Καταργούν προσευχή και σημαία και δεν «ανοίγει μύτη» !!!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε αναφερθεί στον Νίκο Φίλη. Τον πάλαι ποτέ Διευθυντή της προπαγανδιστικής εφημερίδας της ριζοσπαστικής αριστεράς, την “Αυγή”. Της οποίας οι αναγνώστες δεν ξεπερνούν τις μερικές εκατοντάδες και όμως το κόμμα που υποστηρίζουν βρίσκεται στην Εξουσία. 

-06 Σεπτέμβρη 2016
Σχήμα καθ΄ όλα οξύμωρο που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Όπως και τόσα άλλα!!

Αυτό λοιπόν, το πολιτικό χοντροβούβαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας. 

Σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων.
Ο “Έλληνας” υπουργός που αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων.
Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας! Τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι που ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με τις προ καιρού δηλώσεις του. Και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στον Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας, το επαναλαμβάνω μπας και το εμπεδώσουμε!!
Χειρότερος όλων των προηγούμενων υπουργών Παιδείας.
Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι χειρότερος των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”.
Ο Φίλης και η αναρχο-παρέα του συνεχίζουν το δολοφονικό έργο τους.
 Αλλά αυτή η μπολσεβίκικη κυβέρνηση των αναρχοάπλυτων δεν σταματά στα Εθνικά θέματα . Μισούν θανάσιμα την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και έχουν αποφασίσει να τους επιφέρουν θανάσιμα χτυπήματα μέχρι του τελειωτικού που θα επιφέρει και τον θάνατο.
Έτσι, αυτοί οι νέο-γενίτσαροι του υπουργείου Παιδείας, λίγο πριν ανοίξουν οι σχολικές αίθουσες αποφάσισαν με εγκύκλιο (2016-2017 αριθ. Πρωτ. 139808/Δ1/31-816) να καταργήσουν την πρωινή προσευχή και την έπαρση της ελληνικής Σημαίας.
Αυτός ο αγράμματος υπουργός Παιδείας, συντασσόμενος απόλυτα με το σχέδιο υλοποίησης της Παγκοσμιοποιήσεως, εκτελεί χωρίς φόβο και πάθος την αποκαθήλωση των Ιερών και Οσίων του Έθνους μας. Χωρίς τσίπα, χωρίς ενοχές, χωρίς καμιά ευαισθησία. Άλλωστε, που να τα εύρη όλα αυτά;

