Ψευδής η καταγγελία για τον βιασμό Αφγανής και μαχαίρωμα του φίλου της από Έλληνες

Οι “δασκαλεμένοι” λαθρομετανάστες προσπαθούν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Ευρώπη με ψευδής καταγγελίες..                                                                                


 -02 Ιανουαρίου 2017
Από το πρωί οι αριστεράντζες και οι «αλληλέγγυοι» φρόντιζαν να διακινούν μία είδηση που «έσπαγε» την μονοτονία του βιασμού Ελληνίδων ή αλληλέγγυων από τους λαθρομετανάστες. 

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ψεύτικη είδηση μία λαθρομετανάστρια βιάστηκε από δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, υπονοώντας ότι οι δράστες ήταν Έλληνες. (Δείτε ΕΔΩ)

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι το σύνολο των «αλληλέγγυων» υποδέχτηκε την είδηση με πανηγυρισμούς. Γνωρίζαμε και από πριν ότι είναι ανάλγητοι που χαίρονται εμπρός σε ό,τι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προπαγανδιστικά.

Τελικώς, όμως οι «αλληλέγγυοι» έμειναν με τη χαρά, αφού οι δυο Αφγανοί μεταφέρθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου σήμερα ανακρινόμενοι ομολόγησαν ότι τίποτα από τα όσα κατήγγειλαν δεν ήταν αλήθεια!

Είχαν κάνει την καταγγελία προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν από το νησί προς την Αθήνα και στη συνέχεια να διαφύγουν στην Ευρώπη.

Και εδώ πέρα ανακύπτουν ζητήματα:
α) Αν είχε προλάβει να υπάρξει το κατάλληλο δασκάλεμα από τους «νομικούς αλληλέγγυους», οι λαθρομετανάστες θα είχαν κάνει ψευδή καταγγελία ρατσιστικής επιθέσεως, κερδίζοντας «δώρο» και επ’ άπειρον διαμονή στην Ελλάδα.
β) Αν οι αστυνομικοί είχαν αφεθεί να τους κάνουν «πλύση εγκεφάλου» οι αρμόδιες αντιρατσιστικές υπηρεσίες που σύστησε η ΝΔ και επάνδρωσε ο Σύριζα, ακόμα και να γνώριζαν την αλήθεια δεν θα το έλεγαν, όπως κάνουν οι οργανισμοί των «αλληλέγγυων» ανά την Ευρώπη, κουκουλώνοντας τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών.

Ποιος, αλήθεια, μας βεβαιώνει για το πόσες ψευδείς ειδήσεις όπως η συγκεκριμένη έχουν διακινηθεί από τα αργυρώνητα μέσα προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της ελληνικής κοινής γνώμης;
xryshaygh.com
Ψευδής η καταγγελία για τον βιασμό Αφγανής και μαχαίρωμα του φίλου της από Έλληνες Ψευδής η καταγγελία για τον βιασμό Αφγανής και μαχαίρωμα του φίλου της από Έλληνες Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 6:33:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.