ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ - Ουιγούροι Τούρκοι αποβιβάζονται ως πρόσφυγες στη Λέσβο..Μουζάλα και ΕΥΠ πάρτε τα μέτρα σας!

Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας αποβιβάζονται ως πρόσφυγες στη Λέσβο, σύμφωνα με την τοπική δημοσιογράφο Κατερίνα Καραουλάνη.                                                                                              


-22 Νοεμβρίου 2016
Η Κατερίνα Καραουλάνη έγραψε στο Facebook:
«Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι Ουιγουροι ερχονται ως προσφυγες στο νησι ; Εχω συναντησει αρκετους για να μην πω οτι τον τελευταιο καιρο οσες βαρκες ειδα στα Συκαμια ηταν γεματες απο αυτους. Απο οσο διαβασα η συμμετοχη αυτων στον πόλεμο της Συρίας στην πλευρά των ισλαμιστών ανταρτών εναντίον του Άσαντ τους κάνει συμμέτοχους στις διευκολύνσεις που δίνει η Άγκυρα στους Ισλαμιστές αντάρτες σε επίπεδο εξοπλισμού -εκπαίδευσης και παροχής καταφυγίου».

Πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξέλιξη στο προσφυγικό, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα για όλους εκτός από όσους είναι πολίτες της Συρίας, του Αφγανιστάν και του Ιράκ.

Με άλλα λόγια οι Ουιγούροι Τούρκοι, που είναι Κινέζοι πολίτες, θα μας μείνουν στην Ελλάδα και αυτό συνιστά απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας και θα εξηγήσουμε αμέσως γιατί.

Οι Ουιγούροι Τούρκοι της δυτικής κινεζικής επαρχίας Σιντζιάνγκ, που φτάνουν μέσω Τουρκίας στη Συρία και τώρα στην Ελλάδα, είναι άπαντες τζιχαντιστές και διεξάγουν ένοπλο αγώνα επιθυμώντας να αποσχιστούν από την Κίνα και να δημιουργήσουν δικό τους τζιχαντιστικό τουρκικό κράτος.

Ποιοι είναι οι Ουιγούροι
Οι Ουιγούροι της δυτικής Κίνας ζουν στην αρχαία κοιτίδα των Τούρκων, στη δυτική Κίνα.

Όταν οι τουρκικές φυλές έφυγαν από την Κίνα – Μογγολία (μεταξύ 6ου και 11ου αιώνα) και εισέβαλαν στην κεντρική Ασία αρχικά και αργότερα στη Μικρά Ασία (Βυζάντιο – Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία), κάποιοι ομόφυλοί τους έμειναν πίσω.

Αυτοί είναι οι Ουιγούροι – Τούρκοι και κατοικούν στην επαρχία Σιντζιάνγκ.

Οι Ουιγούροι έχουν συγκροτήσει το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν (TIP) και αυτό αποτελεί την τζιχαντιστική οργάνωση μέσω της οποίας μάχονται.

Η κυβέρνηση της Κίνας κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από το τζιχαντιστικό κίνημα των Ουιγούρων, τους υποκινεί και τους υποστηρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Κινέζοι θέλουν να σβήσουν από το πρόσωπο του χάρτη τον Ερντογάν.

Πολλοί Ουιγούροι Τούρκοι έχουν μεταβεί στη Συρία (μέσω Τουρκίας) όπου πολεμούν ως εθελοντές στο Ισλαμικό Κράτος και στη Αλ Κάιντα.

Να εξηγήσουμε εδώ ότι οι Κινέζοι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Συρία, όπως σας γράφουν σε άλλα σάιτ, δεν είναι Κινέζοι, αλλά Τούρκοι Ουιγούροι της Κίνας.

3.500 Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας που βρίσκονται στη Συρία δημιούργησαν οικισμό – βάση κοντά στην πόλη Τζισρ Αλ Σαγκούρ στη βορειοδυτική Συρία.

Η βάση αυτή είναι το προπύργιο του Ισλαμικού Κόμματος Τουρκεστάν, το οποίο συμμετέχει στον υποστηριζόμενο από την Τουρκία Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), συμμαχική δύναμη τζιχαντιστικών οργανώσεων με κορμό την Αλ Κάιντα – Αλ Νούσρα και τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).

