβανίας», όπως επίσης και οι φωτογραφίες με τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά Ελλήνων αστυνομικών σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό το φωτογραφικό υλικό απλούστατα επιβεβαιώνει κάτι το οποίο ήταν επί της ουσίας γνωστό από καιρό.


Ότι δηλαδή, οι αλβανοί κατσαπλιάδες συνοδοιπορούν με τους εγχώριους «αναρχικούς» στις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και σ’ άλλες πόλεις. Επιθέσεις όπου κατά κόρον καίγεται ΜΟΝΟ η Ελληνική Σημαία και ποτέ η αλβανική, κάτι το οποίο δείχνει πόσο «κορόιδα» έχουν πιάσει οι αλβανοί τους εγχώριους ηλίθιους που παριστάνουν τους «αναρχικούς».


«Κάτω τα Έθνη και η Πατρίδες» αρκεί φυσικά να αφορά μόνο τους Έλληνες… Κατά τ’ άλλα, είναι ολοφάνερο ότι οι ληστείες αυτές και τα χρηματικά ποσά που είχαν ως λεία, εκτός από την προσωπική τους χρήση από τους αλβανούς, πήγαιναν και για ενίσχυση του «επαναστατικού ταμείου» των παρακρατικών ανθελληνικών ομάδων που έχουν καταντήσει «γιουσουφάκια» των αλβανών. Αν η υπόθεση φτάσει σε βάθος και δεν κουκουλωθεί για ευνόητους λόγους «αντιρατσιστικής» προστασίας, είναι σίγουρο ότι το «λαβράκι» θα μετατραπεί σε «ξιφία», με τις αποκαλύψεις που θα βγουν στη φόρα
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια :

 1. Ανώνυμος5/27/2016 7:56 π.μ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ 5ΝΘΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΤΕΧΝΗ'' ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ, ΟΠΟΤΕ ''ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ', ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ 'ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ' ΚΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/09/2016 1:19 μ.μ.

  ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!!

  ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΑ 'ΝΕΚΡΟΣ'_.

  ΑπάντησηΔιαγραφή