Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί σκότωσαν τρανσέξουαλ φοιτητή σε αμερικανικό πανεπιστήμιο [Βίντεο-Εικόνες]

 Κρατούσε μαχαίρι και προχωρούσε προς τους αστυνομικούς ενώ ταυτόχρονα τους καλούσε να την πυροβολήσουν..
Ο θανάσιμος τραυματισμός της 21χρονης τρανσέξουαλ φοιτητή που κρατούσε μαχαίρι Σκάουτ Σουλτς στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζόρτζια των ΗΠΑ από αστυνομικό έχει καταγραφεί σε βίντεο που σοκάρει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας, της οποίας ο τρανσέξουαλ ήταν ενεργός ακτιβιστής.

Στο βίντεο εμφανίζεται η φοιτήτρια σε προαύλιο χώρο της Σχολής της και απέναντι σε δύο αστυνομικούς, τους οποίους καλούσε να τον πυροβολήσουν.

Στη συνέχεια πλησίασε τους αστυνομικούς και ακούγεται ο ένας από αυτούς, να τον προειδοποιεί να μείνει ακίνητη και να πετάξει το μαχαίρι.

«Κανείς δεν θέλει να σε βλάψει», λέει ο ένας από τους αστυνομικούς, ενώ ο Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς το μέρος του.

Ο αστυνομικός στη συνέχεια πυροβολεί μία φορά και η νεαρή πέφτει στο έδαφος, κραυγάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι ο « φοιτητής συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμος και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:
Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί σκότωσαν τρανσέξουαλ φοιτητή σε αμερικανικό πανεπιστήμιο [Βίντεο-Εικόνες] Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί σκότωσαν τρανσέξουαλ φοιτητή σε αμερικανικό πανεπιστήμιο [Βίντεο-Εικόνες] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 12:35:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.