Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η γυναίκα του και το παιδί του σκοτώθηκαν από τον μακελάρη της Νίκαιας! (Βίντεο)

Την τραγική στιγμή, όπου ένας πατέρας μαθαίνει πως η γυναίκα του και το παιδί ενέδωσαν στα τραύματά τους, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Νίκαιας, κατέγραψαν τα ξένα Mέσα.


-17 Ιουλίου 2016
Ο Mejri φαίνεται να καταρρέει φωνάζοντας «Και οι δύο; Και οι δύο;» μην μπορώντας να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη, η οικογένειά του έφυγε τόσο άδικα.

Συγκεκριμένα, μάνα και γιος βρίσκονταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τους κρατήσουν στην ζωή.

Ο άντρας βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο, την ώρα που κοντινά του πρόσωπα του μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα και εκείνος σοκαρισμένος ξεσπάει σε λυγμούς και κραυγές.

«Ο αδελφός μου έμαθε πως η γυναίκα του ήταν νεκρή, αλλά ο γιος του δεν ήταν στο ίδιο νοσοκομείο. Μαζί ψάξαμε όλα τα νοσοκομεία και αφού έκανε τεστ DNA, βρήκαμε και πως το 5χρονο αγόρι δεν ζει πια», είπε ο αδελφός του άνδρα.

Να σημειωθεί πως ο αριθμός των νεκρών στην Νίκαια έχει φθάσει του 84, ενώ περίπου 50 ακόμη άνθρωποι χαροπαλεύουν για την ζωή τους.

Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η γυναίκα του και το παιδί του σκοτώθηκαν από τον μακελάρη της Νίκαιας! (Βίντεο) Τραγικό: Η στιγμή που πατέρας μαθαίνει πως η γυναίκα του και το παιδί του σκοτώθηκαν από τον μακελάρη της Νίκαιας! (Βίντεο) Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 12:18:00 π.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/17/2016 10:29 π.μ.

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/18/2016 2:28 μ.μ.

    "Ενέδωσαν" στα τραύματά τους ε; ΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.