Είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση - Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν έξι γυναίκες, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν ανήλικες !!!
Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη προσφύγων που είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διακινούσαν ναρκωτικά, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία στον προσφυγικό καταυλισμό της Softex, στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από έρευνα που έγινε, συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα, άπαντες με προέλευση από τη Συρία, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, προμηθεύοντας με ναρκωτικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο.
Σύμφωνα με το bloko.gr, από τα 24 άτομα που συνελήφθησαν, οι 18 είναι άνδρες και οι 6 γυναίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικες.
Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη προσφύγων που είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διακινούσαν ναρκωτικά, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία στον προσφυγικό καταυλισμό της Softex, στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από έρευνα που έγινε, συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα, άπαντες με προέλευση από τη Συρία, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, προμηθεύοντας με ναρκωτικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σημείο.
Σύμφωνα με το bloko.gr, από τα 24 άτομα που συνελήφθησαν, οι 18 είναι άνδρες και οι 6 γυναίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικες.
E, tha tous afisoun eleftherous pali!
ΑπάντησηΔιαγραφήTora malista pou oi tsipraioi katargoun tin Dioxi Narkotikon...
http://www.protothema.gr/greece/article/613081/elas-katargei-ti-dioxi-narkotikon-se-oli-tin-eparhia/
...συνεχεια
ΑπάντησηΔιαγραφήΚραυγή αγωνίας από τους κάτοικους της Μόριας: Οι αλληλέγγυοι ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες - Φοβόμαστε μην μπούνε σπίτια μας!
http://www.crete-news.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%E2%80%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%BF%CE%B9%E2%80%9D-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82
Εικόνα ντροπής από το φλεγόμενο hotspot της Μόριας
http://www.eglimatikotita.gr/2016/09/hotspot_12.html
Η κατάσταση στην Λέσβο μετά από τους εμπρησμούς των λαθρομεταναστών σε hotspot και ελαιώνα.(Βίντεο ρεπορτάζ)
http://www.eglimatikotita.gr/2016/09/hotspot_21.html
ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - Οι κάτοικοι στην Λέσβο παίρνουν τα όπλα: Μετανάστες απειλούσαν 84χρονο και αυτός σήκωσε καραμπίνα
http://www.pronews.gr/portal/20160922/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/aperanti-aganaktisi-ton-katoikon-tis-morias-84hronos
Άγρια συμπλοκή στο κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών του Σκαραμαγκά με έναν τραυματία
http://www.pronews.gr/portal/20160922/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/agria-symploki-sto-kentro-filoxenias-allodapon-toy
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ... ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ - Μετανάστες και πρόσφυγες πήγαν να βάλουν φωτιά στη Χίο a la Μόρια - Ξεφεύγει η κατάσταση (βίντεο)
http://www.pronews.gr/portal/20160923/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/metanastes-kai-prosfyges-pigan-na-valoyn-fotia-sti-hio-la
Η… ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ HOT SPOT… ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
https://ethnikismos.net/2016/09/23/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ 'ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ' alexis
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μετά σου λένε ότι και ο Χριστός ήταν "πρόσφυγας". Μόνο που οι γονείς του δεν απαιτούσαν σπίτια,επιδόματα και εγώ δεν τι άλλο. Ούτε ζούσαν εις βάρος άλλων.
ΑπάντησηΔιαγραφή