Header Ads

ΣΟΚ στο νέο λιμάνι της Πάτρας!!! Παγίδες θανάτου από λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων αστυνομικών – Δείτε τις φωτογραφίες

Με κίνδυνο της ζωής τους, εκτελούν την υπηρεσία τους όπως καταγγέλουν οι λιμενικοί, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, απέναντι σε παγίδες θανάτου που τους στήνουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι, έχουν οργανώσει την δική τους «cosa nostra» στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό «thebest», οι μοτοσυκλετιστές του λιμενικού σώματος στην Πάτρα , ρισκάρουν σοβαρό ακόμα και θανάσιμο τραυματισμό, καθώς εντοπίσθηκαν πετονιές – παγίδες που αλλοδαποί φέρονται να έχουν απλώσει ώστε να μην τους κυνηγούν, οι δικυκλιστές.

Το θέμα δεν είναι καινούργιο, καθώς και στο παρελθόν είχαν εντοπιστεί τέτοιες παγίδες στους χώρους του λιμανιού.

Για το σοβαρό αυτό θέμα, οι λιμενικοί ενημέρωσαν και την διοίκηση του ΟΛΠΑ, ώστε να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση των λιμενικών και δείτε στο τέλος σχετικές φωτογραφίες:

Συνεχεία ανωτέρω σχετικής ανακοίνωσής μας, επανερχόμαστε σε μικρό χρονικό διάστημα για να επισημάνουμε την επικινδυνότητα που διατρέχουν οι συνάδελφοι που εκτελούν εξωτερική Υπηρεσία στον Νέο Λιμένα Πάτρας κατά την διάρκεια φόρτωσης των Ε/Γ-Ο/Γ για Λιμένες της Ιταλίας.

Οι παγίδες με πετονιές οι οποίες αποκαλύφθηκαν τυχαία σε σημεία του Νέου Λιμένα Πάτρας τις προηγούμενες ημέρες και προφανώς είχαν στηθεί προκειμένου να τραυματιστούν συνάδελφοι, την ώρα που επιχειρούν να αποτρέψουν την είσοδο παράτυπων μεταναστών στον χώρο του ΙSPS του Λιμένα, μας δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό για την ασφάλεια τους.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:Τις προσεχείς ημέρες το Δ.Σ της Ένωσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛ.ΠΑ καθώς και με τον Λιμενάρχη Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ, προκειμένου να μεταφέρουμε για άλλη μια φορά τον προβληματισμό μας και να προτείνουμε λύσεις για το πρόβλημα που παίρνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.


Τα μαχαιρώματα και οι συμπλοκές μεταξύ παράνομων μεταναστών που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε εγκαταλελειμμένα κτίρια απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας είναι καθμερινό φιανόμενο

Χθες τα ξημερώματα, καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης εις βάρος 38χρονου Αφγανού από τέσσερις αλλοδαπούς. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις δράστες επιτέθηκαν στον 38χρονο Αφγανό την ώρα που κοιμόταν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα χέρια. Ο 38χρονος κατάφερε να αντιδράσει και οι τέσσερις δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ ο Αφγανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ακόμη, πριν από λίγες ημέρες ένας 23χρονος Πακιστανός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν Αφγανό, ενώ πρόσφατα συνεπλάκησαν στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας περισσότεροι από 40 μετανάστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Μάλιστα, γι’ αυτές τις επιθέσεις έγινε μία σύλληψη από την αστυνομία.

Επίσης, μία ακόμη συμπλοκή μεταξύ δεκάδων παράνομων μεταναστών έγινε στα τέλη του καλοκαιριού

Οι αιτίες της συμπλοκής έχουν να κάνουν κυρίως με τον έλεγχο της διακίνησης παράνομων μεταναστών, δηλαδή σε ποιους θα επιτραπεί από τα μέλη των κυκλωμάτων να φθάσουν έξω από την περίφραξη του λιμανιού, ώστε να επιχειρήσουν να κρυφτούν σε κάποιο φορτηγό με προορισμό την Ιταλία.

Δηλαδή όλα γίνονται για την σειρά προτεραιότητας
Το Λιμενικό λαμβάνει μέτρα για να αποτρέπει την είσοδο των μεταναστών στη λιμενική ζώνη με συνεχείς περιπολίες, οι οποίες πολλές φορές καταλήγουν σε κυνηγητό και συλλήψεις. Επίσης, σε καθημερινή βάση περιπολούν έξω από το λιμάνι δυνάμεις της αστυνομίας και ειδικά τις ώρες που αποπλέουν τα πλοία.

Μάλιστα, αυτές τις ώρες, όσοι οδηγοί περνούν έξω από το λιμάνι αναγκάζονται να μειώνουν ταχύτητα, προκειμένου να μη χτυπήσουν τους μετανάστες που διασχίζουν τρέχοντας την Ακτή Δυμαίων, για να μπουν μέσα στη λιμενική ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.