Χαμός στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα

Χαμός στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη. Οι δράστες επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον οπαδό του Αρτέμη Σώρρα, μετά το διάλογο που είχαν...


Επίθεση από δύο άτομα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, δέχτηκε, γύρω στις 21.00 χθες το βράδυ, μέλος της «Ελλήνων συνέλευσις» Κοζάνης, του Αρτέμη Σώρρα.

Το περιστατικό συνέβη στο 2ο γραφείο της «Ελλήνων συνέλευσις», επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη & Φαρμάκη, λίγο πιο πάνω από το Κοβεντάρειο.

Οι δράστες, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, διερχόμενοι από το σημείο, φέρεται να φώναξαν σε μέλος της Ε.ΣΥ. Κοζάνης, ηλικίας 60 ετών, που βρίσκονταν, εκείνη την ώρα μέσα στα γραφεία:
«Τρίζουν τα κόκαλα του αδερφού σου», «Eίσαι φασίστας» και διάφορα άλλα.
Ακούγοντάς τους, το εν λόγω μέλος της Ε.ΣΥ., βγήκε έξω και τους ανταπάντησε: «Mην πιάνεται στο στόμα σας τον άδερφό μου».

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και σε κάποια στιγμή, ξέφυγε η κατάσταση, με αποτέλεσμα, οι δύο δράστες να «πιαστούν» στα χέρια με το μέλος της Ε.ΣΥ Κοζάνης, γρονθοκοπώντας τον, γι’ αρκετή ώρα, στο κεφάλι. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όμως όταν έφτασε στο σημείο, τα δύο άτομα, είχαν αποχωρήσει από εκεί.

Το θύμα της επίθεσης μετέβη στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να γίνει η σχετική ιατρική διάγνωση, ενώ αργότερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, κατέθεσε μήνυση, κατά αγνώστων, για την επίθεση που δέχτηκε.


Πηγή:newsit.gr 
Χαμός στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα Χαμός στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Κοζάνη.«Άγνωστοι» επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν οπαδό του Αρτέμη Σώρρα Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 9:09:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.