Επίδειξη ήθους από τον μεγάλο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη - Μπλοκάρει την ένσταση και αποδέχεται το χρυσό στον Ολλανδό

Ομηρική ηθική απο έναν σύγχρονο Ελληνα....«Αν πας στο Ίλιον θα δοξαστείς, μα θα πεθάνεις. Αν μείνεις σπίτι σου θα μακροημερεύσεις, αλλά θα ξεχαστείς».                                              


www.eglimatikotita.gr -18 Αυγούστου 2016
Τη νίκη του Ολλανδού Φέρι Βέερτμαν αποδέχεται ο Σπύρος Γιαννιώτης και μπλοκάρει την διαδικασία της ένστασης από την ελληνική πλευρά η οποία ζητούσε από τους διοργανωτές να δοθούν δύο χρυσά μετάλλια.  

Ο Έλληνας αργυρός Ολυμπιονίκης με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αμέσως μετά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου, είχε αποδεχτεί την δεύτερη θέση λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Ολλανδός κέρδισε δίκαια. 
Η δεύτερη θέση για μένα είναι σαν πρώτη. Νιώθω μέσα μου απίστευτη χαρά».

Ο ίδιος με δηλώσεις του λίγο αργότερα στον Sport24 Radio 103,3 σημείωσε για την επίμαχη στιγμή του τερματισμού: «Όχι ακούμπησε πιο μπροστά από μένα. Υπάρχει φώτο φίνις και έτσι είναι».   

Nωρίτερα, εμφανώς συγκινημένος μετά την τελευταία κούρσα ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν έδειξε καθόλου στενοχωρημένος από την απώλεια του χρυσού μεταλλίου στο φώτο φίνις.

Σε μία επίδειξη "ευ αγωνίζεσθαι", μάλιστα, παραδέχθηκε ότι η νίκη του Φέρι Βέερτμαν ήταν δίκαιη, εξηγώντας ότι "έχασε" την τελευταία χεριά. 
Επίδειξη ήθους από τον μεγάλο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη - Μπλοκάρει την ένσταση και αποδέχεται το χρυσό στον Ολλανδό Επίδειξη ήθους από τον μεγάλο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη - Μπλοκάρει την ένσταση και αποδέχεται το χρυσό στον Ολλανδό Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 2:25:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.