«Παράπλευρη απώλεια» η δικηγόρος.Η βία που προσπαθούσε να ξεπλύνει, στράφηκε εναντίον της.

Χθες, όταν άκουσα την είδηση για τη δικηγόρο που τραυματίστηκε, στεναχωρήθηκα. Εν συνεχεία, παρακολούθησα το video και συγκλονίστηκα. Ένας άνθρωπος σφάδαζε από τους πόνους και παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας της διαστροφής κάποιων μπάχαλων.

Σήμερα, έμαθα ότι η δικηγόρος υπερασπιζόταν αντιεξουσιαστές και κατηγορούσε τους αστυνομικούς ως φασίστες.
Τώρα, τη λυπάμαι δυο φορές.

Πρώτον, γιατί παλεύει για τη ζωή της.

Δεύτερον, γιατί έμαθε με τον πλέον βάρβαρο τρόπο ότι αυτοί που της έκαψαν το πόδι, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που υποστηρίζει.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Η βία που προσπαθούσε να ξεπλύνει, στράφηκε εναντίον της.

Η διαφορά μας με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι ακόμα και αν μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, δεν ευχόμαστε το κακό τους. Δεν τοποθετούμε την ιδεολογία πάνω από τον άνθρωπο.

Αυτοί όμως το κάνουν. Το μίσος τους είναι τόσο φλογερό που τους έχει δηλητηριάσει. Μίσος ακατανόητο. Αναίτιο.
Καλή ανάρρωση στην τραυματία και ελπίζω να καταλάβει ότι οι τρομοκράτες δεν λαμβάνουν υπ' όψιν το που ανήκεις.

Για αυτούς, είσαι "παράπλευρη απώλεια".

Εύχομαι ολόψυχα στην άσχημα τραυματισμένη στα επεισόδια «για το Πολυτεχνείο» , που κόντεψε να καεί ζωντανή, την 50χρονη δικηγόρο, κάτοικο Εξαρχείων, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του «πολιτισμικού έργου» των καταλήψεων της Βίλλας Αμαλίας, με αρθογραφία για τον «Φασισμό της Ελληνικής Αστυνομίας» όπως έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν «...από την εποχή της Χούντας» και αγωνίστρια πρώτης γραμμής δίπλα στη Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού «για εκπαιδευτικούς λόγους», να μην χάσει το πόδι της και να γίνει γρήγορα καλά.

Εύχομαι αληθινά αυτό το περιστατικό να αποτελέσει το έναυσμα (ποτέ δεν ξέρεις) ώστε να πήξει έστω και τώρα -ποτέ δεν είναι αργά- ο εγκέφαλός της και έτσι να μην οπλίζει με τις αριστερές ανοησίες της τα χέρια των διαφόρων εν δυνάμει «Αριστερών» δολοφόνων.

Διότι την επόμενη φορά οι «Φασίστες - Κ#λόμπατσοι» οι οποίοι την έσωσαν από τα φίλια πυρά, μπορεί να μην βρίσκονται δίπλα της για να σβήσουν τη φωτιά από κάποια άλλη δολοφονική βολή «επανάστασης» κάποιου ψεκασμένου «Αντίφα», ούτε για να καλέσουν το ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει άμεσα στον Ευαγγελισμό, αν δηλαδή στην επόμενη βολή είναι εκ νέου τυχερή πάνω στην ατυχία της και δεν της σκάσει απευθείας στο κούτελο.


«Παράπλευρη απώλεια» η δικηγόρος.Η βία που προσπαθούσε να ξεπλύνει, στράφηκε εναντίον της. «Παράπλευρη απώλεια» η δικηγόρος.Η βία που προσπαθούσε να ξεπλύνει, στράφηκε εναντίον της. Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 11:32:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.