Αθλητής του bodybuilding ήταν στα νιάτα του ο Αρτέμης Σώρρας και μάλιστα είχε λάβει μέρος και σε διαγωνισμούς.
Την ώρα που οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 8 ετών, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία που απαθανατίζει τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό bodybuilding!Η πρώτη του συμμετοχή για τον τίτλο του WABBA Μίστερ Πελοπόννησος ήταν το 1987, στην κοντή κατηγορία των Τζούνιορς, ωστόσο έχασε γιατί δεν ήξερε να ποζάρει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το sitemou.com ο κ. Σώρρας ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό και κυρίως με το bodybuilding.
Μάλιστα σε ένα τέτοιο διαγωνισμό προσπαθούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Τελικά όμως κατετάγη δεύτερος. Νικητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης Καρβέλης όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εποχής!
Η φωτογραφία είναι από το διαγωνισμό στις 25 Απριλίου 1987 στο Δημοτικό Θέατρο Πατρών.
Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Προέδρου Ελληνικής Σωματοδόμησης-Πανελληνιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Νίκου Μαστροκωστόπουλου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου