Επιτέθηκαν μέσα στη φυλακή, στο γιατρό που κατηγορείτε ότι δολοφόνησε την 36χρονη στη Θεσσαλονίκη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 36χρονης από τη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που ο γιατρός έχει κριθεί προφυλακιστέος, όμως αρνείται ότι έχει σχέση με το έγκλημα.


Μάλιστα ο γιατρός έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή, από συμπατριώτες της άτυχης 36χρονης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον εκδικηθούν για την πράξη του.

Η δικηγόρος του συζύγου του θύματος είπε στην εκπομπή Live News: 
«Είναι δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο νοσοκομείο. 
Η Ντιάνα μπήκε μέσα στο νοσοκομείο, συνάντησε τον συγκεκριμένο γιατρό για ιατρικούς λόγους και αυτό το ραντεβού κατέληξε στο θάνατό της. 
Για ποιο λόγο; 
Αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην προσωπικότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζει μια προβληματική συμπεριφορά, μία αξιόποινη συμπεριφορά και θα πρέπει να απασχολήσει την κυρία ανακρίτρια» .

«Δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο. Γι αυτό έφερε (ο γιατρός) το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, κατέβασε και φόρτωσε το πτώμα και για αυτό έφυγε από την εφημερία του και διανύει ολόκληρο το πρώτο «πόδι» (της Χαλκιδικής). Στο τελείωμα της διαδρομής βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας…»

Σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο γιατρός εξακολουθεί να αρνείται ότι έχει σχέση με το έγκλημα.
Η ίδια είπε στο LiveNews, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί να έχει κίνητρο για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας.


Αποκαλυπτικά είναι ωστόσο, τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τον τελευταίο διάλογο στο Facebook της 36χρονης μητέρας με τον γιατρό.

Ενώ ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στο έγκλημα και πως η γυναίκα την επίμαχη ημέρα δεν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο για να τον συναντήσει, τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους στο Facebook, αν μη τι άλλο, προκαλούν ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

Στις 17:21 η γυναίκα ενημερώνει με μήνυμά της τον γιατρό ότι έφτασε στο νοσοκομείο, για να κατέβει να την συναντήσει.

Στις 17:21 εκείνος της απαντάει ότι σε 10 λεπτά θα είναι εκεί

Στις 17:39 Την καλεί να μπει μέσα στο νοσοκομείο γιατί «κατέβηκε»

Και εδώ, ακολουθεί το περίεργο της υπόθεσης. Το επόμενο μήνυμα του γιατρού είναι στις 20:44 (δυόμιση ώρες μετά το προηγούμενο μήνυμα δηλαδή) στο οποίο ο γιατρος γράφει προς την γυναίκα:

20:44 Ντιάνα γιατί δεν ήρθες;


«Με παγίδευσαν»: Αθώος δηλώνει ο γιατρός
Μετά από τρεις ώρες απολογίας ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην απολογία του, πάντως, υποστήριξε ότι είναι αθώος και πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από κάποιους ή κάποιον που ζήλευε για τον ενδιαφέρον που έδειχνε η άτυχη μεσίτρια για εκείνον.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.


Όπως αναφέρει το protothema.gr σε ερώτηση της ανακρίτριας για το ότι από τα δεδομένα που προέκυψαν από τις άρσεις τηλεφωνικών συνδέσεων προκύπτει μετακίνηση της τηλεφωνικής σύνδεσης του θύματος και συσκευής του, που συμπίπτει με τα τοπικά δεδομένα και την θέση του δικού του τηλεφώνου, ο γιατρός απάντησε: «Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι να ήταν η ίδια σε κάποιο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το δικό μου. Αλλά δεν γνωρίζω το μέσο και τον λόγο».

Σε ερώτηση αν αντιλήφθηκε κάποιον να τον ακολουθεί σε όλη την διαδρομή αποκρίθηκε: «Δεν είχα το νου μου να βλέπω αν με ακολουθεί κάποιο άλλο αυτοκίνητο».

Για το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης της μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα δεν προσήλθε στο προγραμματισμένο τους ραντεβού. Μάλιστα τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο». Επίσης, ο αγγειοχειρούργος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Σε ερώτηση γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, απάντησε «Δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων, πήγα να βάλω μόνο μια σκούπα εσωτερικά. Αυτό το έκανα πολύ συχνά».

Σε ερώτηση της ανακρίτριας «Για ποιο λόγο μετά την πρώτη επικοινωνία που είχατε με τους αστυνομικούς μεταβήκατε να καθαρίσετε για δεύτερη φορά μέσα σε 12 ώρες το αυτοκίνητο εσωτερικά και εξωτερικά», ο αγγειοχειρούργος απάντησε: «Έφυγα από το σπίτι το πρωί και πήγα στη δουλειά η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε για την Ντιάνα, το αυτοκίνητο ήθελε ούτως ή άλλως καθάρισμα και δεν έχει καμία σχέση το καθάρισμα με το τηλέφωνο της αστυνομίας. Όταν πηγαίνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων το αυτοκίνητο το πλένω μέσα έξω και όταν το πλένω έξω από το σπίτι μου εξωτερικά, το εσωτερικό το καθαρίζω με σκούπα σε συγκεκριμένο πλυντήριο.

Σε ερώτηση γιατί το ξανάπλωνε μέσα έξω απάντησε πως «είναι ιδιοτροπία μου». Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από κατάθεση συναδέλφου του αγγειοχειρούργου, ο 38χρονος κατά το παρελθόν είχε οδηγήσει σε χώρο του νοσοκομείου που λειτουργούσε τότε ως εφημερείο για την ανάπαυση των γιατρών, σε ημέρα γενικής εφημερίας, μία κοπέλα στην οποία είχε ριχτεί χωρίς εκείνη να ενδώσει.

Ωστόσο ο ίδιος το αρνήθηκε και απάντησε στην ανακρίτρια πως « Δεν συνέβη ποτέ αυτό, Είχε έρθει κάποια στιγμή στο νοσοκομείο η κοπέλα , είχαμε κάποια φιλική σχέση μέσω facebook , ανταλλάσσαμε μηνύματα, σταμάτησε να μου στέλνει, δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Η δικηγόρος του 38χρονου αγγειοχειρουργού, Βασιλική Μαρινάκη, ανέφερε στο protothema.gr μετά την απόφαση της προφυλάκισης: «Αρνείται κάθε ανάμειξη, θεωρεί ότι παγιδεύτηκε και πιστεύει ότι τελικά θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Η βόλτα στην Χαλκιδική ήταν σύνηθες φαινόμενο. Ήδη προσαγάγαμε τις τελευταίες 15 ημέρες πριν από το συμβάν, μετά από εφημερία που σηκώθηκε και πήγε την μία φορά στα Μουδανιά και την άλλη στην Νικήτη.

Δεν ήταν κάτι που το έκανε πρώτη φορά, δώσαμε και τα στοιχεία από το Google maps που το αποδεικνύει , όπως έκανε και η αστυνομία που προσκόμισε το συγκεκριμένο δρομολόγιο, έτσι κι εμείς δώσαμε και παλαιοτέρα. Το αυτοκίνητο συνήθιζε να το καθαρίζει συχνά. Όπως δήλωσε και στην ανακρίτρια το έπλενε πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Δεν προκύπτει ότι είχε κάποιο κίνητρο, δεν είχε λόγο να την σκοτώσει. Αντίθετα από τα μηνύματα του facebook αποδεικνύεται ότι πήγαινε η 36χρονη με πολλή χαρά και την περίμενε και εκείνος με χαρά».

Σύμφωνα με στοιχεία από την δικογραφία, η συνομιλία του αγγειοχειρουργού με την μεσίτρια από ένα διάστημα και έπειτα, ήταν αρκετά συχνή. Το θέμα συζήτησης ήταν κυρίως η επέμβαση, αλλά από τα μηνύματα προκύπτει ότι υπήρχε μεταξύ τους και ένα φλερτ.

Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης, που φέρνει στο φως το protothema.gr αναφέρεται πως ο αγγειοχειρουργός και η μεσίτρια διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Στο ένταλμα προσωρινής κράτησης αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Κατηγορείσαι ως υπαίτιος του ότι στην Θεσσαλονίκη σε χώρο εντός του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και έχοντας αποφασίσει να σκοτώσεις την…, με την οποία διατηρούσες ερωτικό δεσμό , συναντήθηκες μαζί της περί ώρα 17:39 στα εξωτερικά ιατρεία της Ε’ Χειρουργικής κλινικής σε χώρο εντός του Ιπποκράτειου γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου αυτή μετέβη μετά από προγραμματισμένο ραντεβού μαζί σου, το οποίο είχες κανονίσει σε ημέρα που είχες προγραμματισμένη γενική εφημερία ως ειδικευόμενος της προκάλεσες με τρόπο που δεν εξακριβώθηκε εισέτι, εκδορές στην δεξιά ωμοπλατιαία χώρα, στους γλωτιαίους χώρους και την οπίσθια επιφάνεια του αριστερού μηρού, καθώς και στο δεξιό ριζομήριο, ενώ επιπλέον της χορήγησες άγνωστη εισέτι στην ανάκριση δόση ενδοφλέβιου αναισθητικού φαρμάκου».

Η συνήγορος υπεράσπισης του συζύγου της αδικοχαμένης γυναίκας, Βασιλική Παρκιρτζίδου, δήλωσε μετά την προφυλάκιση του γιατρού: «Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς κρίθηκε ότι οι περιοριστικοί ότι δεν επαρκούν στην συγκεκριμένη περίπτωση και ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πιθανόν να διαπράξει και άλλα αδικήματα. Επίσης, μέτρησε πάρα πολύ ότι μετά την τέλεση της ανθρωποκτονίας δεν παραδόθηκε στην αστυνομία, αλλά αντίθετα μετέφερε το πτώμα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, προσπάθησε να εξαφανίσει στοιχεία της εγκληματικής του συμπεριφοράς και όλα αυτά αξιολογήθηκαν από την κυρία ανακρίτρια και από τον κύριο Εισαγγελέα και θεωρήθηκε ότι θα πρέπει να προφυλακιστεί».
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Share on Google Plus

Μήνυμα σχετικά με τα σχόλια σας...από.. Κωνσταντίνος Α.

Για περιπτώσεις αναπαραγωγής άρθρων μας,διαβάστε πρώτα τους Όρους Χρήσης © www.eglimatikotita.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Το eglimatikotita δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα ή διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο Email της διαχείρισης.ΕΔΩ .
Ή μπορείτε και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Υ.Γ..Το eglimatikotita.gr είναι τελείως ανεξάρτητο blog και δεν παίρνει εντολές από πολιτικά γραφεία και απο-κόμματα.Βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον.Εαν θέλετε να στηρίξτε την προσπάθεια μας και γενικότερα την ανεξάρτητη ενημέρωση,μπορείτε να πατήστε εστω και ένα κλίκ στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.Ευχαριστώ.

Δείτε πιο κάτω μερικά απ τα πιο δημοφιλή μας άρθρα....
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου