Η ιρακινή νοικοκυρά που αποκεφαλίζει και... βράζει τζιχαντιστές για εκδίκηση!

Iρακινή τσαντίστηκε που της σκότωσαν τον άνδρα, αποκεφαλίζει τζιχαντιστές και τους βράζει.
Είναι μόλις 39 ετών και είναι ήδη γιαγιά. Αλλά η Γουαλίντα Μωχάμεντ Αλ Τζουμαλίλι δεν είναι διάσημη γι' αυτό. Ισχυρίζεται πως είναι ο φόβος και ο τρόμος του ISIS.


 -30 Σεπτέμβρη 2016
Οπως λέει στο CNN η Γουαχίντα – πιο γνωστή ως Ουμ Χανάντι – έχει αποκεφαλίσει και στη συνέχεια... βράσει κεφάλια αρκετών τζιχαντιστών εκδικούμενη την δολοφονία δύο συζύγων της, του πατέρα και τριών αδελφών της από το ISIS.

«Τους πολέμησα, τους αποκεφάλισα, έκαψα τα σώματά τους» είπε στο CNN. Διαθέτει μάλιστα και φωτογραφικά - μακάβρια - πειστήρια επ' αυτών που ισχυρίζεται.

Η Ιρακινή ηγείται ομάδας 70 μαχητών και όπως λέει έχει δεχθεί προσωπικές απειλές από την ηγεσία του ISIS ακόμη και από τον ίδιο τον ηγέτη της οργάνωσης Αλ Μπαγκτάντι.

«Είμαι στην κορυφή της λίστας των πιο καταζητούμενων» υποστηρίζει. «Εξι φορές προσπάθησαν να με δολοφονήσουν» λέει η 39χρονη στην συνέντευξή της και προσθέτει:
«Εχω θραύσματα από σφαίρες στο κεφάλι και στα πόδια μου, τα πλευρά μου είναι σπασμένα, αλλά όλα αυτά δεν με εμπόδισαν από να τους πολεμάω».Πηγή: iefimerida.gr
Η ιρακινή νοικοκυρά που αποκεφαλίζει και... βράζει τζιχαντιστές για εκδίκηση! Η ιρακινή νοικοκυρά που αποκεφαλίζει και... βράζει τζιχαντιστές για εκδίκηση! Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 2:47:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.