Υπόθεση Αμίρ..«Μια στημένη υπόθεση»

Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση - Από όπου να το πιάσεις είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για καθαρή προπαγάνδα ακροαριστερών και ΜΚΟ..που ξεσηκώθηκαν και πέρασαν αυτό που ήθελαν, ακόμα κι ας μην προβλεπόταν να πάρει τη σημαία στην παρέλαση ο Αμίρ.

Ο νόμος ορίζει να πηγαίνεις 6η δημοτικού & να σαι 2 χρόνια νόμιμος για να κληρωθείς.
Ο Αμιρ είναι 1 χρόνο εδώ και πάει 5η.


Υπάρχει όμως κ μια Υπουργική Απόφαση που θα το εξηγούσε. ΑΛΛΑ..... το 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης ειναι 10-θεσιο ——>>>


Αυτό θα πει τύχη? Όχι ακόμα..έχει κι άλλο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Η τύχη συνεχίζεται..
Μετά και την σθεναρή υπεράσπιση του διευθυντή ενός Δημοτικού στην Δάφνη από τους γονείς, ήρθε η επίθεση αγνώστων στο σπίτι του 11χρονου Αφγανού, κάτι το οποίο προκάλεσε σφοδρή αντίδραση ακόμη και από το εξωτερικό!

Την έντονη ανησυχία της για τη ρατσιστική επίθεση κατά της οικογένειας του εντεκάχρονου Αμίρ, εκφράζει με ανακοίνωσή της ακόμη και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ, «τέτοιες πρακτικές έρχονται σε αντίθεση με τον πολύ θετικό αντίκτυπο του προγράμματος στέγασης προσφύγων εδώ και δύο χρόνια» και συμπληρώνει: «Μια τέτοια επίθεση ενάντια σε ανθρώπους που έχουν αφήσει την πατρίδα τους για να γλιτώσουν από τη βία, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και θα πρέπει να τιμωρηθεί».

Ωστόσο αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό από όλους, είναι η συσχέτιση της άνανδρης επίθεσης με την απόφαση του διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης για την ακύρωσης της κλήρωσης.

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δάφνης Υμηττού γράφουν τα εξής:
"Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων υλοποίησαν πλήρως το Π.Δ. 79/2017 σχετικά με την επιλογή σημαιοφόρων. Με την απόφαση τους να γίνει επαναληπτική κλήρωση προσπάθησαν να 
καλύψουν την έλλειψη πρόβλεψης του νομοθέτη στην περίπτωση που ο μαθητής
(διαφορετικού θρησκεύματος) δεν επιθυμεί να παραστεί στην δοξολογία."

Με αφορμή και μόνο την απόφαση για την αλλαγή του σημαιοφόρου, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας μιλούσαν ανοικτά για «ρατσιστικά φαινόμενα».

Η «τυχαία» επίθεση στο σπίτι του μικρού Αφγανού πρόσφυγα, έρχεται τώρα στα μάτια των πολλών να νομιμοποιήσει τις φωνές κατά υποτιθέμενων ρατσιστικών συμπεριφορών, λειτουργώντας εν τέλει ως καταλύτης για την γιγάντωση του περιστατικού.

Η επίθεση με πέτρες τα ξημερώματα στα παράθυρα του ισόγειου διαμερίσματος που όλως τυχαίως  τα εξωτερικά στόρια ασφαλείας ήταν ανεβασμένα!!! Σε μια περιοχή που οι διαρρήξεις και οι ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο...

Και έχουμε ακόμη...μια μητερα που μπροστά στις κάμερες γελάει..προφανώς επειδή δεν είχε ταλέντο στην ηθοποιία είχε λυθεί στα γέλια στην συνέντευξη που έδινε και της έβαλε «χέρι» μέχρι κι ο δημοσιογράφος...Τώρα λοιπόν έχουμε : μετακόμιση σε καλύτερο διαμέρισμα και χορήγηση άδειας διαμονής...που αυτόματα σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδεύει σε όποια χώρα της Ε.Ε θέλει..όποτε θέλει.

