Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Αλβανό σύντροφο της μητέρας της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο-Της έβγαλαν τη μήτρα και τον εγκέφαλο- (Έγγραφα-Ντοκουμέντα).

«Δολοφόνησαν το παιδί μου.Οι Αλβανοί ιατροδικαστές αφαίρεσαν συγκεκριμένα όργανα από τη σορό της κόρης μου για να αποκρύψουν όλη την αλήθεια.λέει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ..


www.eglimatikotita.gr -09 Δεκεμβρίου 2016
Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί το θρίλερ με το μυστήριο θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, που πέθανε πριν από δυο χρόνια στην Αλβανία, ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο.

Ο πατέρας της που δεν πίστεψε ποτέ τα αίτια του θανάτου της μονάκριβης κόρης του, όπως του τα παρουσίασε η πρώην συζυγός του (το ζευγάρι έχει χωρίσει), χρησιμοποίησε κάθε ένδικο μέσο που είχε για να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Εισαγγελία Ιωαννίνων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του οδηγού του ταξί, ο οποίος μετέφερε την Κωνσταντίνα στην Αλβανία και ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης κ. Γιώργο Αναγνώστη είναι και ο σύντροφος της πρώην συζύγου του και μητέρας της Κωνσταντίνας.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι από την αρχή είχε πιστέψει πως ο θάνατος του παιδιού του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

«Από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι είναι έγκλημα. Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή της Κωνσταντίνας μου. Θα σας το πω, την δολοφόνησαν είναι ξεκάθαρο. Με τη βοήθεια καθηγήτριας τοξικολογίας των Ιωαννίνων βρήκαμε ένα εύρημα που δείχνει μεγάλη ποσότητα αναισθητικού στο σώμα του παιδιού μου, που σημαίνει πως αυτό της χορηγήθηκε για χειρουργική επέμβαση. Εγώ λοιπόν πίστευα και πιστεύω πως το παιδί πήγε για έκτρωση και όχι στον οδοντίατρο».

Τελικά, μια νέα γνωμάτευση -από τον ειδικό ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη- πράγματι ανέτρεψε τα δεδομένα στην υπόθεση-θρίλερ. «Από τη σορό της ανήλικης έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων, όπως η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της» ανέφερε ο ειδικός. Η λιδοκαΐνη στο αίμα και στα ούρα της Κωνσταντίνας φανέρωσε επιπλέον ότι η χορήγησή της έγινε όσο η ανήλικη βρισκόταν εν ζωή, αλλά και ότι έζησε ικανό χρονικό διάστημα ώστε η ουσία να προλάβει να μεταβολιστεί και να απεκκριθεί.

Ο κ. Αναγνώστης επεσήμανε επίσης πως από την κόρη του έλειπαν ζωτικά όργανα.
«Όταν έγινε η νεκροψία στην Αλβανία, οι Αλβανοί ιατροδικαστές αφαίρεσαν συγκεκριμένα όργανα από τη σορό της κόρης μου για να αποκρύψουν όλη την αλήθεια. Εγώ όμως με εντολή εισαγγελέα κατάφερα να σταματήσω την ταφή του παιδιού μου και έστειλα τη σορό του για νέα νεκροψία   στα Γιάννενα. Η γνωμάτευση έδειξε ότι από τη σορό της κόρης μου έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων όπως η μήτρα ολόκληρη, ο εγκέφαλος, βάση της γλώσσας,  η επιγλωτίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της».

H δικηγόρος του Γιώργου Αναγνώστη, κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στο protothema.grγια τον αγώνα που έδινε όλο αυτό το διάστημα να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης: «Η άσκηση ποινικής δίωξης είναι η αρχή για την ποινική δίκη και αισθανόμαστε  δικαιωμένοι ως πολιτική αγωγή και έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», δήλωσε.

protothema.gr


Της έβγαλαν τη μήτρα και τον εγκέφαλο- (Έγγραφα-Ντοκουμέντα)

Οι Δικηγόροι Κατά της Διαφθοράς αναφέρουν στην έκθεσή τους μεταξύ άλλων:«Της έβγαλαν τη μήτρα και τον εγκέφαλο για να εξαφανίσουν τα στοιχεία. Μια βάρβαρη συνωμοσία στοίχισε τη ζωή στη 16χρόνη Κωνσταντίνα Αναγνώστη, οι κρατικοί οργανισμοί σώπασαν, ενώ ο Σύλλογος Ιατροδικαστών έγινε συνένοχος, αποκρύπτοντας τα πραγματικά αίτια. 


Η τραγωδία ξεκίνησε το 2007, όταν οι γονείς της, Γιώργος και Αντιγόνη, υπέγραψαν το διαζύγιό τους. Αμέσως μετά το διαζύγιο. η μητέρα ανέλαβε την κηδεμονία της κόρης και, χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα της, την έστειλε στο Ορφανοτροφείο Ιωαννίνων, ενώ η ίδια άρχισε να συζεί με τον Σ.Π. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της μικρής στο ορφανοτροφείο, ο Σ.Π. την είχε πάρει αρκετές φορές μαζί του στα ταξίδια προς τους Αγίους Σαράντα, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα της μικρής. Την ίδια χρονική περίοδο, ο Σ.Π. συζούσε και με δεύτερη γυναίκα, με αρχικό “Λ”, στην πόλη των Αγίων Σαράντα, η οποία ήταν αξιωματικός της Διεύθυνσης Εγκλημάτων της αστυνομίας. Η γυναίκα αυτή ήταν διαζευγμένη και είχε έναν 20χρονο γιο. Μετά τις πολλές επισκέψεις, η Κωνσταντίνα έμεινε έγκυος και ανησυχούσε για το μέλλον της. Αφού πέρασε μια χρονική περίοδο 3 μηνών, ο Σ.Π. πήρε την Κωνσταντίνα μαζί του στους Αγίους Σαράντα, για να αποβάλει σε ιδιωτική κλινική ιδιοκτησίας της MondaCondi, κοντά στα δικαστήρια της πόλης».
«Την έφαγαν την κόρη μου»

Τι είχε πει ο κύριος Γιώργος Αναγνώστης τον Σεπτέμβριος του 2015 στην espressonews:  
Ο Γιώργος Αναγνώστης δεν πείστηκε ποτέ ότι η κόρη του πέθανε από παθολογικά αίτια και άρχισε μόνος του να ξετυλίγει το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης, που ήρθε στο φως στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014. 

Τα στοιχεία που είχε από τις εξετάσεις που έγιναν στην Ελλάδα έδειχναν ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην Αλβανία είχε παραποιηθεί! Ετσι ζήτησε τη βοήθεια του συλλόγου Δικηγόροι κατά της Διαφθοράς, και ώθησε τα μέλη του, όπως είπε σε κανάλι των Αγίων Σαράντα, να ζητήσουν να ασκηθεί δίωξη σε τέσσερις ειδικούς του Ινστιτούτου Ιατροδικαστών για παραποίηση και συγκάλυψη της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οπως αποκάλυψε, προσκόμισε στους δικηγόρους τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκόμισε από τους Ελληνες επιστήμονες.

«Η κόρη μου δεν πέθανε στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα, αλλά σε ιδιωτική κλινική, που ξέρω ποια είναι, αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμη. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ζητάω δικαιοσύνη για τον άγγελό μου, την Κωνσταντίνα» είπε ο κ. Αναγνώστης σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Η κόρη μου ξεψύχησε σε ιδιωτική κλινική στην πόλη των Αγίων Σαράντα, όπου την πήγε ο Σ.Π. για να αποβάλει. Εχει δολοφονηθεί! Εσκεμμένα ή όχι, δεν το ξέρω. Οπως και να έχει όμως, δεν πέθανε από τα αίτια που ισχυρίζονται οι ιατροδικαστές. Τα σημάδια στο σώμα της και η υψηλή ποσότητα λιδοκαΐνης δείχνουν ότι της είχε γίνει αναισθησία. Αυτή προφανώς δεν έγινε στο νοσοκομείο, αφού εκεί η κόρη μου έφτασε νεκρή. Κατά περίεργο τρόπο, οι ειδικοί δεν βρήκαν φάρμακα στο αίμα της, ενώ οι Ελληνες ειδικοί βρήκαν!»

Στην καταγγελία που απέστειλαν οι Δικηγόροι κατά της Διαφθοράς στην Εισαγγελία Τιράνων σχετικά με όσα συνέβησαν στην ιδιωτική κλινική, όπου η 15χρονη πήγε για να υποβληθεί σε έκτρωση (σύμφωνα με τον πατέρα, ήταν έγκυος τριών μηνών), τονίζεται ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας στις 16 Νοεμβρίου είδε κατεστραμμένα τα τοιχώματα της μήτρας. Ομως δέχτηκε τηλεφώνημα από άτομο που του υπέδειξε να είναι «προσεκτικός» με την αιτία θανάτου.
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια :

 1. Ανώνυμος12/09/2016 10:00 π.μ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΤΗΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνένοχος και η μάνα στην δολοφονία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος12/10/2016 2:46 π.μ.

  παντου εμπλεκεται αυτη κολοφαρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή