ΦΡΙΚΗ - Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους στο Φεστιβάλ Γιουλίν της Κίνας (Εικόνες)

Παρά την παγκόσμια κατακραυγή των τελευταίων ετών για το Φεστιβάλ Γιουλίν της Κίνας όπου δεκάδες χιλιάδες σκύλοι και γάτες πωλούνται και σφαγιάζονται για να φαγωθούν, το φεστιβάλ πρόκειται να γίνει κανονικά και φέτος.


- 21 Ιουνίου 2016
Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως δείχνουν σκυλάκια και γάτες σε τραγική κατάσταση να περιμένουν τη θανατική τους καταδίκη, ενώ σε άλλες φωτογραφίες τα σκυλιά είναι ήδη ανοιγμένα στα δύο στα υπαίθρια «κρεοπωλεία».

Το φεστιβάλ αυτό έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με πολλές οργανώσεις να ζητούν από την κινεζική κυβέρνηση να το απαγορεύσει.

Φυσικά η κατανάλωση σκύλων και γατιών στην Κίνα δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε αυτό το φεστιβάλ, αλλά είναι μια γενική συνήθεια με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια σκύλοι να καταναλώνονται ετησίως. Οι οργανώσεις προσπαθούν να σταματήσουν κι αυτό αλλά προς το παρόν άκαρπα.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα σκυλιά προέρχονται από σπίτια που τα είχαν υιοθετήσει και οι επιτήδειοι πωλητές τα κλέβουν σιωπηλά για να τα πουλήσουν και να τα σκοτώσουν. Πολλά από τα σκυλιά φορούν ακόμα τα κολάρα τους από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι μένουν για πάντα συντετριμμένοι καθώς ξέρουν ότι κατά πάσα πιθανότατα το σκυλί τους έγινε… πιάτο ημέρας.

Μια ολόκληρη εκστρατεία έχει ξεκινήσει σε όλον τον κόσμο στην οποία συμμετέχουν και διάσημες προσωπικότητες που ζητούν να σταματήσει τόσο το Φεστιβάλ Γιουλίν όσο και η τακτική της κατανάλωσης σκύλων και γατιών χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα.

Πηγή: protothema.gr
ΦΡΙΚΗ - Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους στο Φεστιβάλ Γιουλίν της Κίνας (Εικόνες) ΦΡΙΚΗ - Χιλιάδες σκύλοι περιμένουν τη σφαγή τους στο Φεστιβάλ Γιουλίν της Κίνας (Εικόνες) Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 8:00:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/21/2016 11:28 π.μ.

    XUMMMMM,,, ORAIOI SKYLOI KAPNISTI,, ORAIOTATOS MEZES TO PIO POLITIMO EDESMA TIS KINEZIKIS KOYZINAS,, ARE STROGGILOMATIDES PSEYTO EYROPEEI NA KSERATE?? TI XANETE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.