Περιληπτικά τι λέει ο νόμος..«προκειμένου να γίνει χρήση των ρυθμίσεων της σχετικής ΚΥΑ. Αίτηση, 2 φωτογραφίες και έγγραφο της Εισαγγελίας για άσκηση δίωξης σε ρατσιστική επίθεση είναι όλα κι' όλα όσα χρειάζονται για τη χορήγηση άδειας διαμονής».


Ολα θα απαντηθούν όταν διευκρινιστεί ΠΟΙΟΣ επέβαλε την συμμετοχή στην κλήρωση του 11χρονου Αμίρ της Ε' τάξης (και όχι της ΣΤ' τάξης όπως προβλέπεται) κατά παράβαση του ΠΔ 79/2017, όπως επίσης και ποιος έβαλε παιδί που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στην Ε' ταξη .
Ότι είναι μαθητής της Ε' τάξης το αναφέρει σε σχετικό της άρθρο η Εφημερίδα των Συντακτών.

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που μαθεύτηκε με όλη αυτή την ιστορία, είναι πως οι δάσκαλοι και το σχολείο του μικρού Αμίρ ουδέποτε του απαγόρευσαν να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην Παρέλαση.
Οι γονείς του το αποφάσισαν αυτό σε συνεννόηση με τον κοινωνικό λειτουργό. Αντίθετα οι δάσκαλοι για να μην στεναχωρηθεί το παιδί του δώσαν την ταμπέλα.
Δυστυχώς πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και ''λόγιοι'' του φβ το φάγανε αμάσητο το προπαγανδιστικό παραμυθάκι του αλέξη.
Και το χειρότερο; Ούτε ένας από αυτούς δεν έγραψε μετά συγνώμη κάναμε λάθος.
Απλά σπιλώσανε το σχολείο, τους καθηγητές και τους γονείς των παιδιών του σχολείου ως ρατσιστές.
Γιατί πουλάει πουλάει πολύ να είσαι φιλελεφτ σήμερα.
Και ας κάνεις (άθελά σου) πλάτη στα χυδαία παιχνίδια του αλέξη.
Μανούλες στην προπαγάνδα η μονταζιέρα του Μαξίμου.
Γεγονός.


Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είχε δικαίωμα βάση του νόμου να μπει στην κλήρωση ένα παιδί που πηγαίνει στην Ε' Δημοτικού και εχει στην Ελλάδα μόνο λίγους μήνες. Ο νόμος αναφέρει ότι η  κλήρωση για σημαιοφόρο και παραστάτες,γίνεται ανάμεσα στα παιδιά που φοιτούν στην ΣΤ' δημοτικού και ζουν στην Ελλάδα πάνω από 2 χρόνια.Σύμφωνα, λοιπόν, με την Υ.Α. Γ1/219/13-3-2001/ΥΠΕΠΘ ο μικρός Αμίρ δεν θα έπρεπε να μπει στην κλήρωση γιατί: «Στη διαδικασία επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων για την κατάθεση στεφάνου μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί μαθητές, οι οποίοι φοιτούν τουλάχιστο δύο (2) χρόνια σε ελληνικό σχολείο.»


Αυτά και άντε επιτέλους γιατί το π@ραχέσαμε με τις αριστερές αλληλέγγυες δακρύβρεχτες σκηνοθεσίες.
Υπόθεση Αμίρ..«Μια στημένη υπόθεση» Υπόθεση Αμίρ..«Μια στημένη υπόθεση» Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 12:48:00 π.μ. Rating: 5

2 σχόλια:

  1. αλεξης μπεοβουλφιδης11/05/2017 10:42 μ.μ.

    δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα η μαμα του εμιρ ειναι κ@υλιαρα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/06/2017 8:55 π.μ.

    ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΤΣΙΠΡΟΤΣΙΡΥΖΑΙΙΚΕς ΜΑ....ΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.