Ανακοίνωση κόλαφος κατά της κυβέρνησης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών: «Οι μπαχαλάκηδες βασίζονται στην κυβερνητική απραξία»

Τον έντονο προβληματισμό της για τα «απαράδεκτα» όπως τα χαρακτηρίζει, γεγονότα έξω και μέσα από το Πολυτεχνείο, «τα οποία δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν προσλάβει μόνιμο χαρακτήρα» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.


www.eglimatikotita.gr -18 Νοεμβρίου 2016
Τα μέλη της ΠΟΑΣΥ εκφράζουν «την έκπληξη και την απογοήτευσή μας γιατί η κοινωνία βλέπει τους μπαχαλάκηδες να καταστρέφουν, να καίνε και να προκαλούν καίγοντας ακόμα και ελληνικές σημαίες, χωρίς να υψώνει φωνή διαμαρτυρίας».

Παράλληλα τονίζουν, «καταγγέλλουμε την εγκληματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα Εξάρχεια και στην γύρω περιοχή με αποτέλεσμα να διατρέχουν θανάσιμους κινδύνους όσοι συνάδελφοί μας καλούνται να υπηρετήσουν εκεί».

Επίσης, καλούν την ηγεσία του σώματος «να αναθεωρήσει την τακτική που ακολουθεί διαπράττοντας ένα διαρκές λάθος: 
Οι συνάδελφοί μας δεν είναι σάκοι του μποξ και η αστυνομία δεν είναι απορροφητήρας είτε της λαϊκής δυσαρέσκειας είτε των όποιων εγκληματικών σχεδίων και πολιτικών σκοπιμοτήτων. 
Είναι για να προστατεύει τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας, να εξασφαλίζει την τάξη και την ασφάλεια στην πόλη και φυσικά να μην επιτρέπει σε κανέναν να προσβάλει τα ιερά μας σύμβολα».


Καταλήγοντας καλούν την κυβέρνηση, «αντί να απαξιώνει τον αστυνομικό θεσμό και την αστυνομία, να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστα, έτσι ώστε να συλλάβει και να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης αυτούς που έχουν αναγάγει σε καθημερινή πλέον βάση την μπαχαλοποίηση της ύπαρξής τους, λειτουργώντας εμπρηστικά και αποσταθεροποιητικά με επικίνδυνες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, με καταστροφές και άλλες πράξεις βίας, βασιζόμενοι στην κυβερνητική απραξία και στην ιδιότυπη ασυλία που κατά καιρούς απολαμβάνουν».

Ανακοίνωση κόλαφος κατά της κυβέρνησης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών: «Οι μπαχαλάκηδες βασίζονται στην κυβερνητική απραξία» Ανακοίνωση κόλαφος κατά της κυβέρνησης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών: «Οι μπαχαλάκηδες βασίζονται στην κυβερνητική απραξία» Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 6:14:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.