Μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας σε στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Θέλουν να προλάβουν τις καταστροφές δημόσιας περιουσίας και να βάλουν τέλος στις φθορές σε μηχανήματα που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ.
                                                                                                       

www.eglimatikotita.gr -21 Μαρτίου 2017
Μυστικοί αστυνομικοί, κυρίως της Ασφάλειας, είναι... αγκρυοβολισμένοι με πολιτικά ρούχα σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και προσποιούμενοι τους επιβάτες θέλουν να δώσουν τέλος και να προλάβουν καταστροφές μηχανημάτων.

Ήδη έχουν επιστρατευτεί 40 άτομα από την Ασφάλεια Αττικής, που είναι όλοι τους έμπειροι αστυνομικοί στη Δίωξη του εγκλήματος, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της καταστροφής δημόσιας περιουσίας.

Οι αστυνομικοί, που θα κινούνται με πολιτικά ρούχα, περιπολούν σε στάσεις λεωφορείων και σε συρμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Ήδη η ζημιά που έχει προκληθεί στο Δημόσιο από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι μεγάλη, καθώς ένα ακυρωτικό μηχάνημα κοστίζει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
πηγή: pagenews.gr
Μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας σε στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς Μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας σε στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 9:22:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.