Η επάρατη Μεταπολίτευση δηλητηρίασε την Κοινωνία μας.        
Κάποιες δεκαετίες πίσω – όχι και τόσο μακρινές – ο Δάσκαλος “έχτιζε” στα ελληνικά σχολεία τον Πατριωτισμό των Ελλήνων. Εμφυσούσε στα ελληνόπουλα τα λόγια του Κολοκοτρώνη: “αγωνιστήκαμε για την ελευθερία της Ελλάδος μας, πρώτα υπέρ της Πίστεως και κατόπιν υπέρ της Πατρίδος”. “Έχτιζε” ήθος στους ελληνόπαιδες και τους έδινε ως παρακαταθήκη την τήρηση των εθίμων του Γένους μας.
Δυστυχώς, όλα αυτά στην επάρατη Μεταπολίτευση άρχισαν να φθίνουν.
Ο Συνδικαλισμός κυρίευσε τα σχολειά μας και δηλητηρίασε την Παιδεία μας.
Οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις της μαθητικής και πανεπιστημιακής κοινότητας, αδιαφορούσαν για όλα αυτά που συντελούνταν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Αδιαφορούσαν όταν καταστρέφονταν αίθουσες σχολείων. Όταν πυρπολούνταν και καίγονταν πανεπιστήμια. Όταν καταστρεφόταν ιστορικό και εκπαιδευτικό υλικό των Ανωτάτων Ιδρυμάτων της χώρας μας.
Τι θα κάνει η σχολική και πανεπιστημιακή Κοινότητα;       
Σε όλα αυτά η σχολική και πανεπιστημιακή Κοινότητα σιωπούσε.
Γιατί, δεν είχαν το χρόνο οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις δασκάλων και καθηγητών να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα. Ασχολούνταν με τα του οίκου τους και μόνο. Δηλαδή, μόνο για την ευμάρεια της τσέπης τους. Αποπροσανατόλισαν το σκήνωμά τους από τον “δρόμο” τους. Μετάλλαξαν τους εαυτούς τους εσωτερικά και εξωτερικά. Πούλησαν – πρώτοι αυτοί – την ψυχή τους στο διάβολο. Από σεβάσμια πρόσωπα της νεολαίας, μετατράπηκαν σε Δημόσιους υπαλλήλους της καρπαζιάς.
Ωστόσο, σήμερα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, από τη στιγμή που και η Παιδεία διαλύεται και η “αριστερή” μπολσεβίκικη κυβέρνηση βάζει βαθειά το χέρι στο παντελόνι τους, τι θα πράξουν;
Θα αντιδράσουν; Θα φωνάξουν; Θα διαδηλώσουν; Θα βγάλουν καυστικές ανακοινώσεις ή θα σιωπήσουν για άλλη μια φορά;
Κύριοι ξυπνήστε, πάρτε την Πατρίδα στα χέρια σας και όλος ο ελληνικός λαός θα συνταχθεί μαζί σας!!
Κλείστε τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, πλημμυρίστε το Σύνταγμα!!
Ο λαός μας ζητάει μια σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά του ξεσηκωμού!!
Να τους υπενθυμίσετε ότι καταπατούν το Σύνταγμα των Ελλήνων. Που έχει ως θεμελιακές κολόνες του οικοδομήματος Ελλάδα, την προάσπιση του Έθνους μας και τη διαφύλαξη της Ορθοδόξου Πίστεώς μας!!
Που “χάθηκε” ο Αρχιεπίσκοπος;
Δεν θα περίμενα τίποτε περισσότερο από τον Αρχιεπίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας, πέραν της αφωνίας του! Τι να περιμένω άλλωστε, από εκείνον τον ασεβή και δουλοπρεπή που προσήλθε στο λιμάνι του Πειραιά για να επισκεφθεί τις χιλιάδες Μουσουλμάνους που είχαν πραγματοποιήσει την κατάληψή του, αφαιρώντας από το φθαρτό σώμα του τον Τίμιο Σταυρό της Ορθοδοξίας μας;
Όταν πρώτος αυτός ασεβεί κατά των Ιερών και Οσίων της φυλής μας, τι να περιμένεις από τους κομμουνιστο-συμμορίτες Συριζαίους και τους μεταλλαγμένους δεξιούς των “Εξαρτημένων Ελλήνων”;
Θα πρέπει να γνωρίζετε, όλοι!
Πάντως όλοι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, τουλάχιστον η Ιστορία θα σας κρίνει πάρα μα πάρα πολύ σκληρά.
Και επιπλέον, να γνωρίζετε ότι αυτό το Έθνος, θα συνεχίσει να ζει και να φωτίζει την Οικουμένη με το ανέσπερο φως του και τις διαχρονικές αξίες του!!
Από τη στιγμή που δεν το μετάλλαξαν βάρβαροι και βάρβαροι, εσάς θα φοβηθεί;
Απλά θα είσαστε μια μουτζούρα στην μακραίωνη ιστορία αυτού του Έθνους, που σύντομα θα βρεθεί η γομολάστιχα για να σας σβήσει!!
Σύντομα, πολύ σύντομα!!!
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

8 σχόλια :

 1. Ανώνυμος9/07/2016 12:16 π.μ.

  Poustoi filoi kataramene Tha erthei oi ora sou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/07/2016 9:23 π.μ.

  Για αυτό δολοφόνησαν τον Μακαριστό Χριστόδουλο.
  Εάν ζούσε θα ξεσήκωνε τον λαό και σε όλα θα έμπαινε τέλος.
  Τώρα έχουμε άλλη μια κυβέρνηση γερμανόδουλων που ξεπουλάνε τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό, ενώ ο αρχιερέας είναι κλεισμένος στο χρυσό κλουβί του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/07/2016 12:19 μ.μ.

  μόνο λόγια.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος9/07/2016 6:27 μ.μ.

