ΣΟΚ στην Φιλιππιάδα..«Προσφυγόπουλα» με ηπατίτιδα Α΄ - Έκλεισαν τα σχολεία

Αυτό για το οποίο προειδοποιούσε εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή και αντιδρούσαν οι Έλληνες γονείς, τους οποίους χαρακτήριζαν "φασίστες" και "ρατσιστές", δυστυχώς έγινε πραγματικότητα.


-24 Νοεμβρίου 2016
Όπως έγινε πριν λίγο γνωστό δεν θα φοιτήσουν σε σχολεία της Φιλιππιάδας τα παιδιά των λαθρομεταναστών, καθώς διαπιστώθηκε πως 3 παιδιά έχουν προσβληθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Α΄.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η 6η Υγειονομική Περιφέρεια τις τελευταίες ημέρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άρτας τρία ύποπτα περιστατικά από το Κέντρο Φιλοξενίας και διαπιστώθηκε ότι οφείλονται σε προσβολή από τον ιό της ηπατίτιδας Α. Η 6η Υγεινομική Περιφέρεια ενημέρωσε άμεσα το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ κάνει συστάσεις για τα μέτρα υγιεινής που θα πρέπει να λαμβάνονται προς αποφυγή μετάδοσης του ιού. Όπως σημειώνεται, απαιτείται καλός καθαρισμός των χεριών μετά τη χρήση τουαλέτας, καθώς και πριν τη λήψη τροφής.

Είναι λοιπόν υπερβολικοί και "ρατσιστές" οι Έλληνες γονείς που ξεσηκώθηκαν πριν δύο μήνες, σημειώνοντας πως δεν επιθυμούν την ενσωμάτωση "προσφυγόπουλων" στα Ελληνικά σχολεία για ιατρικούς, θρησκευτικούς, πολιτισμικούς και Εκπαιδευτικούς λόγους;

Τέλος, ξεφτιλίστηκε για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση που διατείνονταν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μετάδοσης ασθενειών.

xryshaygh.com
ΣΟΚ στην Φιλιππιάδα..«Προσφυγόπουλα» με ηπατίτιδα Α΄ - Έκλεισαν τα σχολεία ΣΟΚ στην Φιλιππιάδα..«Προσφυγόπουλα» με ηπατίτιδα Α΄ - Έκλεισαν τα σχολεία Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 12:45:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/24/2016 11:09 π.μ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΦΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.