«Μεταναστευτική πολιτική για τα πανηγύρια»...Η κυβέρνηση ΣυριζΑΝΕΛ δίνει έναν χρόνο άσυλο για όλους τους λαθρομετανάστες !!!

Ήρθαν για να μείνουν με τις ευλογίες της κυβέρνησης.-5,87 το κόστος σίτισης τους ενώ στον φοιτητή 1,80.
Αδυνατούν να εξετάσουν τις αιτήσεις την ώρα που ο αριθμός τους αυξάνεται κατά 1.000% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ζητούν στοιχεία από τους ενδιαφερόμενους ακόμη και μέσω Skype

Χάνει κάθε έλεγχο στο Προσφυγικό - Μεταναστευτικό η κυβέρνηση εν μέσω σοβαρών επεισοδίων στις δομές φιλοξενίας. Είναι πλέον σαφές και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι αδυνατεί να διαχειριστεί την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη της στο ζήτημα αυτό.

Οπως αποδεικνύεται και παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις των αρμοδίων, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν στη χώρα μας για αρκετά χρόνια. Ηδη η κυβέρνηση προχωρά στον τριπλασιασμό του χρόνου ισχύος των χορηγούμενων δελτίων αίτησης ασύλου.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασύλου, θα απαιτηθεί ένας ολόκληρος χρόνος μόνο για την καταγραφή των δεκάδων χιλιάδων αιτήσεων ασύλου που μαζικά ζητούν να υποβάλουν όσοι εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια τους τελευταίους μήνες. Για τον λόγο αυτό και σε μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξει τουλάχιστον μια πρώτη καταγραφή κάποιων βασικών προσωπικών στοιχείων προσφύγων και μεταναστών επιστρατεύονται και κινητά κλιμάκια καταγραφής στην ηπειρωτική Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, με βάση τα έως σήμερα δεδομένα των μεταναστευτικών ροών ο εκτιμώμενος αριθμός όσων θα αιτηθούν άσυλο ανέρχεται σε περίπου 50.000 άτομα.

Ειδικότερα, με απόφαση της διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασύλου Μαρίας Σταυροπούλου αυξάνεται η διάρκεια ισχύος των δελτίων αιτούντων διεθνή προστασία, ενώ ήδη τα αιτήματα ασύλου έχουν αυξηθεί έως και 1.000% σε σχέση με την περσινή χρονιά! Το σκεπτικό της απόφασης της 31ης Μαΐου είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. «Τη διαπίστωση ότι με δεδομένη τη σημαντική αύξηση του αριθμού των υποβαλλόμενων αιτήσεων διεθνούς προστασίας, η εξέτασή τους θα ολοκληρώνεται εντός 6 μηνών κατά μέσο όρο, καθώς και τη διαπίστωση ότι από την απλή καταγραφή των αιτήσεων διεθνούς προστασίας σύμφωνα με την παράγραφο 1 στοιχείο (β) του άρθρου 36 του Ν.4375/2016, έως τη διενέργεια της πλήρους καταγραφής του στοιχείου (α) της παραπάνω παραγράφου, θα μεσολαβεί κατά μέσο όρο διάστημα 1 έτους», αναφέρεται.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση παραδέχεται ότι θα χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος από την απλή καταγραφή των στοιχείων των αιτούντων διεθνή προστασία μέχρι την πλήρη καταγραφή. Και όπως ορίζεται, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία: «Η πλήρης καταγραφή περιλαμβάνει τουλάχιστον τα στοιχεία ταυτότητας, τη χώρα καταγωγής του αιτούντος, το όνομα του πατέρα, της μητέρας, του/της συζύγου και των τέκνων του, βιομετρικά στοιχεία αναγνώρισης, καθώς και σύντομη αναφορά των λόγων για τους οποίους ο αιτών ζητά διεθνή προστασία». Από εδώ και στο εξής τα δελτία με τα οποία θα εφοδιάζονται οι αιτούντες διεθνή προστασία -εφόσον έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταγραφή των απαιτούμενων στοιχείων- θα έχουν διάρκεια έξι μηνών. Στην περίπτωση, όμως, που έχει πραγματοποιηθεί απλή καταγραφή των ελάχιστων απαραίτητων στοιχείων και εκκρεμεί η πλήρης καταγραφή τους, τα χορηγούμενα δελτία θα έχουν διάρκεια ενός έτους.