Ο Ερντογάν αποικίζει τη Συρία με Ουιγούρους
Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Σύροι πρόσφυγες εγκαταλείπουν τη χώρα τους και σχηματίζουν προσφυγικά καραβάνια προς την Ευρώπη, τι απογίνονται άραγε τα χωριά που αφήνουν εγκαταλελειμμένα πίσω τους;

Σύμφωνα με το λιβανέζικο δορυφορικό ειδησεογραφικό δίκτυο Al Mayadeen, πολλά από τα χωριά αυτά εποικίζονται με Ουιγούρους Τούρκους της Κίνας.

Οι Ουιγούροι Τούρκοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εισέρχονται στη Συρία προερχόμενοι από την Κίνα μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, για να πολεμήσουν είτε με την Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα, όπως ονομάζεται η οργάνωση στη Συρία), είτε με το Ισλαμικό Κράτος.

Μετά την κατάληψη της συριακής πόλης Τζισρ Αλ Σούγκουρ στα τέλη Απριλίου από τον Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φατέχ), μια υποστηριζόμενη από την Τουρκία συνασπισμένη δύναμη με κορμό την Αλ Κάιντα και τους «μετριοπαθείς» του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), η πόλη που είχε πληθυσμό 50.000 ανθρώπων μοιάζει σήμερα περισσότερο με μια κινέζικη πόλη. «Χιλιάδες Τούρκοι της Κίνας έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή. Ειδικότερα στο χωριό Ζανμπάκ (Zanbaq)».

Οι Ουιγούροι είναι μια τουρκική φυλή της δυτικής Κίνας. Είναι οι γνήσιοι Τούρκοι, που παρέμειναν στην κοιτίδα τους, την επαρχία Σιντζιάνγκ στη δυτική Κίνα.

Ορισμένοι Ουιγούροι μοιάζουν στην όψη με Ευρωπαίους, οι περισσότεροι όμως έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά, όπως όλοι οι γνήσιοι Τούρκοι. Οι Ουιγούροι διεξάγουν τζιχαντιστικό – εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση της Κίνας. Συχνά εξαπολύουν πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στην Κίνα.

Σύμφωνα με το λιβανέζικο Al Mayadeen, η είσοδος των Ουιγούρων τζιχαντιστών και των οικογένειών τους στη Συρία είναι μέρος ενός τουρκικού σχεδίου ώστε να αλλοιωθεί η σύνθεση του πληθυσμού της Συρίας. Όπως γράφει το Al Mayadeen επικαλούμενο έναν καλά ενημερωμένο αναλυτή:

«Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι τρομοκράτες συνεχίζουν να περνάνε τα σύνορα, και ότι η Τουρκία συνεχίζει να επιτρέπει στους τρομοκράτες με τις οικογένειές τους να περνούν ανενόχλητοι». Και συνεχίζει ο ίδιος:

«Αποδεικνύει ότι στόχος είναι αλλοιωθεί η δημογραφία της Συρίας, μέσω αποικιακής κατοχής». Με άλλα λόγια, οι Τούρκοι προκάλεσαν την προσφυγιά των Σύρων ώστε να εγκαταστήσουν στη συνέχεια, στις πόλεις και τα χωριά τους στη βορειοδυτική Συρία, Τούρκους Ουιγούρους της Κίνας και έτσι να εποικίσουν τη χώρα με Τούρκους, πριν την ενσωματώσουν στην Τουρκία.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Τουρκία σε συνεργασία με την Αλ Κάιντα (Μέτωπο Αλ Νούσρα) που εποικίζουν τη βορειοδυτική Συρία με Τούρκους της Κίνας. Πριν δύο χρόνια και το Ισλαμικό Κράτος έφερε χιλιάδες Ουιγούρους και τους εγκατέστησε στο χωριό Αμπιάντ, στην επαρχία της Ράκα και στις περιοχές γύρω από τις πετρελαιοπηγές της Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Οι Ουιγούροι έχουν αναλάβει να σκοτώνουν τους Ρώσους στρατιωτικούς συμβούλους που συνεργάζονται με την κυβέρνηση της Συρίας.