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ....!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος9/08/2016 2:57 π.μ.

  ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι στην πραξη,αλλη μια παρασταση-προσπαθεια-επιβολη για την προωθηση της αριστεριστικης λαθροσυριζεικης προπαγανδας πολυπολιτισμου

  Ανθελληνική κρατική προπαγάνδα

  http://www.dimokratianews.gr/content/63468/anthelliniki-kratiki-propaganda (αξιζει να διαβαστει ολο)

  Βεβήλωση του αρχαίου θεάτρου της Δήλου - ιερού χώρου των προγόνων μας - με προπαγανδιστικό θίασο υπέρ των λαθρομεταναστών

  http://www.crete-news.gr/%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81

  Διημερίδα για την ενσωμάτωση των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία - Την πρόσβαση στην αγορά εργασίας μελετά το υπουργείο.

  http://www.capital.gr/epikairotita/3151014/diimerida-gia-tin-ensomatosi-ton-prosfugon-stin-elliniki-koinonia (αξιζει να διαβαστει ολο)

  Εορτασμοί για τον 1 χρόνο λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας του Ελαιώνα

  http://www.capital.gr/epikairotita/3151322/eortasmoi-gia-ton-1-xrono-leitourgias-tou-kentrou-filoxenias-tou-elaiona (αξιζει να διαβαστει ολο,μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας και επιβαλλουν σιγα σιγα την ατζεντα τους,ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον)

  ''Την ευθύνη για τη λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας έχει ο Μαχμούτ Αμπντελρασούλ. Όπως εξηγεί, "αρχικά ο Ελαιώνας ήταν μια δομή τράνζιτ, ενώ τώρα είναι δομή φιλοξενίας. Έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της δομής. Προσπαθούμε να πραγματοποιούμε δράσεις ένταξης και ενδυνάμωση για την ένταξη των προσφύγων στην αγορά εργασίας". Στον Ελαιώνα, όπως συμπληρώνει, υπάρχει μια κοινότητα προσφύγων, σαν ένα μικρό χωριό, "που εννοείται ότι περνάει δυσκολίες, αλλά εδώ προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους".

  προπαγανδιζουν-διαφημιζουν τον πολυπολιτισμο,ενταξη των μεταναστων στον κοινωνικο ιστο της χωρας κλπ...μετατρεποντας την ελλαδα σε μια πολυφυλετικη χωρα και να ειστε σιγουροι θα τους δοθει και η ελληνικη ιθαγενεια αν δεν τους την εχουν δωσει ηδη

  για να καταλαβετε που οδηγουν την πατριδα μας,καταστασεις αφελληνισμου και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα οπου η πατριδα μας παραδιδεται με γοργους ρυθμους σε πακιστανοαλβανοαφρικανους οι οποιοι μαλιστα αποκτωντας την ελληνικη ιθαγενεια θα γινονται κυριαρχοι της χωρας μας και θα επηρεαζουν τις πολιτικες,κοινωνικες και οικονομικες εξελιξεις της πατριδας μας,τις κοινωνικες και οικονομικες τις επηρεαζουν ηδη σε μεγαλο βαθμο,απεικονιζουν το ζωφερο μελλον-ουσιαστικα εχει ηδη φτασει-της Ελλαδας μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος9/08/2016 2:57 π.μ.

  προπαγανδα πολυπολιτισμου-αφ(ανθ)ελληνισμου στο επακρο,θεε μου τι μαθαινουν στα παιδια μας,πλυση εγκεγαλου του χειριστου ειδους που θα ζηλευε ακομα και η ναζιστικη γερμανια οπως και η χειροτερη προπαγανδα κουλτουριαρηδων,απατριδων και νεοταξιτων:

  5η Φάλαγγα στην Ελλάδα - Δείτε τη σχολική εργασία της ΣΤ' Δημοτικού για τους "πρόσφυγες" και την "ελεύθερη" άποψη των μαθητών.

  http://www.freepen.gr/2016/08/5_14.html

  Γελοία και ανιστόρητη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα και πολυπολιτισμικότητας στα Ελληνόπουλα: “Οι αρχαίοι Έλληνες άποικοι ήταν... μετανάστες”!

  http://www.crete-news.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7-%E2%80%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%E2%80%9D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%E2%80%9C%CE%BF%CE%B9 (αξιζει να διαβαστει ολο)

  Αλλάζουν από φέτος τα Θρησκευτικά! Αυτά θα διδάσκονται πλέον οι μαθητές - Τα Θρησκευτικά γίνονται «μάθημα γνώσης των θρησκειών». - Οι ιδεολογικές αγκυλώσεις του κ. Ν. Φίλη διαλύουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Αγωγή στην Ελλάδα

  http://www.gazzetta.gr/plus/article/973853/allazoyn-apo-fetos-ta-thriskeytika-ayta-tha-didaskontai-pleon-oi-mathites
  http://makpress.blogspot.gr/2016/09/blog-post_3.html

  ''...ώστε να μην είναι μάθημα ομολογιακό, κατηχητικό αλλά μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας, αλλά και των άλλων θρησκευμάτων τα οποία περιβάλλουν τη χώρα μας ή θρησκευμάτων, οι πιστοί των οποίων ζούνε στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά.''

  ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Ν.ΦΙΛΗ... - Τέλος η πρωινή προσευχή στα σχολεία με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας - Διαβάστε ολόκληρη την υπουργική οδηγία

  http://www.pronews.gr/portal/20160904/politics/kyvernisi/102208/telos-i-proini-proseyhi-sta-sholeia-me-egkyklio-toy-yp-paideias

  Εθνική Ενότητα: «Η κυβέρνηση καταργεί την πρωινή προσευχή στα σχολεία αλλοιώνοντας παραδόσεις αιώνων» - «Βαρύ» κλίμα στην Ιεραρχία της Εκκλησίας για την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία - Ο Φίλης «ξέχασε» την πρωινή προσευχή και την έπαρση της Σημαίας από την εγκύκλιο για την λειτουργία των Ελληνικών Σχολείων

  http://www.pronews.gr/portal/20160905/politics/alla-kommata/102217/ethniki-enotita-i-kyvernisi-katargei-tin-proini-proseyhi-sta
  http://www.pronews.gr/portal/20160905/religion/elladiki-ekklisia/84330/vary-klima-stin-ierarhia-tis-ekklisias-gia-tin-katargisi
  http://www.crete-news.gr/%CE%BF-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%BE%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1

  Καταργούν προσευχή και σημαία και δεν «ανοίγει μύτη» !!!

  http://www.eglimatikotita.gr/2016/09/blog-post_56.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος9/08/2016 2:58 π.μ.

  ...συνεχεια

  και φυσικα για να επιτευχθει ο στοχος-σκοπος του πολυπολιτισμου,εποικισμου και της πληθυσμιακης αλλοιωσης της χωρας μας χρησιμοποιειται και μια ολυμπιονικη:

  Η «χρυσή» αγκαλιά της Άννα με τους πρόσφυγες (pics)

  http://www.gazzetta.gr/olympic-games-2016/article/965334/i-hrysi-agkalia-tis-anna-me-toys-prosfyges-pics

  ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ Κακή «παράσταση» με μαντίλες στην υποδοχή της Α.Κορακάκη - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Ή ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Υποδοχή Α.Κορακάκη: Πώς μπλέχτηκε το ολυμπιακό στεφάνι με την ισλαμική μαντίλα

  http://www.pronews.gr/portal/20160812/sports/alla-spor/90839/prosfygopoylo-stin-agkalia-tis-hrysis-akorakaki-foto
  http://www.pronews.gr/portal/20160813/sports/alla-spor/90839/ypodohi-akorakaki-pos-mplehtike-olympiako-stefani-me-tin-islamiki

  ''Η ίδια η Α.Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί).''

  εγω δεν βλεπω κατι τετοιο,μην πιστευετε σε παραμυθια η κοπελα ειναι μεταναστολαγνα μεχρι εκει που δεν παει,η ελληνικη νεολαια θελεις μεσω πλυσης εγκεφαλου πιστευει σε ανοιχτες κοινωνιες,πολυπολιτισμο κλπ...:

  To κορίτσι πίσω από την Ολυμπιονίκη

  ''«Μου αρέσει το μπάσκετ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω!»''

