Πούτιν: Ελλάδα και Ρωσία συνδέονται με ιστορικούς δεσμούς

«Το αφιερωματικό έτος που συνεχίζεται φέτος, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των πολύπλευρων σχέσεων και στην ενίσχυση της φιλίας των δύο λαών μας», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος ..

Στους ιστορικούς, πολιτιστικούς και πνευματικούς δεσμούς της Ρωσίας με την Ελλάδα, αναφέρθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της παραλαβής των διαπιστευτηρίων των πρέσβεων πολλών χωρών - μαζί και του νέου Έλληνα πρέσβη, Ανδρέα Φρυγανά, στο Κρεμλίνο.

«Όλα τα θέματα της διμερούς μας συνεργασίας και τα επίκαιρα διεθνή, συζητήθηκαν λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο», ανέφερε ο κ. Πούτιν.

«Είμαι πεπεισμένος», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος, «πως το αφιερωματικό έτος που συνεχίζεται φέτος, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των πολύπλευρων σχέσεων και στην ενίσχυση της φιλίας των δύο λαών μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πούτιν: Ελλάδα και Ρωσία συνδέονται με ιστορικούς δεσμούς Πούτιν: Ελλάδα και Ρωσία συνδέονται με ιστορικούς δεσμούς Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 12:17:00 π.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. ναι, ναι, ναι... Ο λόγος σου μας χόρτασε κύριε Πούτιν... Από ουσία δεν έχουμε δει τίποτα, μόνο τετ α τετ με τον σουλτάνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/2016 4:34 μ.μ.

    αααντε ρε λαμογιο κι εσυ,,,, πανε δοσε ΣΣΣ400 ΣΤΟΝ ΑΤΑΚΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.