Και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο στόχαστρο των τζιχαντιστών- Στο νέο τεύχος του περιοδικού Dabiq με τίτλο «Σπάστε το σταυρό»

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να επιτεθούν σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες.

Μετά τη σφαγή του 86χρονου ιερέα Ζακ Αμέλ στην εκκλησία της Ρουέν στην Νορμανδία από δύο 19χρονους τζιχαντιστές, το περιοδικό του Ισλαμικού Κράτους κυκλοφορεί με τίτλο «Σπάστε το σταυρό».


 -01 Αυγούστου 2016
Κηρύττουν το μίσος, απειλούν με νέες επιθέσεις, θέτουν στο στόχαστρό τους τον Πάπα Φραγκίσκο, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, «βλέπουν» στο πρόσωπο του Δαρβίνου, του Μαρξ, του Νίτσε και του Φρόιντ τους υπεύθυνους για τη «δυτική παρακμή»…

Στο 15ο τεύχος το έντυπο των τζιχαντιστών καλεί όλους τους συμπαθούντες του Ισλαμικού Κράτους στη Δύση να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά χριστιανικών εκκλησιών, ενώ προαναγγέλλει νέα «χτυπήματα» κατά Δυτικών μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους.

Το περιοδικό καλεί, μάλιστα, τους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση να επιτεθούν «χωρίς καθυστέρηση», ενώ αναφέρεται στα πρόσφατα φονικά επεισόδια στο Ορλάντο, τη Νίκαια, το Μόναχο και το Μπαγκλαντές.

Το Ισλαμικό Κράτος εκτιμά πως οι θεωρίες του Δαρβίνου, του Καρλ Μαρξ, του Εμίλ Ντιρκέμ, του Μαξ Βέμπερ, Σίγκμουντ Φρόυντ οδήγησαν τις γενιές να πιστέψουν ότι η θρησκεία είναι αποτέλεσμα απλοϊκών ανθρώπων και ότι η σεξουαλική επαφή αποτελεί την κύρια αιτία πίσω τις αποφάσεις και τις ενέργειες των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να επέλθει η καταστροφή της θρησκείας, της ηθικής και της κοινωνίας.


Στις 82 σελίδες του παρατίθενται, λοιπόν, οι λόγοι για τους οποίους οι τζιχαντιστές μισούν τους αλλόθρησκους και δη τους Δυτικούς, εξηγώντας βέβαια ότι «πρώτα και κύρια σας μισούμε γιατί είστε άπιστοι, διότι απορρίπτετε την μοναδικότητα του Αλλάχ […] γιατί κατασκευάζετε ψεύδη εναντίον του και κατά της προφητείας του».

Την ίδια στιγμή, επισημαίνει πως οι «προσκυνητές του σταυρού και οι παγανιστές της Δύσης θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους πίσω από την εχθρότητα των μουσουλμάνων κατά των Δυτικών και να μετανοήσουν εγκαταλείποντας τον χριστιανισμό, αποδεχόμενοι το Ισλάμ».

Για να ενισχύσουν τα επιχειρήματά τους, δε, αναπαράγουν δηλώσεις Αμερικανών, Καναδών, Φιλανδών, Τζαμαϊκανών ακόμα και κατοίκων του Τρινιντάντ που ισχυρίζονται ότι ασπάστηκαν τον ισλαμισμό.

Ανάμεσα στους στόχους των τζιχαντιστών συγκαταλέγεται ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.

Την ίδια στιγμή, τον καταδικάζουν επειδή πραγματοποίησε δηλώσεις μετά το μακελειό στο γκέι κλαμπ στο Ορλάντο τον περασμένο Ιούνιο.

Πέραν του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, όμως, στο στόχαστρο τους θέτουν τους Κόπτες, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, ενώ μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο έντυπο απεικονίζει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

Προειδοποιούνται, λοιπόν, οι εχθροί του Ισλάμ, ότι «ο πόλεμος κατά του Ισλάμ ούτε θα επιτύχει, ούτε θα σας ωφελήσει. Θα αποτύχετε γιατί μάχεστε ενάντια σε εκείνους που έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ».

Το δημοσίευμα συνεχίζει, αναφέροντας: «Υποστηρίζετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι θα εισέλθουν στο βασίλειο του παραδείσου; Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτό». Βέβαια, οι ίδιοι σχεδόν πριν από κάθε επίθεση τονίζουν ότι ο δράστης ως μάρτυρας θα επιβραβευθεί με το να μεταβεί στον Παράδεισο όπου θα τον περιμένουν 72 παρθένες.

Οι συντάκτες του περιοδικού τονίζουν πως οι Χριστιανοί έχουν δύο επιλογές, είτε να παραμείνουν προσκολημμένοι στην «πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η «ζωή δεν είναι εγγυημένη».

Εν τω μεταξύ, στο περιοδικό αναφέρονται έξι λόγοι για τους οποίους  οι τζιχαντιστές μισούν τους Δυτικούς και θέλουν να τους πολεμήσουν, εξηγώντας ότι πίσω από την απόφαση αυτή βρίσκεται η προώθηση από τη Δύση των άλλων θρησκειών εκτός από τον ισλαμισμό, αλλά και η επέμβαση των δυτικών δυνάμεων σε μουσουλμανικά εδάφη.

Παράλληλα, οι συντάκτες του περιοδικού αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος μισεί τους Δυτικούς «για τα εγκλήματα κατά του Ισλάμ», επισημαίνοντας πως θα απαντήσουν στις «παραβιάσεις κατά της θρησκείας μας».


Εφόσον, λοιπόν, οι «άπιστοι» συνεχίζουν να «χλευάζουν τη θρησκεία μας, να προσβάλλουν τους προφήτες του Αλλάχ -συμπεριλαμβανομένων του Νώε, του Αβραάμ, του Μωυσή, του Ιησού και του Μωάμεθ- να καίνε το Κοράνι, και να διαβάλλουν ανοιχτά τους νόμους της σαρία, θα συνεχίσουμε να εκδικούμαστε, όχι με συνθήματα και πλακάτ, αλλά με σφαίρες και μαχαίρια».

Την ίδια στιγμή, δεσμεύονται να επιτεθούν σε όσους εξακολουθούν να «βομβαρδίζουν, να σκοτώνουν και να στοχεύουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά», ενώ επισημαίνουν πως μισούν τους αλλόθρησκους «επειδή εισβάλλουν στη γη μας και αγωνίζονται για να μας διώξουν έξω από αυτή. Όσο υπάρχει έστω μία ίντσα εδάφους για να την ανακτήσουμε, η τζιχάντ θα συνεχίσει να αποτελεί προσωπική υποχρέωση κάθε μουσουλμάνου».

Μεταξύ των στόχων των τζιχαντιστών συγκαταλέγεται, όμως, και ο Πάπας Φραγκίσκος, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.


Πέραν του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, όμως, στο στόχαστρο τους θέτουν τους Κόπτες, αλλά και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, ενώ μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο έντυπο απεικονίζει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

Στις σελίδες που «ντύνονται» με αίμα καθώς δημοσιεύονται εικόνες από φρικτές εκτελέσεις, αποκεφαλισμούς με λεζάντα «το σπαθί αποτελεί μέρος του νόμου του Αλλάχ» και λιθοβολισμούς επειδή το θύμα κρίθηκε ομοφυλόφιλο, οι «στρατιώτες του Χαλιφάτου» τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να μάχονται κατά των δυνάμεων των «άπιστων» αντιγράφοντας τις «επιχειρήσεις των μουτζαχεντίν» των τελευταίων μηνών.

Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται συμπεριλαμβάνεται η επίθεση του 17χρονου Μουχαμάντ Ριγιάντ, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι πέντε επιβάτες περιφερειακού τρένου στο Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

«Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, ο αδελφός Μουχαμάντ Νταλίλ εξαπέλυσε επίθεση με στόχο μία ομάδα σταυροφόρων στην πόλη Άνσμπαχ. Πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, τραυματίζοντας 15 από αυτούς, τέσσερις από τους οποίους φέρουν σοβαρά τραύματα», γράφει το περιοδικό και καλεί τον Αλλάχ να διασφαλίσει το «ανώτατο επίπεδο του Παραδείσου σε εκείνους που ήταν πιστοί στη συμφωνία τους να πολεμήσουν κατά των εχθρών, αποτελώντας έμπνευση σε όσους βρίσκονται στη γη των σταυροφόρων, ώστε να τους χτυπήσουν στα πιο ευάλωτα σημεία τους και να ικανοποιήσουν την υπόσχεσή του Αλλάχ για νίκη».

Οι δράστες των αιματηρών επιθέσεων, μάλιστα, χαρακτηρίζονται «λέοντες του Ισλαμικού Κράτους» που καταπιάνονται με τα «θηράματά» τους στο Ιράκ, τη Συρία, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, το Ορλάντο, στέλνοντας ένα «ξεκάθαρο μήνυμα», αυτό του πολέμου ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τα έθνη των άπιστων.
protothema.gr
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου