ΗΠΑ: Συγχαρητήρια Τραμπ στο FBI για τα email της Χίλαρι..Η Χίλαρι Κλίντον ήξερε από πρίν τις ερωτήσεις του debate

Η υποψήφια των Δημοκρατικών «έθεσε υπό καθεστώς απειλής την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών» και χαρακτήρισε την όλη ιστορία «μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή του Watergate», δήλωσε ο Τραμπ


 -31 Οκτωβρίου 2016
Τα εύσημα από τον Ντόναλντ Τραμπ έλαβε τη Δευτέρα το FBI, για την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον.

«Χρειαζόταν κότσια», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, εκδηλώνοντας την ικανοποίησή τους για τις τελευταίες εξελίξεις και αποκαλύψεις.

Δράτοντας την ευκαιρία, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών «έθεσε υπό καθεστώς απειλής την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών» και χαρακτήρισε την όλη ιστορία «μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή του Watergate».

Η Χίλαρι Κλίντον «θα βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος ευελπιστεί ότι μέσα από τη συγκεκριμένη ιστορία, θα καταφέρει να καλύψει το χάσμα που τον χωρίζει στις δημοσκοπήσεις, από τη μεγάλη του αντίπαλο στη μάχη για την προεδρία.

Αναφερόμενος προσωπικά στον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόρνεϊ, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι «του αξίζουν συγχαρητήρια», καθώς άνοιξε νέα έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Στην ομιλία του στο Μίσιγκαν, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αναφέρθηκε επίσης στα επιχειρηματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά «να επιστρέψετε τις επιχειρήσεις σας στην Αμερική».

Τελικά ο Ντονάλντ Τράμπ είχε δίκιο όταν κατηγορούσε την Χίλαρι Κλίντον πως είχε στην κατοχή της κάποιες ερωτήσεις από το debate νωρίτερα για να τις προετοιμάσει.

Στα πρόσφατα emails από την εκστρατεία της Χίλαρι που διέρρευσε το WikiLeaks, φαίνεται ότι η Donna Brazile, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN γνώριζε και τροφοδοτούσε την Χίλαρι με πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις ερωτήσεις που θα δεχόταν σε debates.

Σε ένα από τα email φαίνεται ότι η Brazile έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε debate του CNN που έγινε στις  6 Μαρτίου.
ΗΠΑ: Συγχαρητήρια Τραμπ στο FBI για τα email της Χίλαρι..Η Χίλαρι Κλίντον ήξερε από πρίν τις ερωτήσεις του debate ΗΠΑ: Συγχαρητήρια Τραμπ στο FBI για τα email της Χίλαρι..Η Χίλαρι Κλίντον ήξερε από πρίν τις ερωτήσεις του debate Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 10:12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.