Τόμπολα! Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί χρυσαυγίτες όπως λέγανε τα ΜΜΕ αλλά Γάλλοι

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, για τον ξυλοδαρμό του διδακτορικού φοιτητή στο Ρέθυμνο.

Ενώ αρχικά είχε προκύψει από τα ΜΜΕ ότι οι δράστες ήταν τρεις Έλληνες χρυσαυγίτες, τώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συγκλινουν ότι οι τρεις δράστες κατά πάσα πιθανότητα είναι Γάλλοι, οι οποίοι μάλιστα έχουν φύγει από την χώρα μας, έχοντας επιστρέψει στην δική τους.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:


Η διεύθυνση διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας (τμήμα SIRENE) διεξάγει έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές.

Πρόκειται για μια σημαντική ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού, που είχε ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια για τους Κρητικούς, αλλά και τη Χρυσή Αυγή να δίνουν και να παίρνουν στα social media.

Τόμπολα! Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί χρυσαυγίτες όπως λέγανε τα ΜΜΕ αλλά Γάλλοι Τόμπολα! Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί χρυσαυγίτες όπως λέγανε τα ΜΜΕ αλλά Γάλλοι Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 6:29:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.