ΟΑΣΑ: Τροποποίηση δρομολογίων μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ από αντιεξουσιαστές

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα παρακάμπτουν την Πατησίων κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 9 το βράδυ.

Σε τροποποίηση ορισμένων δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες προχωρά ο ΟΑΣΑ, μετά τα απανωτά κρούσματα δολιοφθοράς κατά οχημάτων και σταθμών των αστικών συγκοινωνιών.
Eτσι, ο ΟΑΣΑ αποφάσισε να διακόπτει κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 9 έως τη λήξη των δρομολογίων την κυκλοφορία των οχημάτων έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου, προκειμένου να προστατεύονται τόσο τα οχήματά του, όσο κυρίως το επιβατικό κοινό.

Τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα παρακάμπτουν την οδό Πατησίων μεταξύ των οδών Ιουλιανού και Χαλκοκονδύλη ακολουθώντας εναλλακτικές διαδρομές.

Οι γραμμές τρόλεϊ που επηρεάζονται από την τροποποίηση αυτή είναι οι 2, 3, 4, 5, 6, 11 και 15, όπως επίσης και οι λεωφορειακές γραμμές 022, 054, 224, 500, 622, 608, 035, Α8, Β12, Γ12 και Α7.
ΟΑΣΑ: Τροποποίηση δρομολογίων μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ από αντιεξουσιαστές ΟΑΣΑ: Τροποποίηση δρομολογίων μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ από αντιεξουσιαστές Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 1:39:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.