Νέα σφαλιάρα σε ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ: Η Μέρκελ κόβει τα χρήματα για τους λαθρομετανάστες

Τις προάλλες ο Μουζάλας είχε κάνει μία δήλωσε σε γερμανικά μέσα ότι «δεν αποκλείεται να έχουμε θανάτους από το κρύο στα hot spot». Αυτό που δεν είχε αποκαλυφθεί σχετικά με την συγκεκριμένη αινιγματική δήλωση ήταν το τι την παρακίνησε, πέρα από τον αυτοεξευτελισμό του υπουργού των λαθρομεταναστών.

Τελικώς, τα κίνητρα αποκαλύφθηκαν και ήταν ακριβώς αυτά που είχαμε πει, δηλαδή η απαίτηση ακόμα μεγαλύτερων κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Όπως, λοιπόν, αποκαλύφθηκε από εκπρόσωπο του γερμανικού ΥΠΕΞ, η Γερμανία σταματάει την αποστολή βοήθειας προς την Ελλάδα για το λεγόμενο «προσφυγικό», αφού όπως ειπώθηκε «η ΕΕ έχει ήδη διαθέσει 1,4 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης», ενώ η Γερμανία έχει στείλει εκατοντάδες κοντέινερ και χειμερινά καταλύματα.

Βέβαια, δεν γίνανε ξαφνικά «άκαρδοι» οι γερμανοί και ενώ στέλνανε βοήθεια ξαφνικά την σταμάτησαν. Υπήρξαν πιο πριν εκατοντάδες επιβεβαιωμένες και διασταυρωμένες καταγγελίες που δείχνανε ξεκάθαρα ότι τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες κατέληγαν στην dolce vita των «αλληλέγγυων», τα αχαλίνωτα πάρτι και φυσικά την διεξαγωγή εξεγέρσεων.

Αντιλαμβάνονται, λοιπόν, οι γερμανοί πως οι χρηματοδοτήσεις τους δεν πάνε για τους λαθρομετανάστες, αλλά για τα «δικά μας παιδιά» της παρακρατικής αριστεράς. Τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες βρίσκονται από τα κορόιδα τους φορολογούμενους.
πηγή:xryshaygh.com
Νέα σφαλιάρα σε ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ: Η Μέρκελ κόβει τα χρήματα για τους λαθρομετανάστες Νέα σφαλιάρα σε ΜΚΟ και ΣΥΡΙΖΑ: Η Μέρκελ κόβει τα χρήματα για τους λαθρομετανάστες Reviewed by Κωνσταντίνος Α. on 10:22:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/12/2017 3:10 μ.μ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ 'ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ'!!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΟΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ 'hot-spot' ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ,Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΘΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ 'black rock΄',Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (παπαδημουλης)κλπ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.