  φυσικα δεν πρεπει να λειπει και η χολυγουντιανη-κινηματογραφικη προπαγανδα:

  «Όσκαρ» για Ελληνίδα φοιτήτρια για ντοκιμαντέρ στη Λέσβο

  http://www.pronews.gr/portal/20160901/genika/koinonia/71/oskar-gia-ellinida-foititria-gia-ntokimanter-sti-lesvo

  Στη Μυτιλήνη η Μ.Ντενίση για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

  http://www.pronews.gr/portal/20160903/lifestyle/celebrities/84073/sti-mytilini-i-mntenisi-gia-ta-gyrismata-tis-neas-tis-tainias (ποια ασχετη και απιστευστη συγκριση κανει)

  ''Ξεκινάει από το σήμερα της Μυτιλήνης, με την παρεμφερή άφιξη προσφύγων, όπως είχατε πέρυσι. Το θέμα έχει πολλές αντιστοιχίες και η Μυτιλήνη είναι το ιδανικό μέρος για να γυριστεί. Με Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ολυμπία Δουκάκη, βραβευμένη με Όσκαρ...''

  οπως και η προπαγανδα πονοψυχιας και ευαισθησιας:

  Οδηγός του ΟΑΣΘ καταχειροκροτήθηκε από επιβάτες – Δείτε τι έκανε

  http://makpress.blogspot.gr/2016/09/blog-post_67.html

  και παντα παρων ο ΟΗΕ:

  ΟΗΕ: Σε δυο ελληνικές οργανώσεις το Βραβείο Νάνσεν για τους Πρόσφυγες 2016 - Κι άλλα βραβεία στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες

  http://www.pronews.gr/portal/20160906/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/oie-se-dyo-ellinikes-organoseis-vraveio-nansen-gia-toys
  http://makpress.blogspot.gr/2016/09/blog-post_82.html

  σχετικη ειδηση:

  Προπαγανδιστική δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία...

  http://taxalia.blogspot.gr/2016/08/blog-post_307.html

  ''Στο παρακάτω ερωτηματολόγιο που διαφημίζεται συνεχώς μάλιστα και από την ΕΡΤ θα δείτε ερωτήσεις όπως:Που νιώθετε ότι ανήκετε; Στη χώρα σας ΄η στον κόσμο;Θα πολεμούσατε αν γινόταν πόλεμος για την πατρίδα σας;Είστε υπέρ του στρατού;Οι μετανάστες εμπλουτίζουν την πολιτισμική μας ταυτότητα;Σας ενοχλούν να φιλιούνται οι ομοφυλόφιλοι στο δρόμο;Θα κάνατε ποτέ ναρκωτικά;''

  σχετικη ειδηση:

  σχολιο φιλης που περιγραφει καταστασεις που διαδραματιζονται καθημερινα στους δρομους,μεσα μεταφορας κλπ... της πατριδας μας εις βαρος ελληνων πολιτων,αφελληνισμος παντου,τωρα και στα μεσα μεταφορας που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας και για να καταλαβετε τι ποιοτητα ανθρωπων μπουκαραν με το ετσι θελω στην πατριδα μας(αντι να φυγουν κλωτσηδον):

  Μια μέρα στον ηλεκτρικό..

  http://www.eglimatikotita.gr/2016/08/blog-post_797.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

  φοβασαι πλεον να παρεις με την οικογενεια σου μετρο,ηλεκτρικο,τραμ,πλοιο,τρενο,λεωφορειο,ταξι κλπ...μην κολλησεις καμια φυματιωση(περα ολων των αλλων)εδω συντελειται μια απιστευτη προδοσια κατα του εθνους των ελληνων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος9/08/2016 2:59 π.μ.

  ...συνεχεια

  σχετικη ειδηση:

  τοτε κρυφο σχολειο και ελληνισμος...:

  Ένα κρυφό σχολειό του 1551 στο Πωγώνι Ιωαννίνων (vid)

  http://www.pronews.gr/portal/20160903/genika/istoria/70/ena-kryfo-sholeio-toy-1551-sto-pogoni-ioanninon-vid

  και τωρα λαθροεποικισμος:

  και δειτε εδω πως πραγματοποιουν την συνεχη νομιμοποιηση του εποικισμου της πατριδας μας,οι απογονοι του γενναδιου προετοιμαζουν σιγα σιγα το εδαφος και η εκκλησια δυστυχως στα χναρια της προδοτικης αριστερας,κατα των συμφεροντων του ελληνικου λαου και υπερ των νεοταξιτων και ως δουλοι βοηθουν στην εξυπηρετηση των σχεδιων τους μεταξυ αυτων και ο ισλαμοφασισμος-εποικισμος::

  Ιωάννινα: Συγκινητικές στιγμές στην ομαδική βάπτιση παιδιών στην Πωγωνιανή (φωτό,vid)

  http://www.pronews.gr/portal/20160817/religion/orthodoxia/84442/ioannina-sygkinitikes-stigmes-stin-omadiki-vaptisi-paidion-stin

  ειχαμε αναφερθει παλαιοτερα στο συγκεκριμενο θεμα:

  κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Πωγωνιανή κοντά στα ελληνο-αλβανικά σύνορα,
  σιγά σιγά αντικαθιστούν τα ελληνόπουλα στα ακριτικά χωριά με παιδιά-αλλοδαπούς που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και που θα αποτελούν και τα νέα αφεντικά και το διαφημίζουν ως ξανά ζωντάνεμα και αιμοδότη της περιοχής

  http://vostiniotis.blogspot.gr/2013/09/35-2013-14.html

  δείτε και τις φωτογραφίες:
  http://1.bp.blogspot.com/-j1G_hUIbg0s/UieOwpU9VWI/AAAAAAAApqw/RCeD--T9GBM/s1600/%CE%BC.jpg
  http://2.bp.blogspot.com/-YrYNh176hlI/UhZFmW3YF4I/AAAAAAAAOk0/dL4oHTNTK9c/s1600/%CE%9B%CE%9C%CE%A0%CE%94.JPG

  Οι διάφορες στέγες προστασίας και φροντίδας ανηλίκων στην Ελλάδα έχουν γεμίσει με ανηλίκους λαθρομετανάστες. Θα πρέπει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση να πιέσει την Ε.Ε. να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία ανάλογων στεγών και αναμορφωτηρίων στις χώρες προέλευσης αυτών των ανηλίκων ώστε να απελαθούν και να επιστρέψουν τα παιδιά αυτά στις χώρες τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας επιβάλουν να τους χορηγήσουμε σε λίγα χρόνια την ελληνική ιθαγένεια. Καταλαβαίνετε που μας οδηγεί όλο αυτό;

  Ας αφήσει επιτέλους τις πολλές ευαισθησίες ο κ. Σούρλας:

  Ασυνόδευτα Ανήλικα

  ''Ο κ. Γ. Σούρλας αναφερόμενος στο θέμα των ασυνόδευτων ανηλίκων τόνισε ότι τα παιδιά αυτά μας φέρνουν ως άτομα και ως Πολιτεία προ των ευθυνών μας και θέτουν σε δοκιμασία τον ανθρωπισμό και την αγάπη μας εν γένει για το παιδί. Για να το αποδείξουμε έμπρακτα αυτό πρέπει όχι μόνο να επαναλειτουργήσει ο ξενώνας της Αγιάσω Λέσβου, που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε εξήντα (60) ανήλικα, αλλά να στεγαστούν το ταχύτερο δυνατό και τα εκατόν δέκα πέντε (115) που έχουν υποβάλει αίτηση στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), αλλά σήμερα βρίσκονται – ελλείψει ικανών θέσεων στις υφιστάμενες δομές φιλοξενίας – είτε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, είτε σε επισφαλείς χώρους.

  Ακόμη, πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα των ασυνόδευτων ανηλίκων που εκτίουν ποινές κάθειρξης έως δέκα πέντε (15) έτη, επειδή χαρακτηρίζονται αρχηγοί αποστολών από τα κυκλώματα διακινητών μεταναστών. Σήμερα υπάρχουν στις ελληνικές φυλακές είκοσι οκτώ (28) τέτοια ανήλικα κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών και αυτό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή