«ΒΟΜΒΑ» Από πρώην εισαγγελέα: «Η Ρένα Δούρου διέπραξε δυο κακουργήματα τα οποία τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη» [Βίντεο]

Πρόκειται για έγκλημα και τις διαστάσεις του τις τονίζει με δηλώσεις του και ανάρτησή του στην
εφημερίδα μας ο πρώην Εισαγγελέας και επικεφαλής στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο κ. Σακκάς
Ο κ. Σακκάς σημειώνει:

«Λάθος κάνει ο Τράγκας στα περί ηθικής αυτουργίας.

Επειδή η κα Δούρου είχε απο το 2014 αντιπλημμυρικό σχέδιο και δεν το υλοποίησε, αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τον κίνδυνο πλημμυρών και ουδέν έπραξε.

Η παράλειψή της με θανάτους συμπολιτών κατα συρροή σημαίνει 2 κακουργήματα των άρθρων 268 περ. Β και Γ ΠΚ, που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και 306 παρ 2 περ. Β ΠΚ που προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πολιτών».

Πανταζής Χρονόπουλος - Χαράλαμπος Καφύρας
Όμως και ο Άρης Πορτοσάλτε στο παρακάτω βίντεο μιλάει για 20ετή κάθειρξη...και πως υπάρχει ήδη δεδικασμένο βάση του άρθρου 15, με τις αμετάκλητες καταδίκες του πρώην νομάρχη Ηλείας Χ. Καφύρα και του δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Δείτε το βίντεο


«ΒΟΜΒΑ» Από πρώην εισαγγελέα: «Η Ρένα Δούρου διέπραξε δυο κακουργήματα τα οποία τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη» [Βίντεο] «ΒΟΜΒΑ» Από πρώην εισαγγελέα: «Η Ρένα Δούρου διέπραξε δυο κακουργήματα τα οποία τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη» [Βίντεο] Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 5:14:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.