Χίος: Επιχείρηση «σκούπα» στον καταυλισμό της Σούδας με 10 συλλήψεις

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, λοστοί και άλλα δολοφονικά αντικείμενα..                                                              
                                                                                                

Στον χώρο του καταυλισμού όπως αναφέρει ο ιστότοπος της Χίου astraparis.gr, μπήκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της υποδιεύθυνσης ασφαλείας και του τμήματος ναρκωτικών, προκειμένου – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – να προληφθούν επεισόδια αντεκδίκησης κυρίως μεταξύ ομάδων Αλγερινών και Αφγανών, που πρόσφατα είχαν δημιουργήσει επεισόδια και είχαν γίνει και εκτεταμένες συμπλοκές.

Επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησε το πρωί η αστυνομία στον καταυλισμό λαθρομεταναστών – προσφύγων της Σούδας στην Χίο, συνεπικουρούμενη από την δύναμη των ΜΑΤ που βρίσκεται στο νησί.

Παρουσία της Εισαγγελέως Σπυριδούλας Σταυράτης και του Αστυνομικού Διευθυντή Αθανάσιου Μπασιούκα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις σκηνές, προσάγοντας υπόπτους και παλαιότερων επεισοδίων αλλά και υπόπτους για τυχόν άλλα αδικήματα.

Συνελήφθησαν 10 νεαρά κυρίως άτομα, ενώ στις σκηνές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, λοστοί και γενικά αιχμηρά αντικείμενα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν βλάβες.
Πηγή: alithia.gr
Χίος: Επιχείρηση «σκούπα» στον καταυλισμό της Σούδας με 10 συλλήψεις  Χίος: Επιχείρηση «σκούπα» στον καταυλισμό της Σούδας με 10 συλλήψεις Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:14:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.