Έρχονται με τις οικογένειές τους
Οι Ουιγούροι που κατεβαίνουν στη Λέσβο έρχονται με τις οικογένειές τους. Αυτό τους δίνει την εικόνα προσφύγων. Προσοχή. Δεν είναι πρόσφυγες. Και στη Συρία, που πήγαν να πολεμήσουν, πήραν τις οικογένειές τους μαζί. Λειτουργούν με τον παραδοσιακό νομαδικό τρόπο μετακίνησης των Τούρκων. Ο πατέρας πολεμά, η οικογένεια ακολουθεί και εγκαθίσταται στην κατακτημένη περιοχή.

Ποιος ο λόγος όμως οι Ουιγούροι να περνάνε στην Ελλάδα; Εδώ μόνο μια υπόθεση μπορούμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας, τα σύνορα κλείνουν για όσους δεν είναι πολίτες Συρίας, Ιράκ ή Αφγανιστάν. Που σημαίνει ότι οι Ουιγούροι θα μας μείνουν σε ελληνικό έδαφος.

Άνθρωποι που είναι εμπειροπόλεμοι και άπαντες Αλ Κάιντα.
Ήδη η Τουρκία ανεβάζει τους τόνους με τη Ρωσία, επειδή σύμφωνα με την Άγκυρα βομβάρδισε Τουρκμένους στη βόρεια Συρία. Στην Τουρκία έγιναν τις τελευταίες ημέρες μεγάλες αντιρωσικές διαδηλώσεις στις οποίες Τούρκοι εθνικιστές κρατούσαν τις μπλε σημαίες των Ουιγούρων ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Τουρκμένους.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, Τούρκοι Γρκίζοι Λύκοι, 250 στον αριθμό και οπλισμένοι, ξεκίνησαν να μπουν στη Συρία για να υπερασπιστούν τους Τουρκμένους και κατά προέκταση τους Ουιγούρους, από τη ρωσική «επιθετικότητα».

Ο μόνος λόγος που υποθέτουμε για να περνάνε Ουιγούροι στην Ελλάδα, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να μείνουν στη «μητέρα» Τουρκία, είναι άκρως ανησυχητικός και ίσως να εγκυμονεί κάποιο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μας στο πίσω μέρος του μυαλού του ημιπαράφρονα Ερντογάν.

Πράγματι, με κλειστά τα σύνορα στα Σκόπια για τους Ουιγούρους, που άραγε θα πάνε; Πουθενά. Θα μείνουν Ελλάδα. Τι δουλειά έχουν οι Ουιγούροι στην Ελλάδα;

Τα μάτια σας και τα αφτιά σας ανοιχτά στη Θράκη, το τελευταίο που επισημαίνουμε.

Δείτε φωτογραφίες από Τούρκους Ουιγούρους που αποβιβάστηκαν ως πρόσφυγες στη Λέσβο. Από ό,τι μάθαμε τους πάνε στη Μόρια Λέσβου, στο εκεί προσφυγικό στρατόπεδο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΕΥΠ και η Ασφάλεια έχουν τον νου τους. Ειδικά τώρα που το θέμα δημοσιεύτηκε.
πηγή: tribune.gr
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια :

 1. Ανώνυμος11/23/2016 2:58 π.μ.

  ποσες φορες αναφερθηκαμε στον παρακατω κινδυνο καθως στοχος και σκοπος των τουρκων ηταν παντοτε να διαλυσουν μεθοδευμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και την εξαφανιση του εθνους των ελληνων

  (http://www.capital.gr/Content/PublicFiles/ForumImages/178b3779eb074d98b6b98cbe9fda62fe.jpg?crop=%280,0,400,229%29&cropxunits=400&cropyunits=229&scale=downscaleonly&maxWidth=500&maxHeight=412&scale=downscaleonly
  "Αν η Τουρκία ήθελε, δεν θα πέρναγε μύγα στην Ελλάδα!" http://www.capital.gr/story/3090277/-an-i-tourkia-ithele-den-tha-pernage-muga-stin-ellada
  Η Τουρκία θέλει πίσω ολόκληρη την Ελλάδα, όχι μόνο το μισό Αιγαίο http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_840.html
  Μαρτυρίες "λάθρο": "Οι τουρκικές Αρχές μας βλέπουν αλλά δεν μας εμποδίζουν να φτάσουμε στην Ελλάδα" http://www.pronews.gr/portal/20160225/defencenet/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82#sthash.xzurwfbv.dpuf )
  ,ξερουν πολυ καλα τι κανουν οι τουρκοι αφου εστειλαν και συνεχιζουν να στελνουν μεγαλο αριθμο μουσουλμανων στην πατριδα μας (χαρη και στην βοηθεια και συνεργασια των εδω ελληνοφωνων προσκυνημενων σκυλιων και προδοτων) προσβλεπουν τωρα και στους λαθρομεταναστες μουσουλμανους
  (Η Αγκυρα απλώνει δίχτυα σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας http://www.tovima.gr/society/article/?aid=706794
  ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
  http://taxalia.blogspot.gr/2015/12/blog-post_248.html
  Θρησκευτική διπλωματία από Τουρκία - Σουλτάνος όλων των μουσουλμάνων θέλει να γίνει ο Ερντογάν, χτίζει τζαμιά σε 25 χώρες
  http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/02/25_10.html
  ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Τουρκία διαμέσου του μεταναστευτικού ρεύματος θα αποκτήσει γεωπολιτικά ερείσματα στην Ελλάδα
  http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD )
  ,το βρωμικο παιχνιδι των τουρκων που εχουμε αναφερθει επανειλημμενα,μαζι με τους ελληνοφωνους καραπροδοτες,στοχος τους ειναι η ισλαμοποιηση της χωρα μας,η χωρα εχει προδοθει απο ολες τις πλευρες,σβηνουν την πατριδα μας,προκειται για οργανωμενο σχεδιο ξεκαθαρα και εκ των εσω πλεον σε συνεργασια με τουρκια και κυκλωματα για το πως θα ισλαμο-εποικιστει η ελλαδα

  θα περνανε τα χρονια εμεις θα μιλαμε για την αντιμετωπιση της λαθρομεταναστευσης και στο μεταξυ θα εχουμε γινει μειονοτητα και θα εχουν ισλαμοποιηθει ολοκληρες περιοχες της πατριδας μας,σε εναν πολεμο με τους τουρκους(και οχι μονο) θα πρεπει πλεον να συνυπολογισεις και την ωρολογιακη βομβα που μας φυτεψαν οι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας

  "Στην Ελλάδα υπάρχουν 3-4-5 εκ. μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τα επόμενα χρόνια, δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω, θα δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες που σε περίπτωση που έχουμε κάποιο ζήτημα με την Τουρκία, θα χάσουμε την πατρίδα μας χωρίς να προλάβουμε να ρίξουμε ούτε μια τουφεκιά" (Καλεντερίδης, 2015).''

  αυτα που γραφαμε για τους δικους μας καραπροδοτες με πρωτο και καλυτερο τον γιωργακη που ανοιξαν την κερκοπορτα:

  Ο Γ.Α.Π. «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, «ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ… ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!

  http://amfipolinews.blogspot.gr/2015/12/blog-post_6916.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/23/2016 2:59 π.μ.

  - ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Τουρκία διαμέσου του μεταναστευτικού ρεύματος θα αποκτήσει γεωπολιτικά ερείσματα στην Ελλάδα

  http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD

  Η Τουρκία «σπρώχνει» και πάλι καραβιές μεταναστών και προσφύγων «βουλιάζοντας» τα νησιά του Αιγαίου

  http://www.pronews.gr/portal/20161007/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/i-toyrkia-sprohnei-kai-pali-karavies-metanaston-kai

  Από την Λέσβο στην Λωζάννη

  http://makpress.blogspot.gr/2016/10/blog-post_741.html

  Τουρκία σε ΕΕ: «Καταργείστε τη βίζα, αλλιώς ακυρώνουμε τη συμφωνία για το προσφυγικό»

  http://www.pronews.gr/portal/20161018/world/eyropaiki-enosi/56/toyrkia-se-ee-katargeiste-ti-viza-allios-akyronoyme-ti-symfonia

  «ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ»...Σοκ από Αγκυρα σε ΕΕ-Ελλάδα: «Την 01/01/2017 ή ανοίγετε τα σύνορα στους Τούρκους ή ανοίγουμε εμείς τα σύνορα σε πρόσφυγες και μετανάστες"!

  http://www.pronews.gr/portal/20161018/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/sok-apo-agkyra-se-ee-ellada-tin-01012017-i-anoigete-ta

  Νέες απειλές Ερντογάν: Έρχονται ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από περιοχές των τζιχαντιστών - Μαντέψτε πού θα τους στείλω!

  http://www.crete-news.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%8D

  Απειλεί να πυροδοτήσει δυο βόμβες ο Ερντογάν: Στο στόχαστρο Προσφυγικό και Κυπριακό

  http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/10/blog-post_9502.html

  Ε.ΛΑ.Μ.: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΙΖΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ

  https://ethnikismos.net/2016/10/24/%CE%B5-%CE%BB%CE%B1-%CE%BC-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter ( → ενας παραπανω λογος να φυγουμε απο την συνθηκη σεγκεν ειναι και αυτος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/23/2016 2:59 π.μ.

  Νέο τελεσίγραφο της Άγκυρας προς τις Βρυξέλλες: «Ή βίζα τώρα ή τέλος στη συμφωνία για το προσφυγικό» - Tσαβούσογλου: Θα καταγγείλουμε τη συμφωνία αν δεν αρθεί η υποχρέωση της βίζας

  http://www.pronews.gr/portal/20161103/defencenet/toyrkia-politiki/63/neo-telesigrafo-tis-agkyras-pros-tis-vryxelles-i-viza-tora-i ( → ενας παραπανω λογος να φυγουμε απο την συνθηκη σεγκεν ειναι και αυτος)
  http://www.capital.gr/diethni/3166888/tsabousoglou-tha-kataggeiloume-ti-sumfonia-an-den-arthei-i-upoxreosi-tis-bizas

  Η Τουρκία απείλησε με χτύπημα στην Ελλάδα – Έτσι θέλουν να μας τινάξουν στον αέρα!

  http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/11/blog-post_693.html

  Ο Ερντογάν απειλεί (πάλι) να στείλει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα - FT: Ο Erdogan απειλεί να "ανοίξει τις πύλες" για τους πρόσφυγες

  http://amfipolinews.blogspot.gr/2016/11/blog-post_828.html
  http://www.capital.gr/diethni/3168597/ft-o-erdogan-apeilei-na-anoixei-tis-pules-gia-tous-prosfuges

  Η ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - Ρ.Τ.Ερντογάν: «Θα στείλω 3 εκατ. πρόσφυγες στην Ελλάδα αν δεν με πληρώσετε και δεν καταργηθεί η βίζα στους Τούρκους» - Απειλεί ο σουλτάνος με νέο τσουνάμι λαθρομεταναστών: Θα σας στείλω 3 εκατομμύρια πρόσφυγες !

  http://www.pronews.gr/portal/20161111/defencenet/toyrkia-politiki/63/rterntogan-pros-ee-sas-stelno-3-ekat-prosfyges
  http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%E2%80%9C%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B9%E2%80%9D-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CF%89-3-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%E2%80%9C%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82%E2%80%9D

  ΑΝΑΛΥΣΗ: Τουρκικός επεκτατισμός εις βάρος της Ελλάδος – Από τους λαθρομετανάστες μέχρι τα τουρκοσήριαλ

  http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%E2%80%93-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1 (αξιζει να διαβαστει ολο)

  Συνεχίζονται χωρίς σταματημό οι αφίξεις μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου - Περισσότεροι από 16.000 (φωτό)

  http://www.pronews.gr/portal/20161112/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/synehizontai-horis-stamatimo-oi-afixeis-metanaston-sta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος11/23/2016 9:50 π.μ.

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ 'ΤΣΙΠΡΑ', ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 'ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ', ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ,ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος11/23/2016 4:17 μ.μ.

  Ean einai ouigouroi na epistrafoun stin mitera kina giati tous psaxnei.to ip. Ex ne merimnisei parakalo,!,,,,!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/24/2016 2:28 μ.μ.

   πώς ξεχωρίζεις τους ουιγούρους απο τους άλλους?

   Διαγραφή