Μητέρα Πολύζου: Είναι το σπλάχνο μου - Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν

Στην ερώτηση σχετικά με τον λόγο που δεν πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, είπε: «Μου το απαγόρευσε η Αστυνομία. Ήθελα να πάω και δεν με άφηναν από την Ασφάλεια Κοζάνης» ..


 -15 Νοεμβρίου 2016
«Όσα χρόνια και να περάσουν ο πόνος θα είναι ο ίδιος», είναι τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε την απολογία της η μητέρα του Κωστή Πολύζου που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Κουτσέγκου αναφέρθηκε στην εξοχική τους κατοικία στη Χαλκιδική, λέγοντας πως η αγορά αυτή ήταν ιδέα του Κωστή και πως έφτιαχνε το μέλλον του.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος την ρώτησε για την αγορά του αυτοκινήτου: 
«Αγοράσατε το αυτοκίνητο 25.000 ευρώ και το πουλήσατε πολύ σύντομα και πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με αυτή που το αγοράσατε. Για ποιο λόγο; Γνωρίζετε ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος στο αμάξι;». 

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου Δέσποινα Κουτσέγκου απάντησε: «Όχι δεν έχω καθόλου άποψη. Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν. Είναι το σπλάχνο μου, το καμάρι μου, το κουβάλησα 9 μήνες στην κοιλιά μου. Είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου», συμπλήρωσε και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον λόγο που δεν πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: «Μου το απαγόρευσε η Αστυνομία. Ήθελα να πάω και δεν με άφηναν από την Ασφάλεια Κοζάνης». 

Πηγή: Protothema.gr
Μητέρα Πολύζου: Είναι το σπλάχνο μου - Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν Μητέρα Πολύζου: Είναι το σπλάχνο μου - Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 2:20:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.