Φρίκη: Βρήκαν 2 πτώματα στο σπίτι serial killer - Κρατούσε αλυσοδεμένη την...! (Εικόνες - Βίντεο)

 Λίγες μέρες μετά τη διάσωση της 30χρονης Kala Brown, που βρισκόταν αλυσοδεμένη σαν σκυλί σε εμπορευματοκιβώτιο, οι αρχές βρήκαν τα πτώματα ενός ζευγαριού στο σπίτι του serial killer Todd Kohlhepp.

Τα πτώματα του 29χρονου Johny Joe Coxie και της 25χρονης Meagan Leigh McCraw Coxie, που είχαν εξαφανιστεί πριν από ένα περίπου χρόνο, βρέθηκαν στην έκταση 100 στρεμμάτων του Todd Kohlepp στη νότια Καρολίνα.


Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η 25χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο σύζυγός της από σφαίρα στον κορμό. Είχαν ταφεί στο ακίνητο, στο Woodruff, για περίπου 11 μήνες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Οι δύο νέοι αναγνωρίστηκαν από τα οδοντιατρικά αρχεία και τα τατουάζ που κάλυπταν τα σώματά τους.

Ο Todd Kohlhepp συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της Kala Brown που κρατούσε αλυσοδεμένη από τον λαιμό σε εμπορευματοκιβώτιο. Η Kala, που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο με τον σύντροφό της Charlie Carver, είπε στις αρχές ότι ο Kohlhepp τον εκτέλεσε μπροστά της.


Είχε επισημάνει στις αρχές πως μπορεί να υπάρχουν 4 ακόμα πτώματα στο ακίνητο, με το πτώμα του 32χρονου συντρόφου της να εντοπίζεται την επόμενη μέρα σε ένα ρηχό τάφο. Ο Todd Kohlhepp ομολόγησε 4 ανεξιχνίαστες δολοφονίες σε κατάστημα μοτοσικλετών πριν από 13 χρόνια και μπορεί να συνδεθεί με ακόμα 7 δολοφονίες.


athensmagazine.gr
Φρίκη: Βρήκαν 2 πτώματα στο σπίτι serial killer - Κρατούσε αλυσοδεμένη την...! (Εικόνες - Βίντεο) Φρίκη: Βρήκαν 2 πτώματα στο σπίτι serial killer - Κρατούσε αλυσοδεμένη την...! (Εικόνες - Βίντεο) Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 4:16:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.