Η πρόσφατη απόφαση της διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασύλου καταργεί όμοιά της που είχε υπογράψει η κυρία Σταυροπούλου τον Μάιο του 2014. 
Μέχρι σήμερα και βάσει εκείνης της απόφασης, τα δελτία με τα οποία εφοδιάζονταν οι αιτούντες διεθνή προστασία είχαν διάρκεια ισχύος μόλις τέσσερις μήνες. Σε ό,τι αφορά δε τους αιτούντες με χώρες καταγωγής την Αίγυπτο, την Αλβανία, τη Γεωργία, το Μπανγκλαντές και το Πακιστάν, η διάρκεια των δελτίων αυτών καθοριζόταν σε 45 ημερολογιακές ημέρες αφού, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας, τόσος ήταν ο χρόνος εξέτασης έκδοσης των αποφάσεων επί των αιτήσεων. Στο μεταξύ και στο ίδιο πλαίσιο δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση της διευθύντριας της Υπηρεσίας Ασύλου αναφορικά με τη σύσταση κινητών κλιμακίων ασύλου.

Η απόφαση με την οποία αυξάνεται η διάρκεια ισχύος των δελτίων αιτούντων διεθνή προστασία σε έναν χρόνο


Με την απόφαση αυτή προβλέπεται η σύσταση κινητού κλιμακίου Νοτίου Ελλάδoς, το οποίο θα είναι αρμόδιο για την υλοποίηση του έργου αυτού στις δομές που βρίσκονται στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Ηπείρου. Το αντίστοιχο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδoς θα έχει τομέα ευθύνης την Κεντρική, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 Η διαδικασία είναι ανοιχτή σε όσους έφτασαν στη χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως και τις 19 Μαρτίου 2016 χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να προκαταγραφούν και χωρίς να αποκλείεται καμία εθνικότητα. Μετά την προκαταγραφή θα δοθεί στους αιτούντες το δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας, το οποίο θα τους εξασφαλίζει το δικαίωμα νόμιμης προσωρινής παραμονής στη χώρα και πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες έως ότου εκδοθεί οριστική απόφαση για την αίτηση ασύλου από το ελληνικό κράτος.
Προς την κατεύθυνση αυτή, περισσότερα από 260 άτομα, χωρισμένα σε δύο ομάδες, θα εργάζονται επί έξι ημέρες την εβδομάδα σε 6 προσωρινά κέντρα προκαταγραφής σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οπως προβλέπεται στον σχεδιασμό, αφότου ολοκληρωθεί η προκαταγραφή σε όλα τα κέντρα φιλοξενίας, η Υπηρεσία Ασύλου θα στέλνει SMS με την ημερομηνία και τον τόπο του επόμενου ραντεβού των αιτούντων με την αρμόδια αρχή. Οπως αναφέρει η Υπηρεσία Ασύλου στο ενημερωτικό φυλλάδιο, «Είναι πιθανόν το ραντεβού σας να οριστεί μερικούς μήνες μετά την ημερομηνία προκαταγραφής σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές χιλιάδες πρόσφυγες ζητούν άσυλο στην Ελλάδα αυτό το διάστημα». Πρώτοι θα προκαταγραφούν όσοι μένουν στα επίσημα κέντρα φιλοξενίας, θα ακολουθήσουν αυτοί που έμεναν σε άτυπους καταυλισμούς, ενώ όσοι μένουν σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετηθούν στα μέσα Ιουλίου. Για όλους τους υπόλοιπους πρόσφυγες και μετανάστες που επιθυμούν να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα η Υπηρεσία Ασύλου τους προτείνει να το κάνουν μέσω Skype!


Η εκτόξευση του αριθμού των αιτήσεων ασύλου το διάστημα αυτό αποτυπώνεται πλήρως στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που έχει αναρτήσει η αρμόδια υπηρεσία και αφορούν στον Απρίλιο. Οι αυξήσεις που καταγράφονται κατά τόπους αγγίζουν ακόμα και το 1.000%! Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με τον μηνιαίο μέσο όρο αιτήσεων κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς παρατηρείται στις δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, όπου η μεταβολή είναι της τάξης του 990,9%! Το αμέσως μικρότερο ποσοστό ανέρχεται σε 608,6% και σημειώνεται στη Λέσβο. Οσον αφορά τους αιτούντες διεθνή προστασία, οι Ιρακινοί αυξήθηκαν τον Απρίλιο κατά 703,6% σε σχέση με το 2015, οι Σύροι κατά 664,9%, οι Ιρανοί κατά 465%, ενώ η αντίστοιχη αύξηση των Μαροκινών ανήλθε σε 257,1%.


Οσον αφορά στη συνολική αριθμητική εικόνα των καταγεγραμμένων προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη χώρα, αυτή ανέρχεται σε 56.701 άτομα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιοποιημένα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν καταγραφεί 8.422 πρόσφυγες, στην Αττική φιλοξενούνται 9.943 πρόσφυγες, στην Κεντρική Ελλάδα 2.234 και στη νότια 248. Στους 29 χώρους της Βόρειας Ελλάδας παραμένουν 23.837 άτομα. Στα στοιχεία αυτά υπολογίζονται και 5.602 πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, οι διαμένοντες σε μη οργανωμένες δομές (4.915), ενώ εκτός δομών εκτιμάται πως βρίσκονται 1.500 άτομα.


Σε αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση συμπεριέλαβε στον αναπτυξιακό νόμο την περασμένη Τρίτη εκπρόθεσμη τροπολογία 85 σελίδων για την αναμόρφωση της Υπηρεσίας Ασύλου, βάσει της οποίας προβλέπονταν, μεταξύ άλλων, προσλήψεις δίχως όριο και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της. Μετά την κατακραυγή εκ μέρους της αντιπολίτευσης, όμως, αναγκάστηκε να την αποσύρει επαναφέροντάς τη μία μέρα αργότερα με την απουσία σειράς προκλητικών ρυθμίσεων. Φρόντισε όμως με διάταξη-πλυντήριο να αμνηστεύσει τυχόν ευθύνες που υπάρχουν στους διαγωνισμούς ύψους εκατομμυρίων ευρώ που έχουν πραγματοποιηθεί από τη συγκεκριμένη υπηρεσία επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Επιτρέπεται να διενεργούνται, κατά παρέκκλιση των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας και ανεξαρτήτως ποσού, ο προγραμματισμός, η σύναψη και η τροποποίηση δημόσιων συμβάσεων, η εκτέλεση και η ενταλματοποίηση αυτών που αφορούν στην Υπηρεσία Ασύλου και στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, για την αντιμετώπιση αναγκών της προσφυγικής κρίσης. Η εν λόγω ρύθμιση ισχύει και για τις σχετικές διαδικασίες που διενεργήθηκαν από 1-1-2015 και θα διενεργηθούν έως 31-12-2016».

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας προχωρά τις διαδικασίες για τη μετατροπή βιομηχανικών κτιρίων που έχει μισθώσει σε όλη την ελληνική επικράτεια σε δομές ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «λόγω ανάγκης άμεσης αποσυμφόρησης των πρόχειρων καταυλισμών, με την κατά το συντομότερο δυνατό μεταφορά των εκεί διαμενόντων σε κατάλληλα οργανωμένους χώρους προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας». Μελέτες για τη διαμόρφωση των χώρων αυτών, πιστώσεις για συντήρηση και επισκευή των βιομηχανικών συγκροτημάτων και αγορές υλικοτεχνικής υποδομής «τρέχουν» τις μέρες αυτές με συνεχείς αποφάσεις της Διεύθυνσης Στρατιωτικών Εργων.

Ποιοι «τρώνε» από το φαγητό των μεταναστών; 

5,87ευρώ κοστίζει η ημερήσια μερίδα του μετανάστη τιμή που θεωρείται εξαιρετικά υψηλή

Στις αρχές του χρόνου οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας μας βρέθηκαν μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση όταν ανέλαβαν να σιτίσουν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες.
Οι σημαντικές καθυστερήσεις των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων στη διεξαγωγή διαγωνισμών για την καθημερινή σίτιση αυτών των ανθρώπων μετέθεσαν την ευθύνη στο στράτευμα, το οποίο εκτός από την παροχή του προσωπικού ανέλαβε και το σημαντικό κόστος της προμήθειας των υλικών και της παρασκευής του φαγητού. Να σημειωθεί ότι η διατροφή προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται σε hot spots και κάμπινγκ στην Αττική, όπως στο Λαύριο, στο Σχιστό, στον Σκαραμαγκά, στον Ελαιώνα και τη Νέα Μάκρη, σύμφωνα με πληροφορίες κόστιζε στο Ναυτικό 60.000 ευρώ την ημέρα.

Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες η κατάσταση έχει αλλάξει. Ιδιωτικές εταιρείες ανέλαβαν το κέτερινγκ μέσω διαγωνισμών, οι οποίοι εκτιμάται ότι έγιναν στο πόδι και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οποιος κατέθετε μία ρεαλιστική τιμή έπαιρνε τη δουλειά χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Το πρόβλημα της σίτισης όμως δεν μπορούσε να περιμένει για να επιλυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι άνθρωποι έπρεπε να τρέφονται καθημερινά. «Θα διενεργηθεί διαγωνισμός με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, με ενσφράγιστες έγγραφες προσφορές, για την κάλυψη κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, λαμβανομένων υπόψη των λόγων εθνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης», ανέφερε χαρακτηριστικά έγγραφο της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας για τη σίτιση μεταναστών που φιλοξενούνται στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δημοσιεύεται προκήρυξη σημειώνεται ρητώς ότι «τα γεύματα θα πρέπει να παρασκευάζονται με τη μέθοδο διατήρησης cook & freeze». Και όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, αυτός ο όρος περιορίζει σημαντικά τους υποψήφιους αναδόχους, καθώς οι εταιρείες που έχουν αυτή τη δυνατότητα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οπως όμως αποδεικνύεται, όλες αυτές οι παλινωδίες εκτόξευσαν το χρηματικό αντίτιμο της ημερήσιας διατροφής. Το κόστος για την ημερήσια σίτιση του μετανάστη και του πρόσφυγα ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 5,87 ευρώ. Σαφώς και δεν συναγωνίζεται τις τιμές γκουρμέ εδεσμάτων, αλλά, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, το κόστος αυτό κρίνεται υψηλό, ενώ παράλληλα δημιουργούνται εύλογες απορίες για το πού πραγματικά πηγαίνουν όλα αυτά τα χρήματα. Ειδικότερα αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι αρκετές φορές το γεύμα που προσφέρεται δεν είναι φρέσκο αλλά κατεψυγμένο και ενίοτε ύποπτο ως προς τις υγιεινές προδιαγραφές του, δεδομένου του περιστατικού που καταγράφηκε τον περασμένο μήνα με θύματα 80 άτομα από τον χώρο φιλοξενίας του Πειραιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αττικόν με οξεία τροφική δηλητηρίαση.

Ενδεικτικό, πάντως, του υψηλού αντιτίμου για τη σίτιση των προσφύγων και μεταναστών είναι ότι η επιχορήγηση του υπουργείου Παιδείας για την ημερήσια διατροφή κάθε φοιτητή στις φοιτητικές εστίες πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανέρχεται σήμερα μόλις σε 1,80 ευρώ, ποσό δυσανάλογο με το υπερτριπλάσιο τίμημα για τη σίτιση μεταναστών και προσφύγων. Μάλιστα για το ίδιο θέμα, το 2013, ο τότε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και σήμερα και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ είχε καταθέσει επερώτηση στη Βουλή χαρακτηρίζοντας «γκουρμέ» το γεύμα του μετανάστη.

226 ευρώ ο ναύλος του μετανάστη, αντί 45

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι εξωφρενικές είναι και οι τιμές για τη μεταφορά μεταναστών με πλοία. Οπως κατήγγειλε σχετικά ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε 5,296 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ 23% για τη ναύλωση τεσσάρων πλοίων που μετέφεραν 23.000 πρόσφυγες και μετανάστες προς το λιμάνι του Πειραιά και μεταξύ Φαρμακονησίου - Λέρου. Δηλαδή, κατά τον κ. Θεοχάρη, «το κόστος ανήλθε στα 226 ευρώ το άτομο, όταν «τη θερινή περίοδο το εισιτήριο για απλή μετάβαση από Λέσβο για Πειραιά κοστίζει 45,50, από Χίο για Πειραιά 41,40 και από Λέρο για Πειραιά 33,00 ευρώ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
protothema.gr
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια :

 1. Ανώνυμος6/22/2016 3:28 π.μ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

  πολιτικη συνεχους νομιμοποιησης,η συνεχιζομενη νομιμοποιηση του εποικισμου της ελλαδας ειτε αφορα ενηλικες ειτε ανηλικους μεσω της παροχης ασυλου και δημιουργιας συνεχως νεων υποδομων,κεντρων πρωτης υποδοχης,χωρων φιλοξενιας κλπ...,ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι,ενταξη των λαθρομεταναστων στον κοινωνικο ιστο της χωρας,για απελαση ουτε λογος φυσικα,ωστε να βρεθουμε προ τετελεσμενων και να μην μπορουμε να απαλλαγουμε ποτε απο τους λαθροεισβολεις

  Επίσης(επιβεβαιωση σε αυτα που γραφαμε)οι διάφορες στέγες προστασίας και φροντίδας ανηλίκων στην Ελλάδα έχουν γεμίσει με ανηλίκους λαθρομετανάστες. Θα πρέπει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση να πιέσει την Ε.Ε. να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία ανάλογων στεγών και αναμορφωτηρίων στις χώρες προέλευσης αυτών των ανηλίκων ώστε να απελαθούν και να επιστρέψουν τα παιδιά αυτά στις χώρες τους με ασφάλεια. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας επιβάλουν να τους χορηγήσουμε σε λίγα χρόνια την ελληνική ιθαγένεια. Καταλαβαίνετε που μας οδηγεί όλο αυτό;

  το μελλον της ελλαδας θα ειναι ζοφερο(= αφελληνισμος παντου)εκει που οδηγουν τα πραγματα,αυτα που λεγαμε δεν τους ενδιαφερει πλεον ο ελληνας ειτε ως φοιτητης ειτε ως ανθρωπος ειτε ως εργαζομενος κλπ..παντου θα δινεται προτεραιοτητα σε αλλοδαπους σε ολους τους κλαδους και επιπεδα,σε ολες τις παροχες και υπηρεσιες,σε όλων των ειδών τα επιδόματα που λαμβανουν (π.χ. οικογενειακά επιδόματα ,επίδομα θέρμανσης, επίδομα ανεργίας,επιδομα σιτισης, ενοικιου και ρευματος,δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ…), σε εκπαιδευση,στην αγορα εργασιας,νοσοκομεια κλπ...,...(πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα)θα μπορουσα να συνεχισω καθως η λιστα ειναι αμετρητη και κανεις δεν αντιδραει με εναν πλεον κοιμισμενο και φοβισμενο κοσμο και οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας φιλος που αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει απολυτο δικιο: ''φιλε τελειωσε η Ελλαδα ...μεγαλυτερη καταστροφη απο την μικρα ασια''

  προπαγανδιζουν-διαφημιζουν τον πολυπολιτισμο,ενταξη των μεταναστων στον κοινωνικο ιστο της χωρας κλπ...μετατρεποντας την ελλαδα σε μια πολυφυλετικη χωρα και να ειστε σιγουροι θα τους δοθει και η ελληνικη ιθαγενεια αν δεν τους την εχουν δωσει ηδη

  για να καταλαβετε που οδηγουν την πατριδα μας,καταστασεις αφελληνισμου και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα οπου η πατριδα μας παραδιδεται με γοργους ρυθμους σε πακιστανοαλβανοαφρικανους οι οποιοι μαλιστα αποκτωντας την ελληνικη ιθαγενεια θα γινονται κυριαρχοι της χωρας μας και θα επηρεαζουν τις πολιτικες,κοινωνικες και οικονομικες εξελιξεις της πατριδας μας,τις κοινωνικες και οικονομικες τις επηρεαζουν ηδη σε μεγαλο βαθμο,απεικονιζουν το ζωφερο μελλον-ουσιαστικα εχει ηδη φτασει-της Ελλαδας μας

  και φυσικα μια Ε.Ε. που πριμοδοτει(σε συνεργασια με τους εν ελλαδι γκαουλαιτερ) συνεχως την ισλαμοποιηση και τον εποικισμο της ελλαδας (και ολοκληρης της ηπειρου)και τον σχεδιαζομενο αφανισμο και αντικατασταση των ελληνων (και αλλων ευρωπαιων)
  πολιτικη συνεχους νομιμοποιησης, η συνεχιζομενη νομιμοποιηση του εποικισμου της ελλαδας μεσω της παροχης ασυλου και δημιουργιας συνεχως νεων υποδομων,κεντρων πρωτης υποδοχης,χωρων φιλοξενιας κλπ...
  αν δει κανεις τα κονδυλια(την κατανομη τους δηλαδη)πανε περισσοτερο στο ασυλο και την ενταξη των λαθρομεταναστων παρα στην προστασια των συνορων και τις απελασεις-επαναπροωθησεις τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/22/2016 3:29 π.μ.

  ...συνεχεια

  για να τελειωνουμε και στην περιπτωση της ελλαδας οσον αφορα την μετεγκατασταση λαθρομεταναστων απο την ελλαδα στην πραγματικοτητα η μετεγκατασταση λαθρομεταναστων σε χρονικο διαστημα 2 χρονων αποτελει κοροιδια και θα ειναι σχεδον μηδενικη-ανυπαρκτη αφου πρωτον μιλαμε για εθελοντικη βαση και τα περισσοτερα κρατη ειναι αρνητικα σε ενα τετοιο ενδεχομενο(πλεον και φιλομεταναστευτικες χωρες τυπου σουηδια εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα) και δευτερον για την μετεγκατασταση απο την ελλαδα αφορα λιγες δεκαδες χιλιαδες λαθρομεταναστες οταν μονο για το 2015 μπουκαραν στην ελλαδα πανω απο 905.000 λαθρομεταναστες (στοιχεια μεχρι τις 31 Δεκεμβρίου και με καθε μερα που περναει να αναθεωρουνται)και μονο οσοι πιαστηκαν στα θαλασσια συνορα μας(σε αυτους πρεπει να προστεθουν και οσοι πιαστηκαν στα χερσαια συνορα μας οποτε πρεπει να εχουμε ξεπερασει το 1 εκ.,οπως και αυτους που εισβαλουν ειτε απο χερσαια ειτε απο θαλασσια χωρις να πιαστουν και να συλληφθουν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή