Η μαρτυρία του ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον,οδηγού του Audi R8 – Τι είδε στο τροχαίο με την Porsche

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον ήταν ο οδηγός του Audi R8, το οποίο ακολουθούσε την μοιραία Porsche πριν σκορπίσει τον θάνατο στην Εθνική οδό.
                                                                                                                                 

www.eglimatikotita.gr -14 Μαρτίου 2017
Ο ίδιος πήγαινε στη Λάρισα για τις Απόκριες, καθώς είχε άδεια από την κυπριακή Ομόνοια, όπου αγωνίζεται και με το αυτοκίνητο του πέρασε ελάχιστα λεπτά μετά την φονική πρόσκρουση με το Honda Civic της οικογένειας Πατμάνογλου με αποτέλεσμα τους 4 νεκρούς.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι σταμάτησε με το όχημα του, ρώτησε τον Υπάτιο Πατμανόγλου αν θέλει βοήθεια και αφού έμεινε πέντε λεπτά εκεί αναχώρησε για τον προορισμό του.

«Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι. "Θέλεις κάποια βοήθεια;" του είπα. "Να φέρω τον πυροσβεστήρα;" Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό "Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...". Τι να πω; Εγω έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

Πάντως, οι πληροφορίες από το οπτικό υλικό αλλά και ο ισχυρισμός του ίδιου του Κλέιτον αναφέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε κόντρες το Audi R8 με την μοιραία Porsche του Γιώργου Βακάκη.

«Αυτός ο κύριος έκανε μια άτυχη δήλωση ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρις να ξέρει τι και πώς. Το καταλαβαίνω ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του, σε μια δύσκολη στιγμή. Έκανε μια δήλωση χωρίς να το σκεφθεί επειδή έχω ένα γρήγορο αμάξι...» ανέφερει ο Κλέιτον και συμπλήρωσε «Τον είδα να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πήγα να τον βοηθήσω. Δεν είχε μείνει τίποτα» ενώ όπως διευκρινίζει στο ερώτημα αν είδε την Porsche στον δρόμο απάντησε ο Βραζιλιάνος «Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα».
Πηγή: iefimerida.gr
Η μαρτυρία του ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον,οδηγού του Audi R8 – Τι είδε στο τροχαίο με την Porsche Η μαρτυρία του ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον,οδηγού του Audi R8 – Τι είδε στο τροχαίο με την Porsche Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 9:19:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.