Βίντεο ντοκουμέντο: Οι δράστες στην Ανάβυσσο τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό και φεύγουν

Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού από έναν άνδρα και τον συνεργό του, ο οποίος περίμενε στη μηχανή, στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ανάβυσσο, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο άντρες με μηχανή σταματούν μπροστά στην είσοδο του βενζινάδικους. Ο ένας κατεβαίνει από το δίκυκλο και αφήνει μπροστά από την πόρτα του πρατηρίου ένα δέμα.

Στη συνέχεια φεύγει τρέχοντας, ανεβαίνει και πάλι στο μηχανάκι και φεύγει από την λεωφόρο Καραμανλή με κατεύθυνση προς την παραλιακή. Λίγα λεπτά αργότερα η κάμερα σταματάει να γράφει, το βενζινάδικο τυλίγεται στις φλόγες ενώ η ισχυρή έκρηξη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από μασούρι δυναμίτιδας προκαλεί υλικές ζημιές μέχρι και στις γύρω πολυκατοικίες.

Δείτε τα βίντεο:


pagenews.gr
Βίντεο ντοκουμέντο: Οι δράστες στην Ανάβυσσο τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό και φεύγουν Βίντεο ντοκουμέντο: Οι δράστες στην Ανάβυσσο τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό και φεύγουν Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 2:54:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.